Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

 

Culoare aur coloidalCare culori? Metalele coloidale sunt de-a dreptul incolore! Stie toata lumea ca nanoparticula este mica si lumina o ocoleste...

Aceasta afirmatie aberanta si semidocta este una dintre multele explicatii pentru produsele care sunt uneori apa chioara, desi, culmea, este posibil ca produsele coloidale sa fie si transparente. Sau aproximativ transparente. Realitatea, ca de obicei, nu tine cont de parerile noastre preconcepute, desi uneori este posibil sa se potriveasca.

In ceea ce priveste nanoparticulele, si deci metalele coloidale, realitatea este mult mai colorata, datorita unor fenomene specifice. La drept vorbind, de ce cerul este albastru? Doar soarele se vede alb, iar aerul este incolor!

 

 

Fenomene similare, numite de "imprastiere a radiatiei electromagnetice" au loc pe particulele de substanta atunci cand au anumite dimensiuni. Lumina in sine nu mai este reflectata sau difractata, asa cum se petrece la dimensiuni mult mai mari (reflexia) sau apropiate (difractia) de lungimea de unda a luminii. In acest caz, atunci cand dimensiunea obiectului este mult mai mica decat a radiatiei electromagnetice, interactiunea ei cu acesta consta in absorbtii selective, emisii mai mult sau mai putin coerente, datorita reactiei cu electronii de la suprafata particulei. Este drept insa ca, daca particulele sunt totusi mult mai mari decat lungimea de unda a luminii, cum ar fi cazul prafului din aer, desi fenomenul de imprastiere exista, el este dat de reflexia luminii pe particulele respective, dar nu luam in considerare acest caz acum, deoarece nanoparticulele nu intra in aceasta categorie.

In cazul suspensiilor de nanoparticule acest fenomen de imprastiere este pus in evidenta relativ usor, prin efectul Tyndall, ca in fotografia de mai jos.

Lumina trecand printr-un coloid

In vid, aer sau apa distilata, lumina cu lungimi de unda in spectrul vizibil nu sufera fenomenul de imprastiere suficient de intens pentru a putea fi vazuta. Daca insa exista particule in apa respectiva, ele se vor vedea ca in figura. Acesta este si cazul nanoparticulelor, care au in plus proprietatea de a nu se depune intervale extrem de mari de timp, spre deosebire de alte impuritati.

Fiecare nanoparticula are un domeniu preferential in care interactioneaza cu radiatia electromagnetica. Tipul de interactiune variaza, de la absorbtii atomice (caracteristice inclusiv pentru metalele sub forma atomica, la rezonanta plasmonica sau alte tipuri de imprastieri, tipice pentru nanoparticulele metalice. Ca atare, nanoparticulele diferitelor metale au curbe diferite de absorbtie, in functie de dimensiuni, forma si, desigur, de structura atomica a metalului respectiv.

Majoritatea acestor maxime de absorbtie/imprastiere sunt in spectrul ultraviolet, insa in cazul catorva metale sunt in spectrul vizibil. Aceasta face ca atunci cand lumina trece prin ele sa prezinte o anumita culoare.

In cazul aurului, culorile cele mai uzuale sunt precum cele prezentate in figura de la inceputul articolului.

Aceasta proprietate a nanoparticulelor de aur era cunoscuta din Evul Mediu si era utilizata, ca si in cazul argintului, la preparararea unor coloranti specifici pentru sticla sau produse ceramice.

Iata si o fotografie pentru cazul argintului:

Culoare argint coloidal

Trebuie sa precizam din nou ca nu doar dimensiunea, ci si forma particulelor este determinanta pentru astfel de culori: discuri, bastonase, tetraedre, sfere, fiecare dintre ele vor genera, chiar la dimensiuni asemanatoare, culori diferite.

Atat in cazul argintului, cat si in cazul aurului, la dimensiuni de sub 1-2 nm, aceste particule devin transparente. Cu toate acestea, ele nu sunt propriu-zis transparente, avand maximele de absorbtie in ultraviolet, dar absorbind intr-o anumita masura si relativ constant si in restul spectrului electromagnetic, astfel incat pot sa apara de culoare gri atunci cand concentratia o permite. Aceste dimensiuni ale nanoparticulei nu sunt insa intalnite decat rar si nu se pot stabiliza foarte usor. AquaNano este un astfel de produs, care este stabil datorita metodei de obtinere si a concentratiei relativ reduse (5-30 ppm, spre deosebire de produsele din mediul industrial sau biotehnologic unde intervalul de 100-1000 ppm este o gama uzuala de concentratii, la care stabilizarea se face polimeric).

Vom mai posta fotografii si in cazul altor metale coloidale, desi sunt putine cazuri in care ele au alte culori decat gri (cuprul este un altfel de caz rar).

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin