Calitate, pentru că meriți!

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!
Autori: H. S. Brand
A fost conceput un spray pentru mucoasa bucală, conținând componenții majori ai cannabis-ului, incluzând tetrahidrocanabinolul (THC) și canabidiolul (CBD), în alcool cu o aromă de mentă, administrarea fiind sublinguală sau la nivelul mucoasei bucale pentru a alina durerea din scleroza multiplă. Deși dovezile disponibile indică eficiența produsului în acest caz, unii pacienți au prezentat o senzație de arsură la nivel oral, leziuni dureroase sau albe, probabil arsuri.

OBIECTIV

Investigarea efectelor secundare ale cannabis-ului administrat la nivel oral sub formă de spray în cazul pacienților cu scleroză multiplă (MS).

Autori: Daniel J Morgan, Charles H Muller, [...], and Ken Mackie
REZUMAT

FUNDAMENT și SCOP

Numeroase studii au arătat că N-arahidonoiletanolamina (AEA) poate inhiba motilitatea și funcția spermei, dar abilitatea canabinoizilor de a inhiba motilitatea spermei nu este încă bine înțeleasă. A fost investigat efectul lui WIN55,212-2, un receptor agonist canabinoid CB, și a delta-tetrahidrocanabilnol (delta-THC) asupra nivelelor de ATP și a motilității spermei de șoarece in vitro. În plus, au fost determinate efectele administrării acute de delta-THC asupra fecundității masculine.

Autori: Abrams DI, Hilton JF, Leiser RJ, Shade SB, Elbeik TA, Aweeka FT, Benowitz NL, Bredt BM, Kosel B, Aberg
JA, Deeks SG, Mitchell TF, Mulligan K, Bacchetti P, McCune JM, Schambelan M.
 

Folosirea canabinoizilor ar putea modifica nivelurile de ARN HIV prin două mecanisme: modularea imunitară sau interacțiuni între canabinoizi și inhibitorii de proteaze (pentru că ambii sunt în legătură cu căile metabolice ale citocromului P-450).

Scopul studiului este de a determina efectele pe termen scurt ale cannabis-ului fumat asupra încărcăturii virale în cazul pacienților infectați cu HIV. Este vorba despre un studiu randomizat de 21 de zile, cu un grup de control căruia i s-a administrat placebo.

Autori: Cécile Henquet, research psychologist, Lydia Krabbendam, lecturer, Janneke Spauwen, research psychologist, Charles Kaplan, Roselind Lieb, private lecturer, Hans-Ulrich Wittchen, professor, Jim van Os, professor 
 
REZUMAT

OBIECTIV

Să fie investigată relația între utilizarea cannabis-ului și simptomele psihotice la indivizi cu predispoziție către psihoze peste medie, care au utilizat pentru prima oară cannabis în adolescență.

Autori: Murat Yücel, PhD, MAPS; Nadia Solowij, PhD; Colleen Respondek, BSc; Sarah Whittle, PhD; Alex Fornito, PhD; Christos Pantelis, MD, MRCPsych, FRANZCP; Dan I. Lubman, MB ChB, PhD, FRANZCP
 
CONTEXT

Cannabis-ul este drogul cel mai utilizat în mod ilicit în țările dezvoltate. În ciuda acestui fapt, lipsesc cercetările care să examineze efectul său pe termen lung asupra creierului uman.

OBIECTIV

Scpul este de a determina dacă folosirea pe termen lung a cannabis-ului este asociată cu anormalități anatomice consistente în două dintre regiunile creierului bogate în receptori canabinoizi, hipoampusul și amigdala.

Autori: S Jayanthi, S Buie, [...], and JL Cadet

Marijuana (MJ) este drogul cel mai obișnuit folosit în mod ilicit în USA. Abuzul de MJ este asociat cu disfuncții cognitive și cu o rezistență crescută la fluxul sanguin de la nivelul vascularizării cerebrale. În plus, abuzul de MJ este asociat cu un risc crescut de probleme cardiovasculare potențial serioase. În studiul prezent a fost folosit SELDI-T OF-MS pentru a testa dacă abuzul de MJ ar putea fi asociat cu modificări în nivelul de proteine serice.

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 550RON, ai reducere 20%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin