Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Deşi acest articol pare să aibă două teme, ele sunt strict corelate. Punctul de pornire al articolului a fost dat de clasificarea ca substanţă nepsihoactivă a canabidiol-ului (CBD), noul "panaceu" promovat de către industria farmaceutică, dar şi de către adepţii terapiilor "naturiste" anticancer.

Vrem să se înţeleagă foarte bine: suntem convinşi de proprietăţile fiziologice ale canabinoizilor, inclusiv ale CBD (canabidiolului). Cu toate acestea, aşa cum am mai punctat, chiar dacă aceste substanţesunt produse ca urmare a unor procese naturale, nu înseamnă ca nu au efecte secundare asupra consumatorului.

De altfel, utilizarea clinică a THC-ului a fost limitată, dincolo de problemele de natură legală, şi de efectele stranii şi (pentru unii) neplăcute pe care le are la nivelul sistemului nervos şi a minţii.

Vom face aici o paranteză, pentru a clarifica lucrurile.

Ştiinţa modernă nu ia în consideraţie (în mod prostesc de altfel) faptul ca structura ființei umane este semnificativ mai complexă decât corpul fizic. Pentru paradigma actuală, mintea este un produs al creierului, iar emoţiile, sentimentele, trăirile spirituale, au ca sursă doar procese mediate chimic.

Această viziune este copilărească, însă nu vom începe acum vreo polemică, ci vom preciza, pentru cine vrea să asculte, că lucrurile stau în mare parte pe dos.

Astfel, mintea (adică întregul complex format din subconştient, conştient, memorie și intelect superior (structura mentală responsabilă de intuiție și decizie, printre altele) constituie o structură separată, numită în unele ştiinţe ezoterice corp eteric/astral/mental, iar creierul este doar o interfaţă cu lumea fizică. Asta nu înseamnă că el, creierul, nu are nici un rol în procesul cognitiv, ci doar că el nu este o sursă a conştiinţei. Tot în aceste structuri nonfizice apar şi sunt trăite sentimentele şi emoţiile, la diferite nivele ale acestui complex de structuri, iar diferitele secreții hormonale, sau de neurotransmițători, sunt doar reflexii și reacții ale acestor trăiri, în corpul fizic.

Din acest motiv, aşa cum am arătat în alt articol, pe de o parte gândurile, emoţiile, influenţează corpul fizic (vezi efectul placebo, sau nocebo, precum şi multe dintre cazurile de vindecări "spontane").

Interfaţa realizată de corpul fizic şi de creier, cu aceste structuri nonfizice (pe diferitele nivele), nu este, desigur,  unidirecţională. Pe de altă parte, conexiunea inversă este în mod egal activă, deci ceea ce se petrece în corpul fizic poate și va afecta structurile superioare, mai mult sau mai puțin. În acest fel, o substanţă care va acţiona la nivel fizic, în speţă la nivelul unor receptori celulari de la nivelul creierului (precum THC-ul de exemplu), va genera efecte corespunzătoare şi în structurile complexe de natură subtilă (adică în sistemul de structuri bioenergetice, astrale, mentale), efecte care vor fi benefice (în cazul unor substanţe sau plante medicinale), sau dimpotrivă, în cazul unor medicamente de sinteză, a plantelor toxice, sau psihedelice, mai ales atunci când nu sunt folosite corespunzător.

Ca să încheiem paranteza, vom mai face o remarcă, aproape evidentă: fiinţele umane contemporane, au conştiinţa fixată aproape în totalitate la nivelul corpului fizic, urmare inerentă a educaţiei materialiste a ultimelor secole (secole în care au apărut până şi "curente spirituale materialiste", dacă le putem numi astfel). Ca urmare, oamenii contemporani sunt obişnuiţi să nu simtă (de fapt să nu ia în seamă, adeseori) mai mult decât ceea ce este direct conectat cu lumea fizică, mai ales de la o anumită vârstă, uitând că la un moment dat (unii, dar totuşi marea majoritate) au trăit stări de iubire (înălţătoare şi altruistă), sau aspiraţii elevate de a cunoaşte misterele universului, sau au avut (unii) intuiţii geniale, sau de ce nu, au întâlnit îngeri sau zâne, şi aşa mai departe. 

La un moment dat însă, ei uită. Bine, veţi putea spune, şi ce-i cu asta?

Vrem să subliniem astfel că, deoarece plantele psihedelice acţionează foarte intens inclusiv la nivelul acestor structuri subtile (eterice și/sau astral/mentale), ele induc chiar şi oamenilor cu o conştiinţă fixată la nivelul corpului fizic, trăiri care trec de sfera acestei lumi fizice, ceea ce arată (pentru cei care mai au un minim discernământ, spiritual vorbind desigur), că aceste lumi subtile sunt reale. Unii se sperie şi fug de ele, nemaidorind să aibă de a face, iar altii... alţii devin dependenţi de utilizarea acestor plante, dorind să reia iar şi iar respectivele trăiri, fără a înţelege că există şi alte căi.

Aici apar două probleme. De fapt mai multe, nu numai două, dar vreo două vom puncta noi.

Acest nivel de conştientizare a structurilor superioare personale, şi chiar a lumilor astrale (aşa-zise halucinaţii, care doar uneori sunt halucinaţii, dar nu tot timpul), este o sabie cu două taişuri. Cel puţin.

În primul rând trebuie spus că această capacitate trebuie atinsă într-un mod firesc, prin dezvoltarea personală a fiinţei umane respective, deoarece atunci ea este capabilă să controleze, să înţeleagă, să integreze în propria fiinţă, aceste trăiri şi structura acestor lumi. Altminteri, ea este ca un pilot nepregătit care se aventurează să facă acrobaţii extraordinare cu un avion defect, şi care ar fi semnificativ mai uşoare pentru un pilot bun, cu un avion excelent. Spunem aceasta, deoarece lumile respective sunt complexe, iar fiinţa va intra în legătură cu acele lumi, şi va avea trăiri corespunzătoare nivelului ei de pregătire interioară. Uneori poate vor fi trăiri paradisiace, alteori infernale, după cum se ştie (fără a se explica) din experienţele unor "psihonauţi" ad-hoc, chinuiţi ulterior de stări de paranoia sau care dezvoltă psihoze de tot felul.

Plantele psihedelice pot deschide astfel de porţi. O experienţă de acest gen, efectuată într-un cadru adecvat, supravegheată de un mentor pregătit (și nu, nu ne referim la șamanii unor diverse culturi), şi repetată doar atunci când este necesar (uzual extrem de rar), poate ajuta o fiinţă cu o anumită aspiraţie și pregătire spirituală să dobândească anumite repere în drumul descoperirii de sine. Ele sunt însă doar repere, care pot fi fixate în noi nu doar prin experimentarea în condiţiile prezentate mai sus, ci mai ales printr-o practică spirituală ulterioară, perseverentă.

În afara unor asemenea condiții, efectul acestor experienţe poate fi devastator (chiar dacă unii îl resimt pe moment ca plăcut, interesant, sau chiar extraordinar, raportat la trăirile curente, din viața de zi cu zi), mai ales datorită repetării frecvente, datorită înțelegerii eronate a acestor experiențe, ca fiind o practică spirituală.

Aici intervine unul dintre efectele dramatice ale deschiderii timpurii şi necontrolate ale porţilor percepţiei. Prin astfel de acţiuni prosteşti, ale fiinţelor orgolioase, stupide şi pripite, structurile subtile ale corpurilor eteric, astral, mental, sunt date peste cap, fiind uneori distruse într-o măsură care va face ca "reparaţia" să dureze ani la rând, sau chiar cu mult mai mult (da, uneori chiar vieţi la rând).

De obicei oamenii, în momentul deschiderii acestor sui-generis porţi ale percepţiei, socot că au găsit "cupa Graalului", drumul spiritual către un fel de ... mântuire.

În realitate, mai ales în cazul în care perseverează în astfel de experiențe, ei nu doar că nu avansează către un anumit reper spiritual elevat, ci dimpotrivă regresează. Lumile spirituale elevate sunt chiar mai departe de posibilităţile lor de percepţie acum, datorită deteriorării structurilor lor perceptive, iar despre accesul la lumi de natură sublimă, divină, nu poate şi nu va putea fi vorba în asemenea situații. În măsura în care ne va fi posibil, vom mai prezenta în alte articole relatări care să ilustreze aceste avertismente, şi în care să punctăm în plus că percepţia psihică (halucinaţii, viziuni distorsionate ale lumilor subtile, în general inferioare, şi chiar şi anumite trăiri perceptive uneori mai elevate, uneori sinestezice, legate de natură, hrană, relaţii) nu are decât foarte puţin de a face cu percepţia spirituală, care apare atunci când, fie aparent spontan fie în urma unui antrenament riguros, o fiinţă umană intră profund în legătură, în mod controlat, la voinţă, în urma unei aspiraţii ferme, a unei intenţii clare, prin intermediul corpului ei astral/intelectual sau cauzal, cu lumi sublime paralele, reale, deşi nonfizice. Până într-un astfel de moment, ele se mai pot confunda. Doar până atunci.

Ştim că pentru fiinţele umane neinteresate de aspectele spirituale ale existenţei lor (sau care chiar le neagă), ceea ce prezentăm aici este nesemnificativ, sau este considerat chiar o prostie, însă le sugerăm să ia în calcul şi că există măcar o minimă posibilitate ca cele spuse aici să fie un adevăr bazat pe o experienţă solidă.

Totodată, trebuie să precizăm că aceste efecte apar și în cazul altor droguri, fie ele ușoare (cafea, tutun, alcool) sau din alte categorii (heroină, opiu, cocaină, etc), deși la acestea din urmă consecințele sunt cu mult mai devastatoare, ele ducând la distrugeri ample ale corpurilor subtile (eteric, astral, mental), și după cum se știe, uneori și la distrugerea corpului fizic.

Bun. Hai să luăm acum la cercetat cealaltă faţă a medaliei. Pseudo non-psihoactivitatea.

Păi cu asta (non-psihoactivitatea) suntem obişnuiţi cu toţii, veţi spune, şi acesta este un adevăr dramatic, deoarece aşa cum spuneam, obişnuiţi doar cu percepțiile referitoare la lumea fizică, nu mai simţim altceva. Şi ce ar fi de simţit la o adică? Uneori, nu e aşa, spunem noi, dacă nu simţim nimic e chiar mai bine. Avem o depresie? Luăm un antidepresiv şi nu mai simţim nimic. Ne doare capul? Luăm un antiinflamator şi nu mai simţim nimic. Suntem agitaţi? Ei, fumăm o ţigară şi ne calmăm.

Iată unele dintre efectele dramatice, subtile, insidioase şi neconştientizate ale modului nostru materialist de a privi lucrurile. Şi problema e că, odată cu fiecare antidepresiv, antiinflamator, ţigară, sticlă cu băutură (pentru uitare, căci dacă ne-am limita doar un păhărel de vin bun încă ar fi bine, am deveni doar ușor euforici), ne obişnuim cu noul nostru mod de a simţi. Sau mai bine zis de a nu mai simţi.

Nu este scopul acestui articol de a detalia acest subiect, însă totuşi trebuie să spunem că, de fiecare dată când utilizăm astfel de substanţe, corpurile noastre subtile devin din ce în ce mai "rigidizate", "împietrite", uneori dezorganizate, distruse, incapabile de trăiri superioare. Uneori nu vom mai fi capabili să trăim nici măcar emoţii normale, omeneşti, fie ele şi negative, devenind adevărate maşinării fiziologice, care acţionează doar fizic, a căror minte şi percepţii se cramponează doar de lumea fizică.

Înțelegem foarte bine faptul că multe ființe umane vor sări ca arse, jignte de afirmațiile noastre. Cu toate acestea, ele sunt adevărate.

Cum se spune în unele texte spirituale, fie ele de factură religioasă sau nu (inclusiv în Biblie), din punct de vedere sufletesc o astfel de stare este "moartea veşnică", care este o moarte a sufletului, adică o îndepărtare de starea lui trează, numită "viată veșnică", iar lumea în care se trăieşte astfel este o lume a "întunericului" (spiritual, sufletesc), şi a "scrâşnirii dinţilor" (adică a trăirii în permanente cercuri ideatice inferioare, sterile, ancorate în materialitatea de zi cu zi).

De ce insistăm pe asemenea aspecte? Pai în primul rând pentru că sunt importante pentru fiinţa umană adevărată care este fiecare dintre noi. 

Mai apoi, deoarece aproape totdeauna efectele unor substanţe de acest fel, sedative, antipsihotice, antiinflamatoare (ne referim mai ales la antiinflamatoarele de sinteză), sunt extrem de dăunătoare inclusiv la nivel fizic, cu atât mai mult cu cât în anumite medicamente (de altfel binecunoscute) ele sunt combinate cu alte substanţe care generează dependenţă.

Iarăşi, de ce insistăm?

Pentru că subiectul non-psihoactivităţii este intim corelat cu cannabis-ul, şi mai precis cu o serie de canabinoizi, în principal CBD (canabidiol).

Canabidiolul este din ce în ce mai promovat ca un agent natural antiinflamator, antipsihotic, antitumoral, antioxidant, şi care faţă de "ruda" sa binecunoscută, THC, tetrahidrocanabinolul, este non-psihoactiv.

Noi vom spune însă: este pseudo non-psihoactiv. Cu alte cuvinte, nu are efectele de deschidere necontrolată a porţilor percepţiei, precum THC, ci dimpotrivă: are proprietatea că le închide.

O serie de relatări ale unor persoane care au utilizat canabis sub forma sa medicinală (cu adevărat medicinală, adică cea cu un conţinut relativ egal sau sau mai mare de CBD faţă de THC) atrag atenţia că, deşi aceste tipuri de canabis nu sunt psihoactive, nu produc halucinaţii sau tulburări de vreun alt fel la nivel psihic, ele au un cu totul alt efect: te fac să te simţi normal. Extrem de normal. Într-o traducere pe înţelesul tuturor: te fac să nu mai simţi nimic, mai ales din sfera trăirilor superioare, a emoţiilor superioare.

Sper ca acum să fie mai bine înţeles demersul anterior relativ la medicaţia de sinteză cu caracter antidepresiv, la fumat, etc, deși știm deja că mulți dintre noi vor spune imediat că nu e adevărat, ei simt mult, frumos, sunt fericiți. Așa să fie...

Vrem iarăşi să subliniem: conform tuturor cercetărilor realizate până în acest moment, spre deosebire de antidepresivele, antipsihoticele, antiinflamatoarele de sinteză, CBD-ul pare să nu aibă nici un efect dăunător asupra corpului fizic. Dimpotrivă, el este un fel de "panaceu", datorită unor efecte de modulare specifică a unor receptori celulari. Cu toate acestea, pe alte nivele, este posibil să apară efecte secundare ... sa le spunem nedorite.

Ce înseamnă aceasta? Este posibil, chiar foarte posibil, să vă vindecaţi de cancer, sau poate de scleroză multiplă, sau de epilepsie utilizând această substanţă, sau măcar să nu mai apară anumite simptome. Cu toate acestea, dintr-un punct de vedere mai subtil, efectele nu sunt foarte bine studiate. Este posibil să sesizaţi că nu mai puteţi fi la fel de afectuos (din tot sufletul, nu mimetic), că pur şi simplu nu mai puteţi să vă rugaţi, sau nu mai trăiţi un sentiment de sacralitate în faţa unui peisaj extraordinar, sau o muzică încântătoare (până atunci) vă va lăsa rece. În alte situaţii este posibil să sesizaţi apariţia unor stări de mânie, iritabilitate, lipsă de focalizare mentală.

Pentru unii, toate acestea nu vor însemna nimic. Pentru alţii, totul.

Iarăşi, să se înţeleagă bine: nu suntem farisei! Dacă mâine am descoperi că avem cancer şi am fi puşi în faţa alternativei de a muri în chinuri sau de a folosi, să zicem, CBD, ar fi posibil să avem parte de o alegere dificilă, dacă nu am avea şi altă posibilitate.

Ceea ce descriem aici este doar o opinie. O facem însă, deoarece iată, un nou "panaceu", canabidiolul (CBD), îşi face cunoscută cu surle şi trâmbiţe (mass-media) prezenţa, fără ca să existe totdeauna şi conştientizarea posibilelor probleme colaterale. Pentru unele fiinţe umane, efectele respective contează enorm. Poate şi pentru dumneavoastră, sau poate că nu. Cu toţii trebuie să fim însă capabili să alegem într-o cât mai deplină cunoştinţă de cauză.

De remarcat însă că forma neprocesată termic a acestei substanţe, şi anume acidul canabidiolic (CBDa), nu pare să acționeze atât de puternic precum canabidiolul (CBD, obținut prin procesarea termica a CBDa), în direcția acestei... amorțiri. Mai mult chiar, cel puţin unele efecte benefice par a fi amplificate, şi ne referim aici la efectele antiinflamatoare, deși altele sunt mai scăzute, precum cele antitumorale. Aceeaşi observaţie este corectă pentru acidul tetrahidrocanabinolic (THCa), care nu este psihoactiv, ci doar euforizant (spre deosebire de derivatul său psihoactiv, tetrahidrocanabinolul, THC, obţinută prin decarboxilarea (procesarea termică) THCa-ului.

Mai mult însă, efectele nu sunt date doar de către aceste substanțe, ci de totalitatea substanțelor lor. Însă și mai important, planta însăși, chiar sub formă crudă (neprocesată termic), are efecte deosebite, nu numai datorită acestor substanțe, ci inclusiv datorită a ceea ce am putea numi "sufletul plantei", căci da, deși este o structură semnificativ diferită de ceea ce numim suflet în cazul ființelor umane, această structură există.

Aceste structuri formatoare au un impact puternic și definitoriu (în funcție de plantă și de om) asupra structurilor energetice și sufletești ale consumatorului. Ca atare, aceeași plantă va avea cu totul alte efecte asupra unui om decât asupra unei capre. Cafeaua de exemplu, tonifică sistemul nervos și sufletesc (în măsura în care se poate vorbi despre el) în cazul unei capre sau oi, dar în cazul unui om, deși excită sistemul nervos, concomitent "lemnifică", dacă ar fi să spunem așa, structurile sufletești umane, mai ales în cazul consumului sistematic.

Dacă ceea ce spunem este jignitor, ne cerem scuze. Realitatea este ceea ce este, nu ceea ce am vrea noi să fie, deși fiecare dintre noi avem posibilitatea să credem/imaginăm orice...

Unele plante, precum busuiocul, salvia, menta, sânzienele, obligeana, rozmarinul (și multe altele), au dimpotrivă, efecte binefăcătoare la nivelul structurilor energetice, astrale/mentale. Utilizarea lor sistematică, precum și a altora asemenea lor, în mod potrivit, va transforma gradat în bine ființa umană. Totuși, nu va fi generatoare de plăceri rapide, stări de euforie obținute cât ai bate din palme, precum utilizarea unor plante stupefiante. Până la urmă suntem datori și responsabili cu deciziile și implicit drumul pe care îl urmăm în viață, cel puțin în majoritatea cazurilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reduceri și promoții

Buget redus? Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 100RON, ai reducere 10%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR100, la finalizarea comenzii.
Nu-ti strică o reducere... Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 15%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR200, la finalizarea comenzii.
Nu se supără nimeni la reduceri mai mari... Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300RON, ai reducere 20%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR300, la finalizarea comenzii.
Ești pus pe cumpărături? Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 25%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR400, la finalizarea comenzii.
Ai câștigat la loto? Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500RON, ai reducere 30%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR500, la finalizarea comenzii.

Activat cu aur

Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Invitație la lectură

Citiți confortabil, aveți toate informațiile la îndemână
Carte
Acum o puteţi primi gratuit la orice comandă de peste 200 RON! Bifaţi celula Carte la finalizarea comenzii.

Puff cum vrei tu

Umpleţi pulverizatorul cu orice doriţi. Îl puteţi primi gratuit la orice comandă cu valoarea mai mare de 30RON!
Puff
Pentru aceasta, bifaţi celula Puff, la finalizarea comenzii.

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 100RON.
T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Helia, Sativa, Delis
Creme naturale cu argint și aur coloidal
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

Plătiți în siguranță

logoPO
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.