Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Rata metabolismului zaharurilor în corp este reglată de hormonul numit insulină. Totuși, acest control nu poate fi realizat doar de către insulină, cromul fiind de asemenea un alt factor implicat în acest proces. Capacitatea insulinei de a media reglarea cantității de zahăr din sânge nu poate fi exercitată în absența cromului.

 

 

Cromul joacă totodată un rol important și în cazul metabolismului altor biomolecule, cum ar fi grăsimile, proteinele și acizii nucleici, în afara rolului său principal de co-factor în reglarea nivelului de zăhar din sânge.

Cercetările asupra testelor clinice au demonstrat că deficiența de crom în organism este corelată cu intoleranța la glucoză, simptom care poate deveni atât de sever, încât să genereze diabet. În plus, aceeași deficiență a indus probleme oculare, și anume opacizarea corneei.

Un nivel ridicat de colesterol în sânge este adeseori un simptom direct al deficienței de crom. Totodată, aceeasi deficiență conduce la o incidență crescută a formării plachetelor în lungul aortei. Transportul proteinelor în fluxul sanguin este un alt proces biochimic în care cromul acționeaza ca și co-factor, prezența metalului fiind importantă în cel puțin câteva dintre fazele procesului.

Acizii nucleici interacționează cu cromul în timpul sintezei acestora; aceasta a dus la concluzia că el este un co-factor important în sinteza acestora, chiar dacă, în final, acizii nucleici nu au crom în structura lor.

În cazul animalelor, efectele unei diete sărace în crom au constat în scăderea ratei de creștere, scurtarea duratei medii de viață, precum și în reducerea capacității de a suporta stres-ul fizic. Aceste efecte au putut fi inversate prin suplimentarea cromului în apa de băut a animalelor.

În cazul animalelor de laborator (șoareci) care au beneficiat de o suplimentare alimentară cu crom, acestea au înregistrat un record de longevitate, trăind în medie cu trei luni mai mult decât celelalte, care nu au primit crom și care au funcționat ca grup de control.

De asemenea, în cazul grupului suplimentat cu crom, nu au existat depuneri plachetare aortice la niciunul dintre subiecți. Pe de altă parte, în grupul de control, care a primit doar o dietă cu conținut "adecvat" de crom, direct din alimentație, așadar nesuplimentată, mai mult de 20% dintre subiecți au înregistrat respectivele leziuni.

Doza considerată sigură pentru crom este cuprinsă între 50 și 200 micrograme pe zi. Cu toate acestea, cromul ingerat zilnic de către populație este mai mic decât această cantitate. Nevoia suplimentării de crom este recomandată de mulți medici în zilele noastre, mai ales datorită creșterii aproape la nivel epidemic a incidenței diabetului la persoanele adulte.

Nu s-au constatat în mod consistent efecte toxice atunci când s-a atins consumul necesar zilnic (între 50 și 200 micrograme), sub formă de supliment alimentar. Însă, în cazul utilizării unor concentrații extrem de ridicate, de peste 1000 micrograme zilnic, pot apărea asemenea efecte toxice, în special dacă acest consum este realizat pe perioade lungi de timp.

Ca și celelalte metale, cromul, sub formă metalică, coloidală, este mai puțin toxic față de compușii acestuia, fiind binecunoscut totodată faptul că această diferențiere există și între ionii de crom de diferite valențe.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin