Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Unul dintre aspectele dificil de verificat de către utilizatorul obișnuit este concentrația reală a unui mineral coloidal.

 

Desigur, neaveniții de tot felul, fie de pe la noi, fie din alte părți, ne  "învață" că putem să utilizăm pentru aceasta TDSmetre, care sunt într-adevăr utile pentru măsurat anumiți parametrii ai apei, dar inutile în a măsura concentrația mineralelor coloidale. La un moment dat vom explica și de ce "s-a dorit" ca oamenii să fie învățați astfel. Foarte pe scurt, ține de diferite modalități de falsificare a mineralelor coloidale.

 

Dat fiind modul de acțiune al acestor produse/remedii, uneori această concentrație, mai precis valoarea ei absolută, nu este foarte importantă, mai ales în cazul în care este urmărit un efect de tip informațional.

 

Cu toate acestea, de aici și până la a comercializa apă chioară, sau oricum, produse departe de ceea ce ar trebui să fie, este un pas foarte ușor de făcut de către "producători" lipsiți de scrupule și integritate, iar asta se petrece mai des decât ați putea crede, nu numai la noi în țară, ci și în restul lumii.

Produsele falsificate, aducătoare de însemnate beneficii materiale, sunt un magnet pentru persoanele uneori exagerat de credule (pe care le rugăm să ne scuze pentru că suntem forțați să punem degetul pe rană), mai ales atunci când sunt însoțite de un ambalaj atrăgător, o promovare agresivă și, de obicei, mincinoasă. Uneori, acestei promovări îi sunt date și culori  pseudo-științifice, eventual cu ajutorul unor așa-zise "star-uri" ale "subsolului" medical sau monden.

Am mai punctat și în trecut astfel de situații, precum în articolul ACESTA. Totuși, în asemenea cazuri, distanța face ca dumneavoastră să fiți feriți de a cumpăra asemenea falsuri, precum cele comercializate de gold2live.com, destinate publicului de peste Atlantic, a căror așa-zisă principală calitate este aceea că, precum hainele împăratului din poveste, nu se văd. Pentru că nu există.

 

Să nu vă închipuiți însă că plaiul mioritic nu își are veleitarii săi, ar fi culmea să "importăm" atâtea și să nu "importăm" și metodele de a produce "ulei de șarpe" (pentru cei care nu știu, șarpele nu prea e  gras...).

 

Astfel, acum câțiva ani, unul dintre "producătorii" de minerale coloidale din Romania, "producea" un aur coloidal incolor, deoarece, precizau dumnealor, produsul respectiv avea particulele mici, mult mai mici decât ale aurului coloidal de culoare (să zicem) roz (în care particulele erau asemănate cu o "pilitură" de aur). De altfel, la această dată, precizările respective încă mai subzistă pe internet, pe diverse site-uri.

 

Vă oferim în continuare o asemenea captură de ecran, din care vom scoate numele produsului, producătorului, și a site-ului, din ... diverse considerente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă oferim și o copie a unui buletin de analize a unui astfel de produs, conținând "aur coloidal". Puteți observa cum respectiva concentrație este mai mică decât 0,2ppm, adică... nu poate fi măsurată, 0,2ppm fiind limita de măsură a aparaturii de laborator utilizată în măsurătoarea respectivă.

 

 

 

Poate măcar acum, unii dintre dumneavoastră vor începe să înțeleagă că au fost (și sunt în continuare) păcăliți: de relativ curând, aurul coloidal produs de către respectiva firmă, are culoare... roz!!! S-or fi răzgândit...

 

Observăm că unele  ființe umane (hmmm, oare...?)  reușesc să cadă permanent în picioare, trecând cu nonșalanță de la o minciună la alta. Este și acesta un soi de talent.

 

De ce minciună? Pentru că, în ultima vreme au început să apară pe piață, mai prin Europa, mai prin Romania, produse cu specificații din ce în ce mai îndrăznețe, precum concentrații de zeci de ppm, în cazul aurului coloidal. Desigur, ele ar putea fi adevărate (și în unele cazuri sunt, la AquaNano producem  aur coloidal cu concentrația de până la 4000ppm). Dar... sunt toate ceea ce ar trebui să fie?

 

 

 

 

 

În cazul multora dintre mineralele coloidale este dificil de estimat concentrația doar privind la un produs, dar totuși, măcar uneori se poate. Mai jos, aveți cateva imagini ale unor

minerale coloidale (aur, cupru, crom, anumite sortimente de argint), în cazul cărora această estimare este posibilă.

 

În ordine, de la stânga la dreapta, aveți prezentate:

1. Argint coloidal Ultra, 80ppm. Culoarea este aproape inexistentă, datorită morfologiei produsului. El nu prezintă rezonanță plasmonică de suprafață, decât într-o măsură foarte redusă. Într-un vas semnificativ mai mare (câțiva litri să zicem), se poate observa culoarea foarte ușor gălbuie.

2. Argint coloidal Protect, de culoare galbenă, aproximativ 15ppm. Particule cristaline, 10-20nm.

3. Cupru Coloidal Bios-Pur, 10ppm, particule 2-15nm.

4. Crom coloidal Glucon, 10ppm. Deși are culoare galbenă, nu se poate observa decât în flacoane ceva mai mari ca dimensiuni.

5. Aur coloidal Olympus, 30ppm. El poate avea uneori culoare violet, sau chiar indigo, atunci când particulele se adună în macroclustere (fără a le crește dimensiunea individuală)

 

Astfel, în cazul fiecărui mineral coloidal în parte, care prezintă o culoare datorită rezonanței plasmonice de suprafață, simpla diferență de intensitate a culorii arată o diferență a concentrației.

 

În imaginea din stânga, aveți prezentate, tot de la stânga la dreapta, următoarele produse:

 

1. Aur coloidal cu concentrația declarată de câteva zeci de ppm (nu vom preciza firma producătoare și produsul), concentrația reală mai mică de 5ppm

2. Aur coloidal Vital Pur, AquaNano, 10ppm

3. Aur coloidal Olympus, AquaNano, 30ppm

 

 

Ca atare, în cazul în care aveți în față două eșantioane din același produs, de la două firme diferite, va fi ușor să faceți diferența de concentrație pe baza culorii, dar aceasta  numai în cazurile menționate mai sus, când se manifestă vizibil rezonanța plasmonică de suprafață, care dă culoarea produsului.

.

Deși suntem siguri acum că această fotografie vă va face să înțelegeți care este adevărul, iată în continuare pentru exemplul de mai sus, buletine de analiză corespunzătoare:

 

 

 

Mai întâi, pentru aurul coloidal Olympus. Se poate observa că în fapt, concentrația nu este cea nominală, de 30ppm, datorită diverselor erori inerente unor astfel de tipuri de măsurători.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apoi, pentru un sortiment de aur coloidal (primul din stanga, în fotografia de mai sus, cu concentrația declarată de câteva zeci de ppm (cum s-ar zice, mai mult decât a aurului coloidal Olympus, dar doar pe etichetă după cum vedeți).

 

Eroare eroare, dar... aceasta nu mai este o eroare!

80% din concentrație, în regulă, poți spune că este o eroare (dacă se încadrează în standardul de produs), dar 10% este, vorba poveștii, comerț cu ocaua mică.

Presupunând că o asemenea firmă ar avea implementat un sistem de calitate și control al producției, precum HACCP, ne întrebăm, pe bună dreptate, la ce o fi bun? A, pentru a îl menționa pe flacon...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă ajuta să înțelegeți chiar mai mult cât sunt de departe asemenea falsuri de produse  adevărate, aveti alăturat două fotografii pentru un eșantion de aur coloidal de 300ppm, privit atât prin lumină transmisă (stânga), cât și în lumină reflectată (dreapta). 

 

La AquaNano nu prea obișnuim să ne lăudăm cu ce facem dar, totuși, uneori este necesar, pentru a arăta că la AquaNano se poate.

Și se face.

 

 

 

 

 

Puteți observa că, atunci când "hainele împăratului" nu se văd, aceasta înseamnă că, așa cum ne spune bunul simț, "împăratul" este gol-pușcă!

Vă lăsăm pe dumneavoastră să înțelegeți cine este "împăratul", iar aceasta nu este o glumă, căci respectivul "producător" chiar se autointitula într-o anumită perioadă "Regele mineralelor coloidale din Romania", sau ceva de acest gen.

Desigur, știm că Romania este plină de astfel de "regi" și "împărați", și nu vom detalia, pentru a nu fi acuzați de vreo "împăratofobie", sau, de ce nu, de "lezmajestate". În ziua de azi, nu poți să fii suficient de atent, mai în glumă mai în serios...

 

Ar mai fi multe de spus pe acest subiect totuși și, de aceea, gradat, vom mai prezenta astfel de "trăsnăi".

Unele dintre ele sunt pur și simplu incredibile. Gradat însă, sperăm să îndepărtăm această țesătură de minciuni, care datorită repetării sistematice, au ajuns să fie confundate cu adevărul.

 

 
 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin