Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Vom preciza din start că nu suntem de acord nici chiar cu utilizarea sub formă crudă a acestei plante în scop terapeutic, mai ales când discutăm despre utilizarea pe termen îndelungat.

Această opinie derivă (printre altele) din faptul că o serie de experiențe realizate de către "comunitatea" crescătorilor și consumatorilor de cannabis, arată că planta nu este total lipsită de efecte psihoactive, chiar și în stare crudă, eventual sub formă de suc. Aceste efecte pot deriva fie din faptul că, chiar și în cantități reduse, THC-ul și CBD-ul se regăsesc și în planta verde, fie din cauză că efectele respective sunt produse și de către alte substanțe active din plantă, care se regăsesc în planta vie.

Așadar efectele distorsionante care apar la nivel mental sau emoțional la consumarea THC-ului sau CBD-ului, se regăsesc, chiar dacă într-o măsură mai redusă, și la consumarea plantei crude. Este însă drept că există relativ puține ființe umane care au sensibilitatea necesară pentru a le putea discerne, dar asta nu înseamnă că ele nu există.

Concluzia noastră este că (exceptând uleiul, semințele, fibrele, sau chiar combustibilii pe care îi poate furniza), această plantă a fost lăsată pe planeta aceasta în cu totul alte scopuri decât pentru a servi păstrării sănătății fizice și mentale a ființelor umane. Putem doar presupune că este foarte bună pentru melci, capre, și așa mai departe, dar... atât. O paralelă interesantă o regăsim la cafea, unde este cunoscut efectul revigorant al acestei plante asupra animalelor. În mod similar, efectul se păstrează asupra corpului fizic al ființelor umane, cel puțin la consumul în cantități moderate, însă efectele emoționale și sufletești sunt dintre cele mai dramatice, așa cum au precizat de multe ori o serie de persoane care au avut sau au capacitățile necesare pentru a sesiza aceste efecte. În mod incorect, majoritatea ființelor umane consideră că nu sunt altceva decât corpul fizic, deci efectul unei plante asupra unei capre ar trebui să fie similar cu cel produs asupra unui om.

Se înșeală teribil!

Deoarece însă efectele medicației de sinteză sunt adeseori mult mai nocive decât ale utilizării cannabisului, preferăm să menținem o relativă neutralitate în atitudinea noastră față de utilizarea terapeutică a cannabisului, existând modalități de utilizare care să minimizeze impactul nociv pe care utilizarea sa pe termen lung îl poate avea, 

În articolul de mai jos, vom prezenta opina dr. Abrams, o persoană cu o experiență medicală semnificativă, care a studiat utilizarea sub formă crudă a cannabis-ului.

În opinia sa (față de care avem rezerve), utilizarea ei sub formă de sucuri de frunze şi inflorescenţe, mai ales în stadiul în care planta este tânără, fără să fi produs seminţe, pare să aibă mai puține colaterale dăunătoare față deTHC-ului sau CBD-ului (deci utilizarea plantei procesate termic).

De altfel, abia aceasta este forma naturală a plantei. Desigur, aceasta nu le poate da apă la moară persoanelor care sunt dependente deja de inhalarea THC-ului, dar asta nu este problema noastră. 

Astfel, THCA-ul, deşi nu este psihoactv, este ușor euforizant, iar CBDA-ul se pare că este antiinflamator și antipsihotic. Mai mult, la originea acestor acizi, stă acidul canabigerolic, CBGA, care are la randul lui o serie de alte efecte decât ale canabinoizilor menționați. Cu excepţia unor soiuri rare, în care CBGA este în mod normal majoritar, la aproape toate soiurile de plante, CBGA este întâlnit doar în planta tânără. Cantitatea, raportul cu ceilalţi acizi, variază de la soi la soi, de la plantă la plantă, dar acesta este un aspect secundar.

În toată această poveste, a tratamentelor bolilor grave cu cannabis-ul utilizat în stare crudă, există cel puțin o dificultate. În acest moment, utilizarea acestei plante este ilegală, sau cvasi ilegală. Chiar şi cânepa de cultură, pentru seminţe sau fibre, care nu este chiar de tot ilegală, are un cadru legal de cultivare restrictiv, şi printre altele, inflorescenţele şi frunzele nu se pot ridica de pe câmp. În mod normal acestora li se dau foc după recoltarea seminţelor.

Ce e drept, nici nu este de mirare. Puţini ştiu că din cânepa de cultură, dacă ai o cantitate semnificativă, poţi obţine destul CBD pentru a îl transforma după o serie de reacţii chimice, în THC, fapt valabil şi pentru cânepa sălbatică. Desigur, trebuie să ai pregătirea, substanţele, laboratorul, dar ... se poate.

În cazul în care se dorește exclusiv utilizarea în scop terapeutic, utilizând planta sub formă crudă, pentru a beneficia de efectul unui astfel de tratament, o persoană ar trebui să aibă o cultură permanentă de câteva (multe) zeci de plante, lucru simplu dacă ar fi crescute la exterior, pe câmp, unde le este locul, şi ceva mai dificil dacă ele trebuie crescute la interior.

 

În continuare, iată și articolul privitor la opinia dr. Abrams despre această modalitate de consum, singura pe care (cu extrem de mari rezerve) o considerăm ca fiind eventual adecvată pentru tratarea bolilor grave (la care cannabis-ul poate avea efect).

 ...

Donald Abrams este șeful clinicii de Hematologie și Oncologie de la Spitalul General din San Francisco și profesor de medicină la Universitatea din California, San Francisco. El face cercetări asupra folosirii canabisului medical și, drept rezultat, a devenit un susținător al folosirii medicale a canabisului.

 

Abrams a spus, “Dacă canabisul ar fi fost descoperit într-o pădure amazoniană, oamenii s-ar fi străduit să se folosească cât se poate de mult de toate beneficiile plantei. Din păcate, canabisul are o istorie marcată de persecuții”.

Abrams apare în filmulețul care însoțește acest articol. Filmul ”Frunza” oferă o perspectivă cumva unică în ceea ce privește beneficiile ingerării de canabis medical în forma sa crudă și introduce tehnica cea mai nouă pentru a face asta, extragerea sucului din planta verde. Sucurile extrase prin presare din verdețuri sunt foarte populare în America chiar în momentul de față, așa că nu este nimic surprinzător că cineva s-a gândit să ia în considerare beneficiile extragerii sucului din canabis. De fapt, unii oameni chiar au sugerat că și canabisul ar trebui considerat o verdeață.

Verdețurile sunt definite în mod tipic ca ”plante erbacee crescute pentru o parte comestibilă, consumată de obicei în timpul mesei”. Aceasta se referă tipic la frunzele, rămurelele, florile sau rădăcinile unei plante. În 1967, înțelesul ”zarzavatului” era ” plantă cultivată pentru hrană, iarbă comestibilă sau rădăcină”. Unele verdețuri pot fi consumate în stare crudă și altele trebuie gătite pentru a fi comestibile. Atunci când anumite fructe și verdețuri sunt încălzite, ele își pierd majoritatea enzimelor și nutrienților binefăcători. Lucrurile stau la fel și în cazul canabisului.

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de canabis

Tehnicile de preparare ale canabisulu sunt alese în funcție de beneficiile pe care le urmărești de la plantă. Prin extragerea sucului din canabis, poți avea parte de cele mai multe beneficii medicale ale plantei, fără starea de euforie. În forma sa crudă, canabisul este încă psihoactiv, neavând, totuși, efectele medicale care apar prin fumarea sa sau prin consumarea unor alimente cu canabis. De fapt, Abrams afirmă că dobândirea efectelor psihoactive din canabis este doar un aspect al plantei, care îi preocupă pe oameni, dar care ”nu are nimic de a face cu 34 de milioane de ani de evoluți pe care îi are planta”. Courtney este un specialist în administrarea în stare crudă a canabisului și este ferm convins de puterile vindecătoare ale plantelor.

Dr. William L. Courtney afirmă “Canabisul a capturat aceste molecule care ajută sistemul regulator al corpurilor noastre să fie mai eficient. În concluzie, este un aliment esențial care ajută toate cele 210 tipuri de celule să funcționeze mult mai eficient. Chiar nu mă mai refer deloc la canabis ca la un medicament, ci doar ca la un supliment alimentar esențial”.

Înțelegând faptul că canabisul fumat poate fi folosit în fapt ca o terapie medicală, Courtney este de părere că  în forma sa crudă, cannabisul are un potențial preventiv. El afirmă că această plantă este ”cea mai importantă verdeață de pe planetă” (nota noastră - exagerează) și că poate asista funcționarea sistemului imunitar (da, dar nu ca stimulator, ci dimpotrivă), poate oferi beneficii antiinflamatorii și să îmbunătățească metabolismul oaselor și funcțiile neurale. Canabisul este chiar capabil să inhibe creșterea celulelor canceroase (doar pentru anumite linii, nota noastră), conform documentarului; și lista poate continua mai departe. Conform doctorului, atunci când gătești sau când fumezi canabisul, pierzi de fapt 99% dintre beneficiile pe care le oferă canabisul. În forma sa crudă, planta conține THCa (Tetrahidrocanabinolic acid) și CBDa (Acid Canabidiolic) care trebuie încălzite pentru a produce THC și CBD.

Doar atunci când decarboxilezi THCa, acesta se schimbă în THC și are efecte psihoactive specifice stării de euforie, obișnuită atunci când fumezi canabis. În plus, corpul este în stare să tolereze doze crescute de canabinoizi, atunci când canabisul este consumat în formă crudă. Atunci când fumezi canabis, THC acționează de fapt ca un agonist al receptorilor CB1 și corpul poate absorbi doar 10 mg o dată (aici se înșeală într-o anumită măsură, deoarece utilizarea intensivă duce la creșterea toleranței).

Numai când decarboxilezi THCa, convertindu-l în THC, canabisul provoacă efecte psihoactive sau starea de euforie cu care poate sunteți obișnuiți atunci când fumați canabis.

 

 

 

Doctorul recomandă vaporizarea pentru a avea parte de activitatea THC puternic antioxidantă, antiemetică și stimulatoare a metabolismului prin intermediul activării agoniste a receptorilor CB1.  Courtney sugerează că ”dacă încălzești planta, vei decarboxila THCa și vei dobândi stare de euforie. Vei obține cele 10 mg de THC. Dacă nu o încălzești, poți avea parte de 500-600 mg, poți s-o folosești în dieta zilnică și să obții efectele antioxidante și neuroprotectoare care apar la sute de mg. Tocmai această creștere dramatică a dozei, de la 10 mg de THC psihoactiv la 500-1000 mg de THCA, CBDA și CBGA nonpsihoactive, este cea care face diferența principală între ”Marijuana medicală” tradițională și dieta alternativă cu canabinoizi din canabis”. 

În prezent, FDA a aprobat o doză tolerabilă de 600 mg/zi ca medicament nou medicament de investigație. Aceasta face ca potențialul terapeutic al consumului de suc conținând 600 mg de CBDA să fie mult mai mare decât cel al canabisului încălzit. Luând în considerare faptul că procentajele de CBD sunt în mod tipic sub 1% în cazul majorității tulpinilor, ar fi imposibil din punct de vedere fizic să fumezi destul de mult canabis într-o zi ca să ingerezi o doză de 600 mg CBD (nota noastră: între timp s-au dezvoltat destule soiuri cu conținut predominant, și ridicat, de CBDa).

Comunicarea bidirecțională cu celulele nervoase

Un articol scris în decembrie 2004 în jurnalul Scientific American scria despre o substanță din canabis care ar putea facilita comunicarea bidirecțională între celulele nervoase. Cercetătorii au explicat că există un canal de transmisie nervoasă care este principalul răspunzător în inflamația produsă în corp, în cazul existenței unei probleme patologice. Celulele imunitare sunt atacate în mod continuu și nimic nu comunică nervilor să le spună să se liniștească. Atunci când aduci canabinoizi în sistem, este făcută posibilă o comunicare bidirecțională și inflamația este redusă. Canabinoizii lucrează pentru a preveni sau pentru a lupta cu simptomele, asigurând o comunicare bidirecțională în sistemul nervos.

Ethan Russo este consilier senior medical la GW Pharmaceuticals, o companie britanică care produce un spray administrabil pe cale orală, numit Sativex. La mijlocul anilor '90, Russo și-a luat un concediu sabatic în Peru după ce și-a părăsit practica neurologică care credea că implică prescrierea unor medicamente cu efecte secundare toxice. La întoarcerea sa, el a afirmat că marijuana are ”cel mai mare potențial medical dintre toate plantele”.

2way

Un citat din Russo, ”CBD lucrează asupra receptorilor și, după cum se dovedește, avem canabinoizi în corpurile noastre, canabinoizi endogeni, care se dovedesc a fi foarte eficienți în reglarea funcțiilor imunitare, a funcțiilor nervoase și a funcțiilor oaselor. Sistemul canabinoid endogen acționează ca un modulator de reglaj fin a acestor sisteme și dacă ceva este deranjat din punct de vedere biochimic în cazul corpului unei persoane, se poate ca acest sistem canabinoid poate reechilibra lucrurile din nou”.

Russo sugerează că oamenii care nu produc în mod natural cantitatea necesară de endocanabinoizi pot fi mult mai susceptibili la boli precum sindromul de colon iritabil, glaucomul și migrenele. Fata din filmulețul de mai jos, Kristen Peskuski, ne spune povestea ei incredibilă despre cum a folosit sucul de canabis pentru a trata ceea ce ea numește ”tulburare prin deficiența canabinoizilor endogeni”. Kristen a suferit de mai multe probleme de sănătate care includ lupus, artrită reumatoidă, endometrioză, cistită interstițială, hipoglicemie, anemie, sinuzită cronică, infecții bacteriene cronice și alte boli serioase înainte de a începe să se trateze cu suc de canabis.

Ceea ce este interesant în povestea lui Kristen este că fumatul marijuanei nu a fost atât de eficient ca și consumul de suc de canabis. Înainte de a începe să prepare suc de canabis, Kristen a fumat un sfert de uncie de canabis pe zi (circa 7g, adică... foarte mult), consumând de asemenea și mai multe alimente și concentrate cu canabis. Acum nu mai folosește antibiotice și folosește doar suc de canabis ca adjuvant în toate problemele ei de sănătate. Doctorul său obstetrician și ginecolog crede că această plantă se poate să-i fi folosit și pe parcursul sarcinii care, inițial, părea imposibilă datorită istoricului său de endometrioză.

Sfaturi și sugestii pentru extragerea sucului din canabis

Mai jos este o listă de recomandări făcute de Dr. Courtney în ceea ce privește extragerea sucului din canabis crud:

  • Când vine vorba despre extragerea sucului, așa cum se petrece cu orice plantă, cu cât este mai proaspătă, cu atât este mai bună.
  • Canabisul care a fost uscat și pregătit pentru fumat nu este potrivit pentru extragerea sucului.
  • Dr. Courtney recomandă ca pacienții să extragă sucul din 15 frunze și din doi muguri mari (2 până la 4 inch) în stare crudă, pe zi.
  • Mugurii în stare crudă sunt florile recoltate când glandele cu THC sunt mai degrabă transparente decât de culoarea chihlimbarului.
  • Este recomandat să amestecați sucul de canabis cu sucul extras dintr-o altă plantă pentru a tăia din amăreala canabisului crud.
  • O alegere obișnuită este sucul de morcovi și un raport de 1 parte de suc din canabis la 10 părți de suc de morcovi este o alegere bună.
  • Împărțiți băutura în 3 părți și beți la fiecare masă, sau păstrați până la 3 zile la frigider, într-un recipient bine închis.

 

Notă finală: așa cum spuneam în altă parte, chiar dacă cele precizate mai sus pot fi entuziasmante, asta nu înseamnă că nu există și părți neplăcute ale acestei utilizări. Pentru mai multe detalii, citiți și celelalte articole.

Reduceri și promoții

Buget redus? Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 100RON, ai reducere 10%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR100, la finalizarea comenzii.
Nu-ti strică o reducere... Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 15%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR200, la finalizarea comenzii.
Nu se supără nimeni la reduceri mai mari... Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300RON, ai reducere 20%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR300, la finalizarea comenzii.
Ești pus pe cumpărături? Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 25%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR400, la finalizarea comenzii.
Ai câștigat la loto? Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500RON, ai reducere 30%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR500, la finalizarea comenzii.

Activat cu aur

Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Invitație la lectură

Citiți confortabil, aveți toate informațiile la îndemână
Carte
Acum o puteţi primi gratuit la orice comandă de peste 200 RON! Bifaţi celula Carte la finalizarea comenzii.

Puff cum vrei tu

Umpleţi pulverizatorul cu orice doriţi. Îl puteţi primi gratuit la orice comandă cu valoarea mai mare de 30RON!
Puff
Pentru aceasta, bifaţi celula Puff, la finalizarea comenzii.

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 100RON.
T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Helia, Sativa, Delis
Creme naturale cu argint și aur coloidal
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

Plătiți în siguranță

logoPO
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.