Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Alte aspecte ale toxicității argintului

 

Deși s-a constatat că mulți compuși de argint au efecte antibacteriene remarcabile, forma nanoparticulată a acestora a demonstrat efecte similare, în unele cazuri (privind efectele antivirale, dar nu numai) acesteaa fiind mai ample, iar în alte cazuri mai puțin intense. Spre deosebire de formele ionice (cel puțin majoritatea lor), argintul coloidal, sub formă de nanoparticule așadar, s-a dovedit însă mai puțin toxic pentru celulele umane.

Trebuie să notăm că această scădere a toxicității, precum și formele sub care s-a manifestat, depind de foarte mulți factori, incluzând modul de preparare. Astfel, există studii care demonstrează această influență si care subliniază că utilizarea unor substanțe chimice toxice (precum borohidratul de sodiu) sau chiar și mai puțin toxice (citratul de sodiu), ca precursori ai fabricării argintului coloidal, face ca argintul coloidal să aibă o toxicitate crescută, datorită reziduurilor de substanțe rămase (chiar în cantități infime) în produsul final. Nu este exclusă de asemenea nici posibilitatea unei „transmiteri informaționale“ a acestei toxicități, transmisie recunoscută de multă vreme de către medicina homeopatică (și neluată în seamă, din păcate, de către comunitatea științifică din zilele noastre).

 

 

 

Din acest motiv, noi considerăm că diferența dintre studiile care arată lipsa de toxicitate a argintului coloidal și cele care îl arată ca fiind toxic poate să rezide în acest fapt și din acest motiv mulți cercetători și-au pus problema obținerii argintului coloidal prin mijloace cât mai „naturale“ sau, oricum, care să introduca mai puțini factori perturbatori, toxici, în procesul de fabricație.

Astfel, chiar și în cazul nanoparticulelor de aur, dar, evident, și în cazul celor de argint, un studiu din 2009 al cercetatoarei Chiara Uboldi și al colaboratorilor săi arată că în cazul nanoparticulelor pe a căror suprafață există reziduuri de citrat de sodiu (utilizat adeseori ca agent de reducere și de protecție a nanoparticulelor) există o toxicitate crescută față de cazul în care respectivele reziduuri nu există. În acest fel se poate observa diferența dintre metalele coloidale produse pe cale electrică, fără aditivi sau cu stabilizatori naturali (cu adevărat) și cele aditivate cu substanțe chimice.

Din același motiv, multe studii moderne se focalizează pe obținerea nanoparticulelor de argint prin intermediul unor substanțe naturale, nontoxice, obținute în general din plante. Mai mult, într-un astfel de studiu din 2011 al lui Jacob Antony și al colaboratorilor săi, se arată că preparate de nanoparticule de argint pe bază și în combinație cu extracte de plante nu numai că au efect antibacterian mai pronunțat decât al celor produse prin sinteză chimică, dar ele prezintă și o toxicitate mult mai redusă.

Ca un sumar al informațiilor privitoare la toxicitatea argintului, putem nota următoarele:

- Se pare că un adult poate tolera fără probleme o doză de circa 2 miligrame de argint pe zi;

- Persoanele cu probleme renale sunt mai susceptibile de a dezvolta probleme legate de toxicitatea sistemică a argintului, datorită faptului că în mod aparent aceasta este calea predominantă de eliminare din corp;

- Bolile de ficat pot duce la creșterea potențialului toxic al argintului, mai ales dacă există deficiențe de seleniu și/sau vitamina E. În cazul în care persoanele cu tulburări ale funcționării ficatului doresc să utilizeze argintul coloidal este indicată suplimentarea cu seleniu și/sau vitamina E, precum și cu plante sau suplimente alimentare cu rol hepatoprotector;

- Unele săruri ale argintului sunt semnificativ mai toxice decât argintul coloidal;

- Doze mari ingerate pe termen scurt pot crește riscul de toxicitate datorită faptului că poate fi depășită capacitatea de eliminare a organismului;

- Riscul dezvoltării Argyriei poate fi eliminat prin evitarea consumului de argint pentru perioade de 3-4 luni după încheierea unei terapii pe bază de argint, pentru a da corpului timp să elimine eventualul exces înainte de a începe o nouă sesiune de tratament;

- Riscul toxicitătii argintului scade foarte mult dacă doza totală de argint ingerat este menținută sub 1 gram.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin