Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

 

Culoare aur coloidal

Care culori? Sunt incolore! Știe toată lumea că nanoparticula este mică și lumina o ocolește...

Această afirmație aberantă și semidoctă este una dintre multele explicații care apar în cazul produselor care sunt uneori doar apă chioară, deși, este totuși posibil ca produsele coloidale să fie și incolore. Sau aproximativ incolore.

Realitatea, ca de obicei, nu ține cont de părerile noastre preconcepute, deși uneori este posibil să se potrivească. În ceea ce privește nanoparticulele, și deci metalele coloidale, realitatea este mult mai colorată, datorită unor fenomene specifice. La o adică, de ce este cerul albastru? Doar soarele se vede alb, iar aerul este incolor!

Fenomene similare, numite de "împrăștiere a radiației electromagnetice" au loc asupra particulelor de substanță atunci când au anumite dimensiuni. Lumina în sine nu mai este reflectată sau difractată, așa cum se petrece la dimensiuni mult mai mari (reflexia) sau apropiate (difracția) de lungimea de undă a luminii. În acest caz, atunci când dimensiunea obiectului este mult mai mică decât a radiației electromagnetice, interacțiunea ei cu obiectul are ca obiect absorbții selective, emisii mai mult sau mai puțin coerente, datorită interacțiunii cu electronii de la suprafața particulei. Dacă totuși particulele sunt mult mai mari decât lungimea de undă a luminii, cum ar fi cazul prafului în aer, deși fenomenul de împrăștiere există, el este dat de reflexia luminii pe particulele respective, dar acest caz nu îl luăm acum în considerare, deoarece nanoparticulele nu intră în această categorie.

Acest fenomen de împrăștiere este pus relativ ușor în evidență în cazul suspensiilor de nanoparticule, prin efectul Tyndall, după cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

Lumina trecand printr-un coloid

În vid, aer sau apă distilată, lumina cu lungimi de undă în spectrul vizibil nu suferă fenomenul de împrăștiere suficient de intens pentru a putea fi văzută. Dacă însă există particule în apa respectivă, ele se vor vedea ca în figură. Acesta este și cazul nanoparticulelor, care au în plus proprietatea de a nu se depune intervale extrem de mari de timp, spre deosebire de alte impurități.

Fiecare nanoparticulă are un domeniu preferențial în care interacționează cu radiația electromagnetică. Tipul de interacțiune variază, de la absorbții atomice (caracteristice inclusiv pentru metalele sub formă atomică), la rezonanța plasmonică sau alte tipuri de împrăștieri, tipice pentru nanoparticulele metalice. Ca atare, nanoparticulele diferitelor metale au curbe diferite de absorbție, în funcție de dimensiuni, formă și, desigur, de structura atomică a metalului respectiv.

Majoritatea acestor maxime de absorbție/împrăștiere sunt în spectrul ultraviolet, însă în cazul câtorva metale sunt în spectrul vizibil. Aceasta face ca atunci când lumina trece prin ele să prezinte o anumită culoare.

În cazul aurului, culorile cele mai uzuale sunt precum cele prezentate în figura de la începutul articolului.

Această proprietate a nanoparticulelor de aur era cunoscută încă din Evul Mediu și era utilizată, ca și în cazul argintului, la preparararea unor coloranți specifici pentru sticlă sau produse ceramice.

Iată și o fotografie pentru cazul argintului:

Culoare argint coloidal

Trebuie să precizăm din nou că nu doar dimensiunea, ci și forma este determinantă în astfel de culori: discuri, bastonașe, tetraedre, sfere (căci se pot obține forme variate de particule, în funcție de procesul de producție): fiecare vor genera chiar la dimensiuni asemănătoare, culori diferite.

Atât în cazul argintului, cât și în cazul aurului, la dimensiuni de sub 1-2 nm, acestea devin transparente. Cu toate acestea, ele nu sunt propriu-zis transparente, având maximele de absorbție în ultraviolet, dar absorbind într-o anumită măsură și relativ constant și în restul spectrului electromagnetic, astfel încât pot să apară gri atunci când concentrația o permite. Aceste dimensiuni de nanoparticula nu sunt însă întâlnite decât rar și nu se pot stabiliza foarte ușor. AquaNano este un astfel de produs, care este stabil datorită metodei de obținere și a concentrației relativ reduse (5-30 ppm, spre deosebire de concentrațiile uzitate în mediul industrial sau biotehnologic, care sunt cuprinse într-o gamă uzuală de 100-1000 ppm, la care stabilizarea se face polimeric).

Vom mai posta fotografii și în cazul altor metale coloidale, deși în puține cazuri ele au alte culori decât gri (cuprul este un altfel de caz rar).

 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin