Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Gold 2006 Presentation

Nanogold-pharmaceutics

1. Utilizarea aurului în tratarea artritei induse experimental la șoareci

2. Caracterizarea aurului în Swarna bhasma, un produs microparticulat utilizat în medicina traditională indiană

Christopher L Brown, Gillian Bushell, Michael W Whitehouse, DS Agrawal, SG Tupe, KM Paknikar, and Edward RT Tiekink

 

Citește articolul în original

AICI

Nanoparticulele de aur (27 +/- 3 nm) s-au dovedit a fi eficiente în ameliorarea simptomelor artritei induse pe cale micobacteriană, colagenică și chimică la șoareci. Acest fapt a contrasatat cu utilizarea aurothiomalatului de sodiu, care a fost activ doar în artrita indusă micobacterian, însă chiar și atunci nu în aceeași măsură ca Au0 (aurul coloidal, metalic, care este neutru din punct de vedere electric, chiar dacă particula coloidală este înconjurată de un strat electric dublu, negativ la exterior, n.t.). Aurul utilizat în medicina tradițională indiană, Swarna bhasma (cenușa de aur), a fost caracterizat ca particule sferice de aur, cu o mărime medie de 56-57 nm.

 

Utilizarea aurului și a compușilor de aur, precum și aplicațiile terapeutice ale acestora, atât în medicina contemporană, cât și în cea anterioară, a fost reconsiderată periodic de-a lungul timpului [1-13]. În prezent, cel mai activ domeniu în dezvoltarea medicamentelor pe bază de aur este legat de cercetările asupra potențialului lor antitumoral [9]. Astfel, atât aurul cu valența 1, Au1 [14, 15], cât și aurul cu valența 3, Au3, sub formă de diferiți compuși, sunt studiați în această direcție. Compușii de aur au fost utilizați și în alte direcții (antimalarial, anti HIV, pentru tratamentul astmului bronșic), însă principala lor utilizare în momentul actual este crisoterapia, tratamentul artritei pe baza compușilor de aur, care constituie tema pe care este focalizată și această cercetare.

Medicamentele pe bază de aur cuprind o clasa de agenți antiartritici distincți, (DMARD - medicamente antireumatice modificatoare ale afecțiunii), utilizate atunci când antiinflamatoarele ne-steroidiene (NSAIDS), precum ibuprofenul, naproxenul sau diclofenatul de sodiu devin insuficiente pentru tratarea cazurilor severe de artrită reumatoidă sau psoriatică, fiind folosite ca ultimă resursă în tratarea pacienților. Cele mai folosite medicamente sunt aurotiomalatul de sodiu și auranofinul, însă efectele secundare numeroase, precum și lipsa suportului din partea companiilor farmaceutice, au diminuat foarte mult utilizarea aurului în prezent, deși există foarte puține terapii care pot să emuleze aurul în ceea ce privește efectele sale de inducere a remisiei artritei. [...] În plus, compușii de aur, nefiind "foarte patențabili", companiile farmaceutice au suficiente motive să evite sau să renunțe la producerea lor.

Noile alternative au suplimentar o serie de efecte pe care compușii de aur nu le au: promovează bolile infecțioase (TB, HIV), permit dezvoltarea limfoamelor și - culmea - sunt și foarte scumpe. [26] În plus, multe rapoarte arată că aceste noi medicamente sunt doar paleative, eficiența lor fiind de doar circa 30%, în comparație cu cea a medicamentelor pe bază de aur. [27] Deși mecanismul precis de acțiune al medicamentelor pe bază de aur nu este foarte bine cunoscut, este destul de clar că rolul principal (ca efect) îl are aurul din compoziția lor; astfel, ele sunt de fapt niște "pro-medicamente", adică ionii de aur din respectivii compuși sunt transformați în aur metalic.

Câteva dintre efectele secundare ale medicamentelor pe bază de aur pot fi legate de generarea aurului cu valența 3, Au3, obținut din transformarea ionilor cu valența 1 și 2 în ioni cu valența 3, și nu doar în aur metalic. Au3, ca toate metalele grele, denaturează proteinele acizilor nucleici și este posibil să fie responsabil pentru o mare parte din toxicitatea medicamentelor care conțin aur monovalent.

Pe de altă parte, aurul metalic este în general considerat ca fiind inert din punct de vedere biologic [...]. În scopul de a minimiza efectele secundare, dar de a păstra totuși eficiența, s-a folosit în prezentul studiu aur sub formă de nanoparticule, testat în cazul artritei induse la șoareci.

[...] Totodată s-a urmărit o standardizare a obținerii preparatului Swarna bhasma, caracterizarea sa fizico-chimică, precum și evaluarea sa din punct de vedere clinic.

 

Experimente [... vezi materialul în original]

 

Rezultate și concluzii

Preparatul standardizat de aur coloidal a fost mult mai puternic (de circa 1000 de ori) decât medicamentele pe bază de aur (ionic) utilizate în acest experiment (aurotiomala de sodiu), atunci când au fost administrate subcutanat. Datorită concentrației foarte reduse a aurului coloidal folosit, el nu a fost utilizat eficient pe cale orală (n.t.: însă, în general, el poate fi concentrat pentru utilizarea orală, dar nu acesta a fost scopul studiului prezent). [...] S-a constatat că la administrarea subcutanată este important ca utilizarea aurului coloidal să fie într-o soluție cu concentrație scăzută de săruri, dar izotonică, pentru a micșora agregarea particulelor.

Aurul coloidal utilizat astfel a fost eficient în toate formele de artrită, în timp ce aurotiomalatul a fost eficient doar în cea micobacteriană, însă chiar și atunci acțiunea sa a depins de rasa șoarecilor utilizați, ceea ce sugerează și o influență de natură genetică în actiunea respectivă.

În final, trebuie menționat că efectele aurului coloidal durează mult mai mult după încetarea tratamentului, spre deosebire de acțiunea celorlalte medicamente pe bază de aur, care este doar de moment.

[...]

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin