Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Platina în medicina homeopatică

 

Despre acest metal puține date sunt descoperite în textele alchimice, în astrologie sau în medicina Ayurveda. Cu toate acestea, în mod semnificativ, Platina combină simbolul Soarelui și al Lunii. Îmbinarea lor arată începutul sau posibilitatea unei transcenderi a dualității masculin-feminin, însă rapoartele acestor simboluri sunt diferite, ceea ce semnifică existența unei anumite dominante feminine. Poate de aceea se consideră că planeta asociată (tiparul informațional asociat) este cel al „planetei” Venus.

Homeopatia tratează mai pe larg acest element și îl consideră un remediu feminin cu acțiune predominantă asupra sistemului nervos și a aparatului genital.

 

 

Tipologia specifică este aceea a unui temperament sanguin caracterizat prin aroganță,  dispreț, infatuare, îngâmfare, mulțumire de sine. Individul manifestă aversiune față de propriii copii, având impresia că aceștia îi încurcă treburile.

Fizic, prezintă organe sexuale deosebit de sensibile, contracții spastice, erotism, excitație sexuală la cea mai mică atingere sau, în plan opus, mergând până la extremă. Poate prezenta frigiditate, pierderea instinctului sexual, a libido-ului. În cazul femeilor poate fi vorba de asemenea de vaginism, insuportabilitatea penetrării, menstruație devansată, cicluri abundente, prelungite, închise la culoare, spasme uterine, dismenoree, dureri intense. Individul încadrat în tipologia platină poate manifesta senzație de constricție, ca și cum ar fi legat cu un bandaj în zona respectivă sau de tracțiune; hipoestezie cutanată (absența durerii în zonele afectate), senzație de amorțeală sau de răceală în zona afectată (paralizie faciala nedureroasă), constipație atunci când călătorește, mai ales la drum lung.

Tipul psiho-somatic: longilin, brunet, care manifestă hipersenzualitate și hiperexcitabilitate, mare sensibilitate sexuală, comportament isteroid și nu suportă nici cea mai mică contradicție.

Simptome: paralizie facială de tip Bell, tulburări nevrotice, tulburări sexuale, nevralgie, narcisism, chisturi ovariene, tumori maligne la nivelul uterului, al ovarelor, al testiculelor, dismenoree, metroanexită etc.

Din punct de vedere psiho-mental, PLATINA (PLATINUM METALLICUM) corespunde persoanelor cu instabilitate psihică caracterizate prin alternanța între starea de excitație și cea de depresie.

Dintre toate tipologiile descrise de remediile din Materia medica homeopata, individul caracterizat de tipologia PLATINA denotă, în cel mai înalt grad, un caracter îngâmfat, arogant, infatuat. În repertoar îl găsim la rubrica „are iluzia că este de spiță nobilă, regească”. Are senzația că este mai înalt decât ceilalți și că îi privește de sus și impresia că le este superior celorlalți. Este plin de admirație pentru propria ființă, crede că are toate atuurile, că este mult mai evoluat din punct de vedere spiritual față de alții, se consideră elevat și se comportă ca atare, arătându-se foarte disprețuitor cu cei din jurul lui.

Nutrește dorința de expansiune, de posesie și este preocupat doar de problemele personale.

Își imaginează că nu face parte din propria familie, uneori își reneagă mama sau ființele foarte apropiate, manifestă aversiune față de propriii copii, are impresia că aceștia îl incomodează și resimte impulsul de a-și ucide soția/soțul, pe care de altfel îl iubește (în felul lui).

Este mereu nemulțumit, capricios, autoritar, nu tolerează contradicția, este ambițios, luptător, cu tendințe destructive, ușor de ofensat, ingrat, nerecunoscător.

Tulburările mentale îi sunt cauzate de factori emoționali, în special furie, anxietate. Fire pasională, simte nevoia permanentă de trăiri intense. Mereu vrea să frapeze prin ceva, cum ar fi ținuta (de aceea poartă haine extravagante); dorește să atragă privirile asupra sa, fiind totodată și foarte locvace și emanând senzualitate.

Sfârșește prin a fi sătul de viață, cade adeseori într-o stare de melancolie, depresie, însoțită de plâns involuntar.

Atacurile de panică, crizele de anxietate, indiferența, apatia, nevoia de singurătate, alternanța între tristețe, plâns involuntar și starea de fericire completează uneori tabloul personalității sale.

Se mai pot adăuga manifestări patologice în sfera sexuală. Inițial acestea constau din trăiri erotice de o mare intensitate, pasiune exaltată, ceea ce face imposibilă păstrarea unei relații amoroase pe o perioadă de timp mai lungă.

Somnul îi este prelungit dimineața; doarme culcat pe spate, cu brațele deasupra capului, cu picioarele îndoite și în afară, având tendința de a se dezveli în somn. Are predominant vise erotice sau despre război și vărsare de sânge. Transpiră în timpul somnului, în special în timpul perioadelor febrile, în care temperatura îi crește treptat, după care revine la normal în același mod.

Alte senzații pe care le manifestă: că obiectele sunt mai mici, că o parte a corpului crește. Uneori are halucinații, vede diavoli, vorbește cu fantome, apelează la vrăjitorii.

1. Manifestări la nivelul capului și al gâtului:

- Cefalee cu senzația că este legat strâns cu o bandă - bandajat strâns în jurul capului;

- Cefalee care se agravează la aplecarea în față, seara, în repaus și în cameră caldă, se simte mai bine când se plimbă, îl ajută mersul pe jos, în aer liber;

- Durere care începe dimineața, crește spre prânz și se ameliorează după-amiaza;

- Senzație de răceală, amorțeală în regiunea capului;

- Paralizie facială de tip Bell;

- Senzație de durere care alternează cu cea de amorțeală;

- Buze groase, cărnoase, senzuale;

- Senzație de amorțeală la nivelul dinților atunci când excitația sexuală este maximă;

- Zgomote în urechi;

- Nevralgie facială însoțită de senzație de amorțeală.

2. Manifestări la nivelul aparatului digestiv: 

- Bulimie;

- Tendința de a înghiți alimentele fără să le mestece, de a mânca repede;

- Senzație de tracțiune în regiunea periombilicală;

- Înțepături ombilicale care iradiază în spate;

- Constipație agravată atunci când călătorește, în cazul sarcinii sau la menstruație;

- Scaunele sunt uscate și par să adere la anus;

- Tremurături și slăbiciune în uter după defecație;

- Prurit anal, oxiuroză, ascaridioză, tenii.

3. Manifestări la nivelul aparatului uro-genital: 

- Senzație de presiune în sfera genitală;

- Dorință sexuală excesivă și constantă;

- Excese sexuale, perversiuni sexuale;

- Excitație sexuală la cea mai mică atingere;

- Erecții violente mai ales noaptea, furnicături voluptoase ale organelor genitale masculine, priapism;

- Act sexual scurt, ejaculare precoce;

- Vulva, vagin excesiv de sensibile, care nu pot tolera nici cea mai mică atingere (nici chiar îmbrăcămintea);

- Act sexual dureros, incapacitatea de a tolera examenul ginecologic;

- Poate exista aversiune pentru actul sexual și absența orgasmului;

- Ciclu menstrual abundent, prelungit, cu sânge închis la culoare (asemănătoare cu cea a gudronului), gros, cu cheaguri, însoțit de o senzație de tracțiune în pelvis;

- Amorțeală la nivelul vulvei;

- Inflamația cronică a ovarului stâng;

- Avort spontan, prolaps, tumori, chisturi ovariene, fibroame, sterilitate;

- Dorințe sexuale excesive, de necontrolat;

- Nimfomanie, homosexualitate.

4. Manifestări la nivelul aparatului locomotor și al sistemelor osos și muscular:

- Senzație ca și cum ar fi rupt la nivelul spatelui, dureri agravate la presiune, în timpul menstruației;

- Tremurături ale membrelor, în special în stare de repaus;

- Senzația că este strâns într-o bandă pe zona afectată.

5. Senzații speciale și simptome particulare:

- Senzația că este legat strâns cu o bandă (nu suportă constrângerile);

- Amorțeala și analgezia (lipsa durerii, OPIUM) în zonele afectate (scalp, față, mastoidă, organele genitale).

/p

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin