Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

 

Ne place să credem că ne pricepem la multe, însă uneori avem parte de surprize (plăcute), venind din partea unor utilizatori foarte inspirați, astfel încât să putem spune: am aflat-o și pe asta!

 

La fel s-a petrecut și în acest caz.

 

Aurul s-a utilizat și se utilizează în remedierea unor tulburări emoționale sau psihice, fie sub forma unor remedii homeopate, fie sub forma mineralelor coloidale (lichide sau sub formă de pulberi, precum așa-numitele cenuși utilizate în medicina Ayurveda).

Cu toate acestea, utilizarea lor este destinată de obicei ființelor umane. Dacă în cazul argintului sau cuprului coloidal, aplicabilitatea lor în tratarea infecțiilor este firesc să fie extinsă și în cazul animalelor, utilizarea unor astfel de remedii în cazul unor probleme a căror specific este mai profund este neobișnuită.

Astfel, într-o discuție cu una dintre clientele noastre, am primit mulțumiri pentru efectele excepționale pe care le-au avut mineralele coloidale. Sigur, știam că pot fi chiar foarte utile, dar nu știam la ce se referă. Răspunsul ne-a luat prin surprindere: pisicuța ei, încă mică, avea crize de epilepsie. Mărturisim că nu am văzut vreodată așa ceva. La pisici vrem să spunem, căci la oameni, din păcate, am avut ocazia.

Ceea ce a bucurat-o foarte mult a fost că, după doar câteva lingurițe de aur coloidal, puse în apa de băut (probabil timp de câteva zile consecutiv), pisicuța nu a mai avut nici o astfel de criză.

Efectele notabile în ceea ce privește ameliorarea tulburărilor emoționale sau chiar afecțiunilor psihice, sunt cunoscute de secole în cazul utilizării aurului, sub diverse forme, în cazul ființelor umane.

Între structurile sufletești ale ființelor umane și ale animalelor există diferențe mari, și nu este aici locul pentru a le expune. Aceste tipuri de probleme sunt generate, în cea mai mare parte a cazurilor, de afectări ale unor asemenea structuri, mai mult sau mai puțin profunde (căci ele sunt de o complexitate foarte mare), chiar dacă efectele pot fi sesizate și la nivelul creierului, fizic vorbind.

Date fiind diferențele specifice, extinderea efectelor și la animale este surprinzătoare, dar nu de neînțeles. În orice caz, putem spune că ne bucură să luăm la cunoștință de astfel de efecte.

Conform cu ceea ce se precizează în unele tratate esoterice (să uităm pentru o secundă de Darwin și teoriile evoluționiste de factură … materialist dialectică), viața animalelor alături de ființele umane are rolul (sau așa ar trebui) de a le ajuta pe acestea să înainteze pe calea evoluției (lor spirituale). Uneori însă, din păcate, noi oamenii avem de învățat de la ele. Mai mult, se știe că adeseori, animalele ajută oamenii să se vindece sau să treacă peste anumite momente emoționale dificile, absorbindu-le o seamă de energii nocive (care le și fac să se îmbolnăvească grav, atunci când sunt în exces).

Iată că prin intermediul aurului coloidal, avem posibilitatea ca, în afara ocrotirii pentru care ne asumăm responsabilitatea într-un astfel de caz, să le ajutăm și în alte moduri nebănuite.

Ne putem întreba, ținând cont de cele aflate: oare dacă pe ele le ajută atât de mult, care ar putea fi efectele în cazul oamenilor?

Răspundem (tot) noi: cu adevărat nebănuite!

 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin