Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

         Cânepa este una dintre plantele cultivate din cele mai vechi timpuri de către om. Această plantă are însă o vârstă mult mai mare, de peste 38 milioane de ani. Specia umană a coexistat cu cânepa, precum și cu alte plante psihedelice și de aceea nu este de mirare că în trupul nostru există substanțe cu o acțiune analoagă unor substanțe ce apar și în plantele respective (canabinoizii, în cazul cânepei). Sistemul endocanabinoid este capabil, prin funcțiile sale, să ne influențeze starea psihică, emoțională, dar totodată și starea de sănătate, prin influența asupra răspunsului imunitar sau inflamator.

         Ideea utilizării plantelor ca medicament, datează dinainte de cele mai vechi înregistrări istorice cunoscute. În ultimele decenii, asistăm la o reîntoarcere firească la utilizarea remediilor bazate pe plante medicinale. În ciuda încercărilor industriei farmaceutice de a sintetiza și standardiza componentele plantei, în mod firesc nu poate fi reprodusă paleta de efecte benefice, datorată sinergiei tuturor componentelor existente în mod natural în plantă.

         Cânepa a fost utilizată ca și medicament cel puțin din anul 2800 înintea erei noastre, și a fost listată (sub formă de extracte, sau în alte forme), în diverse farmacopee, până pe la mijlocul secolului trecut. Obiecte de cult, conținând resturi de semințe de cânepă, mai vechi de 5000 de ani, au fost descoperite pe teritoriul României. În China, au fost descoperite rămășițele unui șaman, alături de o cantitate semnificativă de cânepă (conservată în mod excepțional, datorită condițiilor speciale climatice și a modului în care a fost realizată înmormântarea.

         Cea mai veche utilizare a cânepei pentru confecționarea textilelor este atestată în China, unde au fost descoperite resturi de țesături datând dinaintea anului 7000 înaintea erei noastre. Din India, ne-au parvenit dovezi ale utilizării cânepei, încă de acum 3400-4000 ani. Descoperirile arheologice egiptene, certifică utilizarea cânepei acum 3200 de ani, fiind găsită alături de mumia lui Ramses II. În primul mileniu înaintea erei noastre, se pare că această plantă era cea mai cultivată, asigurând materia primă pentru haine, frânghii, hârtie, ulei, medicamente, hrană.

         În anii 30 ai secolului trecut, Harry Anslinger (omul care a distrus cânepa aproape de unul singur, fiind în cea mai mare parte responsabil pentru trecerea ei în ilegalitate), a optat pentru folosirea unui nou nume pentru această plantă, care să nu fie familiară publicului: MARIJUANA. În acest fel, oamenii au putut fi manipulați mai ușor pentru a accepta noua imagine ce urma să fie impusă cânepei, pentru a putea fi cu ușurință interzisă.

         În plus, pe fondul tendințelor rasiste existente în societatea americană a acelor vremuri, planta (numită acum marijuana) a fost asociată cu muncitorii emigranți mexicani care o fumau, demonizați de către tiradele lui Anslinger împotriva ”ierbii nebune”, care susținea că acest obicei îi face nebuni și periculoși, determinându-i să violeze femeile americane și să provoace haos. Totodată, cântăreții de jazz de culoare din sudul Statelor Unite, cunoscuți că fumau de asemenea cânepa, au fost și ei asociați comportamental cu marijuana.

         Prin manipularea (cu tentă rasistă și xenofobă) realizată de mass-media, în 1937, cânepa (cannabis-ul), a devenit din medicament, aliment și sursă de materii prime, un drog ilegal, marijuana.

         Această plantă are mii de utilizări. Chiar dacă facem abstracție de inflorescențe (care pot fi consumate ca medicament sau în scop de relaxare), ea oate rezolva multe probleme actuale. Tulpinile pot reduce în mare măsură criza energetică actuală, având potențialul de a înlocu combustibilii fosili. Este materie primă pentru o hârtie de mult mai bună calitate decât cea produsă din lemn, putând fi reduse foarte mult despăduririle. În locul pungilor de plastic confecționate din petrol, și care sfârșesc pe câmpuri, în vârful copacilor, sau în mările și oceanele planetei, se poate  utiliza celofanul biodegradabil produs din cânepă. În locul polistirenului care umple gropile de gunoi pentru generații, se poate utiliza pentru termoizolații celuloza din cânepă.

         Semințele de cânepă sunt o hrană proteică vegetariană completă. Acestea au raportul precis  3/1 între acizii grași omega 6 și omega 3, necesari corpului nostru. Desigur, uleiul obținut din semințe este o foarte bună sursă pentru combustibilii de tip biodiesel.

         Toate acestea ar trebui să fie suficiente pentru a îi aduce cânepei nivelul de respect și atenție pe care îl merită. Cu toate acestea, societatea noastră continuă să demonizeze această plantă.  Este adevărat, există efecte nocive legate de consumul recreațional al acestei plante, dar totuși se petrece același lucru și cu alcoolul, tutunul, cafeaua. Toate își au utilizări benefice în viața oamenilor: alcoolul ca solvent, tutunul ca pesticid, cafeaua ca medicament. Reglementate corect (nu că ar fi...), utilizate corect (nu că ar fi...), ele se dovedesc benefice în viața de zi cu zi. Cine dorește să se drogheze, o face oricum, căci da, este necesar să o recunoaștem, planta poate fi utilizată ca drog: ca și tutunul (drog), alcoolul (drog), cafeaua (drog), zahărul alb (drog).

         Opinia noastră așadar este aceea că, în mod firesc, nu ar trebui, așa cum se spune, să fie ”aruncat copilul odată cu apa”.

Acest gest este, în mod evident, o prostie și totodată o nebunie.  O prostie la fel de mare ca aceea de a fuma iarbă” pentru a te simți bine, o nebunie la fel de mare ca aceea de a crede că această plantă nu are decât utilizări benefice.

 

 

 

 

 

 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin