Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Proprietățile germicide ale argintului

 

De-a lungul timpului au existat multe rapoarte legate de efectul argintului asupra germenilor patogeni. Ele nu au fost foarte sistematice, datorită multitudinii de sortimente de produse pe bază de argint, pornind de la sărurile de argint, continuând cu argintul proteinat, iar mai apoi cu suspensiile de nanoparticule de argint, sub diverse forme și concentrații.

Vom rezuma în cele ce urmează o serie de astfel de rezultate. Dispersia largă a efectelor este datorată tocmai paletei largi de compuși utilizați, neexistând un consens în ceea ce privește sortimentul și concentrația cu eficiență maximă.

 

- 1912: o serie de studii precizează că argintul coloidal preparat pe cale chimică a fost utilizat pentru a ucide culturile de B. Coli Communis, B. Tuberculosus, Diplococcus Gonorrhea, precum și diverse alte forme de streptococi și stafilococi. Produsul de bază avea concentrația de 500 ppm, însă rezultate bune au fost observate chiar și la concentrații reduse, de 5 ppm, 10 ppm și, în câteva cazuri, chiar și de 1 ppm.

 

 

 

- 1914: un art articol raportează rezultatele unui studiu in vitro asupra efectului argintului coloidal asupra culturilor bacilului tifoid. Și de această dată argintul coloidal utilizat avea concentrația de bază de 500 ppm, fiind produs pe cale chimică. Gama de concentrații testată a fost de 5-500 ppm. Toți bacilii au murit în circa 30 de minute la concentrația de 500 ppm și în două ore la concentrația de 10 ppm. La concentrația de 5 ppm nu s-au observat rezultate notabile.

- 1995: W. Burgdorfer, NIH, susține că rezultatele experimentelor cu argint coloidal la concentrații de 150 ppm arată că au fost eliminate spirochetele B. Borelia și B. Hermsii în 24 de ore.

- 1995: E. Henderson, Școala medicală a Universității Temple, descrie rezultatele testării in vitro a argintului proteinat asupra virusului HIV în liniile de celule M57-3 (limfoblastoide umane). Raportul arată că expunerea la concentrații cuprinse între 10 și 100 ppm au inhibat replicarea virusului, în timp ce concentrația de 1000 ppm a eliminat complet virusul. În mod similar, utilizarea argintului proteinat a inhibat reactivarea latentă a virusului în aceeași linie de celule.

- Alte astfel de studii arată că argintul proteinat a inhibat creșterea E. Coli și S. Aureus, la concentrații de 1500 ppm, dar nu și de 150 ppm. C. Albicans a fost distrusă la concentrații cuprinse între 46 și 93 ppm și inhibată la concentrații cuprinse între 0,7 și 1,4 ppm, in vitro. C. Neoformans a fost distrus la concentrații de 150-300 ppm și inhibat la concentrații de 0,3 ppm, in vitro.

A se nota că toate aceste rezultate prezentate mai sus se referă la argintul proteinat. În mod evident, deși producerea sa este mai simplă, eficiența sa este semnificativ mai slabă decât a compușilor ionici de argint sau decât a argintului coloidal. 

Dr. Ronald Gibbs a realizat o serie de experiențe asupra mai multor sortimente de argint coloidal. Astfel, el a ajuns la următoarele concluzii:

- eficiența crește odată cu creșterea concentrației de argint;

- cu cât particulele sunt mai mici, cu atât eficiența este mai ridicată;

- în cazul în care concentrația nu este suficientă, este posibil ca numărul coloniilor bacteriene să scadă un timp, după care să revină la concentrația inițială;

- argintul coloidal aplicat într-o serie de doze este mai eficient decât cel aplicat într-o singură doza, în cantitate mai ridicată.

Carr și colaboratorii săi au realizat studii antibacteriene in vitro asupra a 657 de tipuri diferite, provenind de la 22 de specii de bacterii, folosind sulfadiazina de argint. Acest fapt pare să fie sursa afirmației extrem de răspândite, aceea că „argintul coloidal vindecă peste 650 de boli”. După cum puteți vedea, nu este vorba chiar de argint coloidal și nici de 650 de boli, deși argintul coloidal are proprietăți asemănătoare, iar în multe cazuri este chiar mai eficient.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin