Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Acest test este orientativ,dar poate da indicații asupra stabilității unui produs de tipul argintului coloidal. În cazul argintului coloidal, el se bazează pe afinitatea argintului față de clor, deoarece particulele de argint, la dimensiuni foarte mici (sub 2nm), se comportă în mod similar cu ionii de argint și reacționează foarte puternic cu clorul (sarea de bucătărie fiind clorura de sodiu), formând un precipitat albicios de clorură de argint.

Testul propriu-zis:

Într-un pahar mic, transparent, se toarnă o cantitate de 20-50 ml de argint coloidal sau ionic, sau.. cum o fi el. Peste acesta se adaugă gradat sare de bucătarie, agitându-se conținutul. Argintul coloidal nestabilizat, incolor sau gri, având particule mici, chiar și la adăugarea unei cantități mici de sare, va deveni opalescent, albicios, într-o măsură mai mică sau mai mare, în funcție de conținutul ionic. Opalescența va crește gradat, cu atât mai repede cu cât conținutul ionic este mai ridicat.

În cazul în care conținutul ionic este semnificativ mai scăzut, este posibil să apară și alte modificări de culoare, uzual spre galben, roșiatic, etc.

Pentru argintul coloidal de culoare galbenă, brună sau portocalie, testul nu este neapărat relevant, deoarece dacă el a fost depozitat o perioadă suficient de mare de timp astfel încât tot conținutul ionic să se depună sau să se alipească la particulele existente, modificările de nuanță nu sunt foarte evidente. Acest fenomen se petrece din cauza creșterii foarte mari a potențialului Zeta în timp. Dacă însă el este proaspăt fabricat, atunci el își va schimba culoarea în culori derivate din cea inițială, iar în final va deveni și el opalescent, cu tente galbene, roșiatice, brune.

Uneori, așa cum am mai arătat, poate fi relevantă măsurarea conductivității suspensiei, deoarece există produse ieftine, care (fie că este declarat pe etichetă fie că nu) folosesc pentru prepararea suspensiilor apa de izvor, rezultând astfel concentrații TDS de sute de ppm, deși concentrația de argint declarată este doar (de exemplu) 20 ppm. În general, cu o anumită variabilitate, concentrația TDS poate fi mai mică sau mai mare, dar nu mai mică de 25% din ceea ce este declarat ca și concentrație, și nu mai mult de 100% din ceea ce este declarat ca și concentrație, abateri mai mari în minus însemnând o concentrație scăzută de ioni și o apă distilată de bună calitate, iar abateri mari în plus însemnând prezența altor substanțe.

 

Notă: Modificarea nuanței argintului coloidal transparent/gri în opalescent este o modificare subtilă, mai ales în cazul unor concentrații reduse de argint. A se nota că este posibil ca anumite persoane să nu o poată percepe (am întâlnit astfel de cazuri), nici chiar atunci când privesc flaconul de test în lumina transmisă, fie spre un bec, fie la lumina zilei. De aceea, testul respectiv a fost menționat doar cu caracter orientativ. Testele corecte se pot realiza doar în laboratoare specializate.

 

 

Test reactivitate sare Protect transparentTest comparativ de reactvitate (înainte/după) pentru AquaNano Protect incolor. Se poate observa în paharul din dreapta ușoara virare spre opalescent a dispersiei. A se nota că în cazul unor condiții de iluminat nefavorabile sau în cazul persoanelor care nu percep corect nuanțele culorilor, această modificare nu este sesizată cu ochiul liber. Menționăm aceasta pentru că am întâlnit persoane care ne-au specificat că au făcut acest test asupra argintului coloidal Protect incolor și nu au observat nicio modificare. În mod surprinzător pentru ele, atunci când am fotografiat testul făcut asupra exact a aceluiași produs (din același flacon) pe care l-au testat, au realizat că deși în poză văd diferența, cu ochiul liber nu o pot vedea. Nici noi nu înțelegem...

 

 

 

 

 

 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin