Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

 

Metalele coloidale sunt suspensii extrem de fine ale unor particule metalice, cu dimensiuni foarte mici, cuprinse in intervalul tipic de 1-200 nm, in diferite lichide, cum ar fi apa. La aceste dimensiuni, comportamentul lor, din punct de vedere fizico-chimic si deci si din punctul de vedere al interactiunii cu materia vie, capata specificitati care nu se intalnesc nici in cazul metalului brut, nici in cazul compusilor acestor metale. Din acest motiv, ele sunt studiate foarte intens la ora actuala, existand deja foarte multe domenii de aplicabilitate, iar altele noi (mai mult sau mai putin benefice, am spune noi) apar constant, desi coloizii sunt cunoscuti de peste un secol (e drept insa ca abia in a doua jumatate a secolului trecut studiul lor a fost mult facilitat atat de dezvoltarea unor metode teoretice si practice de studiu mai adecvate).

 

 

Astfel, dintre  proprietatile interesante si utile ale coloizilor metalelor si/sau compusilor acestora, putem enumera o serie:

- intreractiunea cu radiatia electromagnetica (inclusiv in spectrul vizibil), care, in cazul aurului sau al argintului le genereaza si paleta coloristica fascinanta, le face aplicabile in domenii foarte variate, de la terapii antitumorale, la celule fotovoltaice cu randament extrem de ridicat

- efectele catalitice, in reactii chimice sau biochimice importante, datorate suprafetei foarte mari in raport cu volumul particulei

- au un comportament biochimic aparte, manifestat in interactiuni selective cu moleculele complexe, fiind astfel utilizate ca instrumente de studiu si/sau actiune in medicina, microbiologie, genetica, etc.

 

Foto: Un exemplu de particule compozite aur+argint, 4 nm miez AG, 2 nm strat exterior aur, culoare rezultanta galbena, produs experimental AquaNano.

Foto nanoparticule

Aceste suspensii sunt obtinute prin diferite metode (mecanice, chimice, electrice sau combinatii ale acestora), fiecare dintre ele permitand obtinerea anumitor proprietati ale particulelor respective (forma, marime, puritate, compozitie). Informativ, ele sunt greu accesibile, greu controlabile si, cel  mai adesea, cu rezultate de slaba calitate, deoarece, fara o pregatire si o aparatura adecvata, unele metode pot fi chiar periculoase daca sunt aplicate in mod necorespunzator.

Ca aspect, suspensiile coloidale metalice se prezinta in general ca lichide transparente (in lumina transmisa, adica atunci cand se priveste prin ele), care pot avea anumite culori, in cazul aurului, argintului, cuprului, cromului sau o tenta opalescenta albicioasa sau gri, in cazul platinei, zincului, magneziului si al majoritatii celorlalte metale. Culorile si/sau nuantele respective sunt date pentru fiecare metal in primul rand de forma sau marimea particulei si in secundar de concentratie.

In ceea ce priveste marimea particulei, aceasta se obtine prin acordarea proceselor de fabricatie dupa necesitati, marimile uzuale fiind cuprinse intre 2 si 200 nm, iar formele putand fi foarte variate (desi forma sferica este cea mai folosita). In mod obisnuit, datorita faptului ca la aceste dimensiuni particulele de metal au tendinta spontana de a se aglomera, se folosesc diversi polimeri, ca substante de acoperire, care se introduc in timpul producerii si previn aglomerarea ulterioara, pentru un anumit interval de timp. Exista posibilitatea, in cazul unor concentratii reduse, de a se pastra totusi relativ nealterate aceste suspensii un anumit interval de timp (de ordinul lunilor), fara a se adauga astfel de compusi chimici. Totusi, trebuie mentionat ca, la dimesniuni de sub circa 2 nm, particulele pot fi oprite foarte greu sa se aglomereze in lipsa stabilizatorilor, astfel incat specificatii de genul "cele mai mici particule, 0,3 - 1 nm" sunt in general declaratii false, cu scop publicitar. In unele cazuri aceste declaratii reflecta un anumit adevar, deoarece exista producatori care vand saruri ale metalelor respective dizolvate in apa, caz in care dimensiunea particulelor este de circa 0,2 - 0,3 nm, adica sunt atomi. Aceste contrafaceri pot fi insa foarte daunatoare si pot fi depistate prin fotografierea prin microscopie electronica.

Trebuie stiut totusi ca exista si posibilitatea stabilizarii cu anumite extracte vegetale, insa aceasta metoda este mai rar intalnita, fiind mult mai dificil de aplicat. Este o metoda utila, deoarece substratul competitiei legate de marimea particulei este dat de faptul ca eficienta unei nanoparticule creste extraordinar de mult, in cazul anumitor procese, odata cu scaderea dimensiunii acesteia.

O astfel de metoda de stabilizare este folosita si de AquaNano in cazul produsului ArgiMax, la care stabilizarea este asigurata cu pectina din portocale, datorita concentratiei ridicate (1000 ppm). Mai exista astfel de produse stabilizate in comert, unele cu polifenoli (la care nu se precizeaza daca sunt de origine naturala sau nu si oricum ar fi greu de verificat aceasta), altele... altele sunt comercializate chiar fara sa se specifice cu ce sunt stabilizate.

Utilizarea nanoparticulelor metalice este abia la inceputuri. Aplicatiile biomedicale ale acestora se bazeaza inclusiv pe faptul ca ele, spre deosebire de sarurile metalelor, mai ales in cazul aurului, argintului, platinei sau cuprului, sunt mai putin reactive, fiind astfel mai putin agresive asupra biochimiei corpului. Ca atare, surplusul lor este eliminat mai usor, o anumita cantitate patrunzand chiar in mediul intercelular sau intracelular, iar alta ramanand in fluxul sanguin, iar nanoparticula isi pastreaza forma de pe termen relativ lung, eliberand ionii metalului respectiv lent si actionand astfel mai bland, dar mai sistematic, fara a genera aceleasi efecte secundare negative precum compusii acelorasi metale.

Exemple marcante in ceea ce priveste acest mod de actiune se pot observa mai ales in cazul suspensiilor coloidale de aur sau argint (pentru care s-au realizat studii intensive in ultimele decenii).

Astfel, anumiti compusi de aur, se folosesc in mod curent in tratatea artritei. Rezultatele acestora sunt insa limitate de doi factori: efectele secundare serioase, asupra rinichilor, de exemplu, precum si aparitia tolerantei la respectivul compus. In mod surprinzator, folosirea nanoparticulelor de aur a avut efecte similare, fara a fi insotita de efectele secundare conexe. In fapt, singura diferenta a constat in eliminarea pe aceasta cale a radicalilor rezultati din transformarea compusilor de aur in aur metalic in organism.

Un alt exemplu este cel al efectului antiviral al argintului sub forma de nanoparticule. Acest efect nu este intalnit in cazul compusilor de argint, desi o parte dintre ei prezinta efecte antibacteriene semnificative, deoarece ionii de argint nu reusesc sa inhibe fixarea pe receptorii specifici ai membranei celulare a virusului, in timp ce nanoparticula de argint, intr-o anumita gama dimensionala, prezinta aceste proprietati.

 

 

 

 

 

 

Foto nanoparticule

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin