Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Autori: Carissa M. Coulston , Michael Perdices, Christopher C. Tennant

 

Acest studiu examinează relația dintre performanța neuropsihologică și trei indicii diferite ale utilizării cannabis-ului în schizofrenie. Acești indici sunt DSM-IV abuzul/dependența pe viață, frecvența utilizării și vechimea utilizării. Astfel, au fost recrutați 60 de bărbați cu schizofrenie/tulburare schizoafectivă și 17 bărbați sănătoși. Cele două grupuri au fost potrivite din punctul de vedere al vârstei, al educației și al IQ. Au fost luate în considerare istoricul medical, abuzul de substanțe și simptomele psihiatrice. De asemenea, a fost administrat un test psihologic pentru a analiza atenția/viteza de procesare, funcțiile motorii, memoria și organizarea perceptivă. Folosirea unei substanțe în 24 de ore de testare cognitivă a fost monitorizată prin analizarea urinei și au fost controlate elementele confuze. În cazul grupului cu schizofrenie, 44 de participanți au îndeplinit criteriile DSM-IV pentru abuz/dependență pe viață de cannabis. În plus, au fost trei subgrupuri mutual exclusive pe baza frecvenței de utilizare a cannabis-ului, și anume, utilizatori cu o frecvență ridicată (n=11), utilizatori cu o frecvență medie (n=7) și utilizatori cu o frecvență scăzută (n=34) în anul precedent. De asemenea, au fost patru categorii mutual exclusive în ceea ce privește vechimea utilizării cannabis-ului, și anume, cei caracterizați de abuz/dependență de cannabis cu o săptămână în urmă (n=11), cei nondependenți de utilizarea cannabis-ului cu o săptămână în urmă (n=7), cei non-dependenți de utilizarea cannabis-ului în luna trecută, dar înainte de săptămâna trecută (n=7) și cei non-dependenți de utilizarea cannabis-ului înainte de luna trecută (n=9). Grupul de control s-a comportat mai bine decât grupul cu schizofrenie în toate domeniile cognitive. În grupul cu schizofrenie, o proporție mai mare de participanți cu abuz/dependență de cannabis pe toată durata vieții au demonstrat o performanță mai bună în ceea ce privește o componentă a vitezei psihomotoare, decât cei fără abuz/dependență pe toată durata vieții. Frecvența și vechimea utilizării cannabis-ului au fost asociate, de asemenea, cu o performanță neuropsihologică mai bună, predominant în domeniile atenției/vitezei de procesare și ale funcțiilor executive. În concluzie, folosirea cannabis-ului este asociată cu funcționarea cognitivă îmbunătățită în schizofrenie. Sunt discutate implicațiile rezultatelor, limitările studiului și direcțiile pentru cercetările ulterioare.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin