Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Extras din: "Enciclopedia naturistă a elementelor minerale", de Gregorian Bivolaru, ISBN 973-8279-07-0, editura Shambala 2003

[...]

În universul nostru, Soarele este simultan un regulator al sistemului planetar și un coordonator al forțelor tainice care creează și susțin viața organismelor. Aurul este metalul corespondent Soarelui. Anticii apreciau aurul în primul rând datorită legăturii sale cu Soarele, văzând în acest metal realizarea echilibrului dintre Spirit și Materie.

Sistemul subtil-energetic aur-Soare este prin excelență principiul superior, central, care guvernează în ființă activitatea inimii (despre care se știe că este centrul funcțional al organismului), sistemul vascular și, la nivel psihic, reprezintă forța de manifestare a Spiritului prin afectivitate, armonie, aspirația de a realiza - prin iubire - unitatea dintre creatură și Creatorul său Divin. Soarele, prin radiația sa subtilă, prin lumină și căldură, este creatorul și susținătorul vieții la nivelul planetei Pământ, având o influență maximă la ecuator (ceea ce explică vegetația luxuriantă de aici) și una redusă la minim în regiunile polare.

În organism, aurul coordonează activitatea sistemului neurovegetativ, stimulează secreția de adrenalină și de cortizon de la nivelul glandelor suprarenale, stimulează sistemul

 

reticuloendotelial, favorizează procesele de oxidare, stimulează diviziunea celulară și creșterea, împiedică coagularea sângelui. Acțiunea subtil-energetică a aurului guvernează în primul rând activitatea aparatului cardiovascular și circulația sângelui (căruia îi conferă o vibrație spirituală), controlând astfel global și unitar activitatea întregului organism și reunind polaritățile. Aurul menține deci starea de echilibru unitar și integra­tor (celelalte metale dezvoltă procese subtile orientate în anumite direcții precise, dar aurul armonizează și integrează unitar toate aceste procese subtile). Astfel, acțiunea aurului integrează acțiunile complementare ale argintului (procesele hidro-formatoare) și ale plumbului (procesele de mineralizare), ale mercurului (care acționează specific la nivelul sistemului glandular și limfatic) și ale staniului (care acționează specific la nivelul creierului, al ficatului și al seroaselor) și, de asemenea, integrează acțiunile complementare ale cuprului (care acționează specific la nivelul sistemului venos) și ale fierului (care acționează specific la nivelul sângelui arterial). Acțiunea subtil-energetică a aurului și activitatea aparatului cardiovascular au ca specific centrarea ființei.

La nivelul măduvei osoase aurul armonizează: activitatea argintului, care stimulează procesele de formare a hematiilor și regenerează structurile; activitatea mercurului, de formare a globulelor albe; activitatea cuprului, de sinteză a proteinelor (a globulinelor în spe­cial); activitatea hematopoietică a fierului; activitatea plastică a staniului și activitatea plumbului, de protecție a măduvei osoase (plumbul guvernează și procesele de pierdere a nucleului de la nivelul eritrocitului și de formare a trombocitelor).

Astfel, aurul tratează anemiile aplastice, leucopeniile și trombocitopeniile sau proliferările excesive ale elementelor figurate ale sângelui.

În timpul vieții embrionare, aurul exercită acțiunea esențială de separare a sistemului neurosenzorial (care se formeaza din învelișul extern al embrionului – ectoderm) de organele interne (care se formează din materia internă a embrionului – endoderm) și, de asemenea, stimulează procesele de formare a inimii și a vascularizației periferice, a circulației arteriale și a circulației venoase (observăm și aici acțiunea aurului de menținere a echilibrului între activitățile complementare).

La nivelul aparatului cardiovascular, aurul controlează ritmul inimii și dinamica circulației sanguine, influențând toate activitățile din organism, așa cum Soarele influențează toate mișcările planetelor din sistemul solar.

Aurul menține echilibrul activităților celorlalte metale în organism. Atunci când se produc perturbări în cazul proceselor dinamice ale metalelor, dar și în ceea ce privește controlul lor, ele se manifestă prin afecțiuni specifice.

Sintetizând, aurul acționeaza în principal astfel:

- stimuleaza hematopoieza;

- reglează ritmul cardiac;

- are rol în activitatea neuronală;

- stabilizează structura colagenului;

- stimulează funcția sexuală (asociat cu zincul și cu cuprul);

- stimulează activitatea celulară:

- crește imunitatea și stimulează fagocitoza;

- antibiotic;

- antiinflamator;

- termoregulator;

- anticanceros (asociat cu zincul și cu cuprul);

- antitoxic;

- chelator;

- cicatrizant;

- vitalizant.

Carența de aur determină:

- hiperemie, bufeuri de căldură, tulburări de ritm cardiac, hipertermie;

- tromboză, embolie, tahicardie, hipertensiune arterială;

- creșterea excesivă a volumului sangvin;

- pletoră, pericardită, flebită, arterită, alergie;

- inflamații, hiperergie, reacții autoimune, hipervascularizație;

- stornatită, colită, hemoroizi, sângerări;

- hepatită, icter, albuminurie, metrită, mialgie;

- reumatism articular, osteornielită, periostită;

- nevralgii intercostale, nevralgia de trigemen;

- fotofobie, blefarită, rinită, osteită, mastoidită;

- acufene, eritem, eczeme, abcese, acnee rozacee.

Supraîncărcarea pe cale alimentară nu este posibilă, dar se poate produce pe cale medicamentoasă, în cazul utilizării unor compuși ai aurului, care determină nefrotoxicitate (afecțiuni la nivelul nefronului) sau neurotoxicitate. În sfera psihică, supraîncărcarea cu aur poate induce o atitudine "solară" excesivă, ce poate determina scăderea sensibilității și a intuiției.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin