Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Atracţia fascinantă, irezistibilă (şi uneori fatală), pe care orice subiect sau obiect care se încadrează în categoria "fructelor oprite",  așadar aparţinînd într-o măsură mai mult sau mai puțin explicită unui "teritoriu interzis", este unul dintre motoarele nenumăratelor drame sau hiatusuri existenţiale care marchează viaţa interioară sau exterioară a tuturor societăţilor sau fiinţelor umane din această lume. Desigur, nu numai din această lume, dar aceasta este o altă discuţie, menită altui loc şi altui moment.

Una dintre problemele care izvorăsc dintr-un astfel de status quo, de obiect/subiect interzis, este posibilitatea hiperbolizării unor însuşiri asociate acelui obiect, şi a înfloririi unui adevărat folclor sau chiar cult, cel mai adesea plin de neadevăruri, referitoare la subiectul sau obiectul în cauză. Desigur, acest folclor poate să se dezvolte mai ales în lipsa unui anumit discernământ al celor care îl perpetuează, și ajunși aici, nu putem decât să reluăm observaţia (presupusă a) lui Einstein, cum că dintre Univers şi prostie, este posibil totuşi ca doar primul să fie finit. Dacă în filonul aşa-zis folcloric se mai intervine şi cu diverse interese, vă lăsăm să vă imaginaţi singuri ce poate ieşi.

Este şi cazul cannabis-ului. 

Tradiția ayurvedică recunoaște canabisul ca fiind o plantă medicinală. Totuși, această plantă este recomandată doar în doze mici și, totdeauna, în combinație cu alte plante (mai sattvice - vezi glosarul), folosite pentru a contrabalansa efectele (tamasice ale) canabisului.

Alakananda Ma, doctor în medicina Ayurveda, vorbește despre canabis ca fiind un „relaxant muscular, euforizant și analgezic”. Ea afirmă că, din punct de vedere spiritual, deși canabisul este binecunoscut în India ca o plantă sacră, consacrată zeului Shiva, iar impactul fizic, emoțional și spiritual este semnificativ, el nu este întotdeauna pozitiv. Acest fapt este uşor de înţeles dacă se ia în consideraţie faptul ca utilizarea canabisului de către călugării indieni a fost asociată cu austerități severe. De aceea, atunci când a fost scos din contextul cultural specific, aşa cum a fost el menționat mai sus, și a fost introdus în viața cotidiană, fiind excluse tehnicile, exerciţiile, ritualurile însoţitoare (aşadar aproape toate sau chiar toate componentele de natură psihosomatică şi spirituală a utilizării sale), canabisul a devenit, ca şi consecinţe fizice, mentale, spirituale, un izvor a foarte multe probleme (fără a le menţiona pe cele de natură legală).

Multe persoane susţin, de exemplu, că fumatul cannabis-ului, vaporizarea lui, folosirea de extrase din cannabis, sunt metode naturale de tratament, fiind vorba de produse obţinute din plante. Să analizăm puţin aceste opinii în cele ce urmează.

Paleta substanţelor conţinute de această plantă este extrem de vastă, şi în plus este semnificativ dependentă nu doar de subspecie, dar şi de condiţiile de creştere. Cu toate acestea, canabinoizii, fiind substanţele conţinute majoritar de către aceste plante, sunt (deocamdată) cele mai studiate şi cunoscute.

Dintre ei,  canabigerolul (CBG), tetrahidrocanabinolul  (THC), canabidiolul (CBD), canabinolul (CBN), tetrahidrocannabivarinul (THCV) sunt "vedetele" momentului, deşi mai există şi alţi canabinoizi.

Vom preciza din start că nu suntem de acord MAI ALES cu utilizarea sub formă crudă a acestei plante în scop terapeutic.

De altminteri, sistemul medical Ayurveda precizează că planta de cannabis TREBUIE PREPARATĂ în mod specific pentru utilizarea terapeutică, pentru a evita o serie de efecte nocive, fizice, mentale sau spirituale, dintre care unele, mai ales la utilizarea pe termen îndelungat, au consecințe GRAVE!

O serie de experiențe realizate de către "comunitatea" crescătorilor și consumatorilor de cannabis, arată că planta nu este total lipsită de efecte psihoactive, chiar și în stare crudă, eventual sub formă de suc. Aceste efecte pot deriva fie din faptul că, chiar și în cantități reduse, THC-ul și CBD-ul se regăsesc și în planta verde, fie din cauză că efectele respective sunt produse și de către alte substanțe active din plantă, care se regăsesc în planta vie. Este însă drept că există relativ puține ființe umane care au sensibilitatea necesară pentru a le putea discerne, dar asta nu înseamnă că ele nu există.

În mod incorect, majoritatea ființelor umane consideră că nu sunt altceva decât corpul fizic, deci efectul unei plante asupra unei capre ar trebui să fie similar cu cel produs asupra unui om. Această viziune este, trebuie să o spunem, eronată.

Deoarece însă efectele medicației de sinteză sunt adeseori mult mai nocive decât cele ale utilizării cannabisului, preferăm să menținem o relativă neutralitate în atitudinea noastră față de utilizarea terapeutică a cannabisului, existând modalități de utilizare care să minimizeze impactul nociv pe care utilizarea sa pe termen lung îl poate avea. 

În articolul de mai jos, vom prezenta opina dr. Abrams, o persoană cu o experiență medicală semnificativă, care a studiat utilizarea sub formă crudă a cannabis-ului.

Deşi acest articol pare să aibă două teme, ele sunt strict corelate. Punctul de pornire al articolului a fost dat de clasificarea ca substanţă nepsihoactivă a canabidiol-ului (CBD), noul "panaceu" promovat de către industria farmaceutică, dar şi de către adepţii terapiilor "naturiste" anticancer.

Vrem să se înţeleagă foarte bine: suntem convinşi de proprietăţile terapeutice ale canabinoizilor, inclusiv ale CBD (canabidiolului). Cu toate acestea, aşa cum am mai punctat, chiar dacă aceste substanţe sunt produse ca urmare a unor procese naturale, nu înseamnă ca nu au efecte secundare asupra consumatorului.

De altfel, utilizarea clinică a THC-ului a fost limitată, dincolo de problemele de natură legală, şi de efectele stranii şi (pentru unii) neplăcute pe care le are la nivelul sistemului nervos şi a minţii.

Vom face aici o paranteză, pentru a clarifica lucrurile.

Ştiinţa modernă nu ia în consideraţie (în mod prostesc de altfel) faptul ca structura ființei umane este semnificativ mai complexă decât corpul fizic. Pentru paradigma actuală, mintea este un produs al creierului, iar emoţiile, sentimentele, trăirile spirituale, au ca sursă doar procese mediate chimic.

Această viziune este copilărească, însă nu vom începe acum vreo polemică, ci vom preciza, pentru cine vrea să asculte, că lucrurile stau în mare parte cu totul altfel.

Cum spuneam, acest grupaj de articole este realizat pentru fiinţele umane care au "urechi să audă", şi prin asta nu ne-am referit, desigur, la pavilioanele auriculare din lateralele capului, şi nici la centrii auditivi din creier, ci la "urechile" sufletului, care sunt în realitate cele care contează.

Vom fi scurţi în acest articol, cel puţin atât cât se poate. Fără a intra în detalii care depăşesc cadrul acestei prezentari, vom prezenta informaţiile fără explicaţii aprofundate, care vor putea fi găsite de fiecare după măsura interesului său. Pentru un studiu teoretic, sugerăm lectura cărţilor lui A.E. Powell, cu titlurile "Corpul Eteric", '' şi "Corpul Astral" , în care sunt descrise în extenso informaţiile prezentate aici. Volumele "Corpul Mental" şi "Corpul Cauzal" pot fi foarte dificile pentru majoritatea cititorilor, deşi anumite pasaje pot fi utile.

Revenind la subiect, vom preciza că, în mod complet contrar paradigmei "împământenite" în ultimele secole, fiinţa umană nu este doar trup fizic. Totodată, spre deosebire de simplificările cadrului religios actual, adică spre deosebire de ceea ce se învaţă (dacă putem spune aşa) în educaţia religioasă curentă, omul nu este doar compus din "trup" şi "suflet", ultima categorie fiind de altfel o noţiune foarte ambiguă (pentru paradigma "spirituală" actuală), vagă, nedefinită. Mai mult decât atât, unele curente "pseudo-religioase", plasează sursa "sufletului" în corpul omenesc, făcând încă şi mai neclară toată povestea despre natura spirituală a fiinţei umane.

Acum la obiect, şi relativ pe scurt:

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin