Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

În momentul în care redactam acest articol (undeva prin anul 2010), nu știam cu certitudine când se vor împlini, sau vor începe să se împlinească, cele pe care le veți citi mai jos. Deja astăzi, în 2018, produse precum argintul coloidal (încă din 2016), zeolitul (de la 1 ianuarie 2018), precum și multe alte remedii pe bază de minerale sau plante medicinale, nu se mai pot notifica și vinde ca suplimente alimentare, datorită intrării în vigoare în Uniunea Europeană (și ca atare aplicate și în Romania) a legilor și directivelor  privind suplimentele alimentare pe bază de plante medicinale și minerale. Vă lăsăm să citiți în continuare articolul original, pentru a vedea că, deși ați fost avertizați, mulți dintre dumneavoastră ați crezut că așa ceva nu poate fi adevărat, că cineva acolo sus (politic și administrativ vorbind) vă iubește și vă vrea binele, etc...

 

La prima vedere s-ar părea că acest articol nu are legătură cu profilul site-ului nostru. Cu toate acestea, evenimente recente (și probabil și viitoare) ne obligă să sesizăm o asemenea legătură: începând din septembrie 2010 s-au sistat toate posibilitățile de a mai notifica minerale coloidale în calitate de suplimente alimentare, prin Ordinul CE 1170/2009. Pentru noi nu este o problemă acută, căci argintul coloidal AquaNano-Protect este deja notificat astfel, și interdicția nu se aplică (deocamdată) retroactiv, însă alte firme producătoare s-au lovit deja de această barieră legislativă. Cu siguranță, ființele care în... modul lor copilăresc de a gândi întreabă mereu "ARGINTUL DUMNEAVOASTRĂ ESTE AVIZAT?", nu vor mai avea de ce să pună această întrebare în curând (dacă lucrurile vor merge la fel înainte), deoarece singura opțiune pentru foarte multe afecțiuni, cum ar fi să zicem virozele respiratorii, va fi dată de DROGURI. Da, am zis bine, căci (de exemplu) HEROINA a fost unul dintre primele "medicamente” împotriva răcelii, produs chiar de către firma Bayer, și promovat ca atare la timpul respectiv.

 

Așadar, este foarte probabil ca la un moment dat să nu mai puteți avea la dispoziție singurul antiviral de spectru larg, care este argintul coloidal (deși nu doar acesta este amenințat de noile legi și directive), și el să poate fi comercializat doar ca "dezinfectant de toalete" sau cine știe ce altceva (ceea ce în unele țări se și petrece). Încă o dată deci, nu ne bucurăm deloc pentru că a devenit practic imposibil de avizat acum (fără eforturi foarte mari și, desigur, fără bani foarte mulți), chiar dacă acest fapt ne limitează (momentan) concurența.

Motivul realizării acestui articol este acela că, discutând recent cu un amic mai... informat, am aflat că zvonul pe care îl auzisem este posibil să fie adevărat: usturoiul, busuiocul, menta și încă vreo două plante "periculoase" se preconizează să intre în categoria drogurilor de nu-știu-ce-grad. Bineînțeles, nu în aceeași oală cu heroina, cocaina și altele asemenea, dar oricum catalogate ca fiind - culmea culmilor -PERICULOASE!

Da, ați auzit bine: veți fi pasibili de ani grei de închisoare dacă nu veți avea prescripție medicală pentru ciorbă sau pentru piftie! Fiindcă suntem în domeniu știm că așa ceva este foarte posibil. Se dă o lege, nu se aplică vreo câțiva ani, oamenii se obișnuiesc cu iminența, iar apoi "BUM", este aplicată. Și, uite-așa, poţi fi la un moment dat considerat un criminal doar pentru că folosești plante pe care le folosea și bunica, dar care, în principiu, pot fi utilizate și în scopuri teroriste (din usturoi se poate extrage arsenic, de exemplu). De curând citeam un articol despre o femeie (chiar bunica, amuzant, nu?), care era cât pe ce să fie condamnată la închisoare pentru că își cultivase câteva tulpini de cânepă drept suport pentru vrejurile de fasole (cânepa normală de altminteri, nu vreo indica pentru fumat).

Cu siguranță însă că veți avea la dispoziție, din surse ”sigure”, "pulberi standardizate" de usturoi sau de alte asemenea plante, căci ”băieții deștepți” trebuie să trăiască bine, nu-i asa?

Apropo de asta, acum foarte puțină vreme, unul dintre politicienii "noștri" ridica la tribună o mare problemă națională: TRAFICUL DE USTUROI din Republica Moldova. Cu siguranță era lovit în afaceri vreun distribuitor național de usturoi importat din China, căci, la drept vorbind, toate supermarketurile sunt pline de așa ceva, iar acela este comercializat cu forme legale. Desigur, CINEVA îl importă și acest CINEVA pierde din cauza "contrabandei". Ne putem imagina șirurile lungi de moldoveni stând la Prut să intre cu sarsanalele și să dea peste cap bursa de usturoi.

Așadar totul este posibil când este vorba de bani și putere. Atât. Unora chiar nu le mai ajunge cât au acumulat deja, dar vorba aceea, nu e nimic nou sub soare.

Orice este consumat în exces, sau folosit în mod nepotrivit devine dăunător, fie alcool, tutun, metale coloidale, ba chiar și apa de băut. Unul dintre exemple este cel al marijuanei/cânepei. Însă întrebăm noi, în mod retoric:

AU FOST ROMÂNII UN POPOR DE DROGAȚI PENTRU CĂ AU CULTIVAT CÂNEPĂ PE SCARĂ LARGĂ??? 

Răspunsul îl poate da oricine și trebuie să știți că efectele "speciale" ale cânepei erau binecunoscute, dacă ea era cultivată în anumite condiții. Fumatul cânepei sau macului (opiu) era cunoscut, dar cu toate acestea nu era un obicei răspândit. Și totuși cânepa a făcut parte integrantă din viața lor. Iată însă că, dacă diverse interese converg, a cultiva cânepă în ziua de azi implică dificultăți foarte mari.

Totuși, o companie precum GW Pharma, susținută de un mare concern farmaceutic, poate cultiva suprafețe ridicate cu această plantă, și poate produce medicamente pe baza ei. Vi se pare... familiar? Cultivarea ei de către dumneavoastră în curte, va avea însă consecințe penale (dacă sunteți descoperit, mai în glumă, mai în serios...).

Peste câteva zeci de ani poate cineva vom vedea acţiuni penale datorate cultivării ilegale a usturoiului sau a mentei etc. De altfel, există asemenea probleme deja, în unele tări din occident. Nu mă întrebați ce este de făcut. N-aș putea să postez așa ceva, deși mă cam mănâncă palma...


 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin