Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

 

În medicina tradițională indiană, această plantă este utilizată pentru constipație, probleme dermatologice, parazitoze, infecții și ca remediu natural pentru colici. În medicina chineză este adesea recomandată pentru tratamentul bolilor fungice și în lumea vestică este foarte utilizată în industria cosmetică, farmaceutică și alimentară.

 

Care sunt beneficiile plantei de Aloe Vera?

Aloe Vera are două componente care sunt utilizate terapeutic: gelul, obținut din celulele din miezul frunzei și latexul este obținut din celulele situate exact sub membrana frunzei.

Majoritatea oamenilor utilizează gelul de aloe ca remediu pentru problemele dermatologice, incluzând arsuri, arsuri solare, degerături, psoriazis și herpes, dar el are multe alte beneficii. Gelul de Aloe este utilizat pentru tratarea osteoartritei, problemelor la colon, febrei, mâncărimilor și inflamației. Este utilizat de asemenea ca remediu natural pentru astm, ulcere stomacale, diabet și pentru atenuarea efectelor tratamentului cu radiații. Latexul de aloe este utilizat pentru a trata natural depresia, astmul și diabetul.

Meika Foster, Duncan Hunter, and Samir Samman.

 

Introducere

Aloe Vera are o lungă istorie în ceea ce privește utilizarea populară și tradițională. Este folosită în medicina tradițională indiană pentru constipație, colici, probleme ale pielii, viermi și infecții. De asemenea, este utilizată în Trinidad and Tobago pentru hipertensiune și Americanii mexicani o folosesc pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2. În medicina chineză este adesea recomandată în tratamentul bolilor fungice. În societatea vestică, Aloe Vera este unul dintre puținele remedii din plante folosit în practica obișnuită și este folosit pe larg în industriile cosmetică, farmaceutică și în industria alimentară. În ceea ce privește sănătatea, recomandările terapeutice pentru aplicarea locală și administrarea orală a produselor din Aloe Vera acoperă un domeniu larg de sări, dar puține afirmații au fost supuse verificării prin investigație clinică. Studiile clinice în care s-au investigat efectele plantei de Aloe Vera includ probleme dermatologice, tratarea arsurilor și a rănilor, constipația și problemele gastrointestinale.

 

Arshad H Rahmani, Yousef H Aldebasi, Sauda Srikar, Amjad A Khan, Salah M Aly

 

Tratamentul pe bază de produse naturale este într-o creștere rapidă pe tot globul datorită accesibilității și efectelor secundare mai reduse. Astfel, diferite plante și produse derivate din ele sunt utilizate în tratamentul primar și acestea joacă un rol important în tratamentul bolilor prin modularea căilor biochimie și moleculare. Aloe vera, o specie de cactus suculent, produce gel și latex care au un rol terapeutic în problemele de sănătate prin activitățile antioxidante, antitumorale și antiinflamatoare și, de asemenea, oferă o abordare alternativă viabilă pentru tratamentul diferitelor tipuri de boli. În cadrul acestui studiu sunt rezumate mecanismul posibil de acțiune și implicațiile terapeutice ale plantei de Aloe vera în sănătate, pe baza activităților de modulare și a celorlalte activități biologice.

 

Introducere

Medicina tradițională joacă un rol important în tratamentul diferitelor tipuri de boli. În zilele noastre, apelul la medicina complementară și la produsele naturale este într-o creștere rapidă pe tot globul, dat fiind faptul că acestea sunt eficiente și ieftine și au mai puține efecte secundare. Diferite tipuri de plante medicinale și constituenți ai acestora sunt utilizate pentru a trata bolile din timpuri străvechi. Semnificația plantelor și a constituenților lor în vindecarea bolilor s-a discutat în Ayurveda, Unani și în medicina chineză, de asemenea, și în alte cărți religioase. În Islam, plantele sunt considerate a avea o valoare semnificativă în soluționarea problemelor de sănătate și Mohamad a recomandat diferite plante medicinale pentru vindecarea bolilor, cum ar fi semințele de Nigella sativa și curmalele. Investigatorii din trecut au raportat că plantele medicinale și constituenții lor, cum ar fi Nigella sativa, curmalele și curcumina, au jucat și joacă un rol important în prevenirea bolilor, prin modularea mai multor activități. Totuși, doar câteva dintre plante și constituenții lor au fost investigate corespunzător, utilizând modele animale, în ceea ce privește toxicitatea lor/doza letală și mecanismul de acțiune în prevenirea bolii. În acest sens, speciile suculente de Aloe Vera joacă un rol important în vindecarea bolilor prin modularea diferitelor activități. Constituenții chimici relevanți sunt vitaminele, mineralele, enzimele, zaharurile, antrachinonele, ligninele, acidul alicilic și saponinele și majoritatea constituenților par a avea importanță biologică în vindecarea bolilor.

   

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin