Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

De astăzi oricine poate intra în afaceri cu metale prețioase!

 

Nu, nu este o glumă, cel puțin dacă ar fi să ne luăm după promotorii site-ului pe care îl vom prezenta mai jos.

Deunăzi, o amică mi-a spus ușor jenată: "Știi, nu am cumpărat de la firma voastră aur coloidal, am găsit unul sub formă de spray, la 20 ppm, și l-am luat fiindcă mă costa mai ieftin decât al vostru."

Sigur, nu aveam cum să mă supăr pe ea, mai ales că deja prevedeam momentul în care avea să înțeleagă ce a cumpărat de fapt. Am fost chiar și mai amuzați atunci când am aflat că urmează să primească o nouă ofertă de aur coloidal la 3000 ppm. Tot din străinătate, desigur...

După ce i-am explicat că ar fi cazul să testeze produsul, adică să-l toarne într-un flacon incolor și să vadă cum arată, ea a făcut întocmai, iar rezultatul a fost cel așteptat: lichidul respectiv era apă chioară. De fapt nu credem că era chioară chiar de tot, fiindcă emana totuși un miros fetid, după cum am aflat ulterior.

Ați observat, desigur, din fotografiile prezentate pe site-ul nostru, cum ar trebui să arate aurul coloidal. Este adevărat ca respectivele culori pot fi și ele falsificate, însă vom descrie într-un alt articol câteva teste prin care puteți să verificați calitatea unui astfel de produs.

Știind cum arată un aur coloidal la 3000 ppm, am urmărit și noi să vedem până unde se poate merge cu păcălelile de acest gen.

Pentru cei interesați, puteți urmări cum arată un aur coloidal la 50.000 ppm, autentic la această valoarea:

http://www.nanopartz.com

Această firmă este unul dintre numele majore pe plan mondial în ceea ce privește aurul coloidal, care este utilizat intensiv în medicină și biotehnologie.

Dacă cineva vrea să cumpere aur coloidal la 3000 ppm, o poate face de la această firmă. E drept că, după ce citești lista de prețuri, îți cam piere cheful să cumperi.

Sigur, aur coloidal la concentrație de 1000...3000 ppm putem produce și noi în Romania (și chiar o și facem, pentru anumite aplicații), stabilizat cu PVP, PEG, pectină, miere, sau alți stabilizatori, mai mult sau mai puțin naturali. Țineți cont de faptul că 1000 ppm înseamnă 1 g aur/litru, adica acesta este tot aurul din produs, iar dacă l-am izola sub formă de sârmă și nu sub formă de nanoparticule, atunci un astfel de produs (excluzând manopera, cheltuielile auxiliare, profitul), ar costa cam 200 de lei. Sub formă de nanoparticule însă are un preț care crește foarte mult, datorită manoperei destul de costisitoare.

De ce am precizat acest lucru? Păi hai să studiem cum se poate intra în afacerea cu metale pretioase, cel puțin dacă am avea încredere în ceea ce este prezentat pe următorul site:

http://www.gold2live.com/

În particular, pagina despre aurul coloidal de 3000-15000 ppm este:

http://www.gold2live.com/GoldGevityInfo.html

 

Vom explica pe rând:

 

1. Vrem să atragem atenția că șarlatani precum cei care vând produsele respective nu vor face mult rău (imediat), decât portofelului dumneavoastră, deoarece nu vând decât apă chioară. Totuși, consecințe negative există, deoarece în acest fel, gradat, oamenii își vor pierde încrederea în remediile autentice tradiționale (bazate pe plante medicinale de exemplu), care au fost înțelese și aplicate în mod eronat, sau chiar folosite ca paravan pentru afaceri cu produse placebo. Bineînțeles, mai apare un al treilea efect nociv, daca putem numi așa lipsa efectelor binefăcătoare, mai ale în cazul în care produsele respective sunt utilizate pentru tratarea unei anumite afecțiuni (sau așa se intenționează).

 

2. 3000 ppm = 3 g/litru. În țara noastră gramul de aur de 24k disponibil spre vânzare costă circa 200 RON. Ca atare, chiar în România, dacă cineva ar pune o sârmă de 3 g de aur într-o sticlă de un litru, ea tot ar costa vreo 600 RON, adică aproximativ 180 de dolari.

O sticlă de așa-zis aur coloidal de 500 ml costă, ia să vedem, 58 de dolari, adică poți cumpăra un litru cam cu 120 de dolari. Dacă punem la socoteală și sticla, și apa, plus ceva manoperă, rezultă un profit net de - (minus) 60 de dolari. Cu alte cuvinte, acești indivizi nu doar că muncesc pe degeaba, dar mai pun și bani de la ei.

 

Bănuim că acum este ceva mai clar pentru toata lumea cum stau lucrurile de fapt. Desigur, acești comercianți se dau de gol ca nerozii și chiar ne întrebăm cine cumpară de la ei, dar de ce să ne mai mirăm, când știm că prostia nu are niciodată margini. Sigur, ar fi putut să adauge și ei măcar un 10%, sau să învețe de la români, care vând 1 g de "aur monoatomic" cu 100-300 de euro...

 

Cu siguranță, există și producători care vând apă chioară cu prețuri mari, pentru a nu da de bănuit. Pe unii îi și știm. Nu este însă datoria noastră a face o asemenea recenzie. Nu acum, cel puțin.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin