Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Atracţia fascinantă, irezistibilă (şi uneori fatală), pe care orice subiect sau obiect care se încadrează în categoria "fructelor oprite",  așadar aparţinînd într-o măsură mai mult sau mai puțin explicită unui "teritoriu interzis", este unul dintre motoarele nenumăratelor drame sau hiatusuri existenţiale care marchează viaţa interioară sau exterioară a tuturor societăţilor sau fiinţelor umane din această lume. Desigur, nu numai din această lume, dar aceasta este o altă discuţie, menită altui loc şi altui moment.

Una dintre problemele care izvorăsc dintr-un astfel de status quo, de obiect/subiect interzis, este posibilitatea hiperbolizării unor însuşiri asociate acelui obiect, şi a înfloririi unui adevărat folclor sau chiar cult, cel mai adesea plin de neadevăruri, referitoare la subiectul sau obiectul în cauză. Desigur, acest folclor poate să se dezvolte mai ales în lipsa unui anumit discernământ al celor care îl perpetuează, și ajunși aici, nu putem decât să reluăm observaţia (presupusă a) lui Einstein, cum că dintre Univers şi prostie, este posibil totuşi ca doar primul să fie finit. Dacă în filonul aşa-zis folcloric se mai intervine şi cu diverse interese, vă lăsăm să vă imaginaţi singuri ce poate ieşi.

Este şi cazul cannabis-ului. 

Odată cu trecerea sa într-o nemeritată ilegalitate (cu care vă rugăm să rețineți, nu suntem și nu putem fi de acord), cercetările asupra sa au devenit quasi imposibile. Chiar şi a vorbi despre el, în anumite contexte/grupuri, poate atrage cel puţin un gen de... blam persoanei în cauză. Printr-o publicitate corespunzătoare, susţinută de interesele comerciale cunoscute, el a devenit cunoscut acum circa un secol, ca fiind unul dintre relele cele mai mari de pe această planetă.

Ceea ce este parţial adevărat, fiind un lucru valabil pentru orice drog. Căci sub anumite forme, cannabis-ul este un drog. Nu doar o substanţă cu potenţial psihoactiv, dar în mod egal şi un drog. Nu că asta i-ar fi motivat realmente pe cei care au purtat şi iniţiat campania anti-cannabis de-a lungul anilor, desigur...

Datorită efectelor secundare (de natură fizică, trupească) relativ reduse faţă de cele ale altor droguri (heroină, cocaină, etc) aşa-zis "tari", datorită lipsei simptomelor adicției fizice, fiziologice (specifică opiatelor de exemplu), a fost posibilă apariţia şi amplificarea unui curent "pro cannabis" în rândul consumatorilor acestei plante în scop recreaţional (adică: am utea spune, cu cuvintele respectivilor utilizatori "că nu este atât de nociv precum tutunul, alcoolul, etc").

Mai în glumă, mai în serios, am putea replica: bine această observație este adevărată, dar în mod analogic am putea replica "o palmă nu este la fel de de dăunătoare precum un pumn, dar totuși, e o palmă".

Datorită statutului aberant de plantă ilegală, cannabis-ul nu a putut fi studiat decât foarte dificil. Oricum ar fi, studiul său a luat în considerare doar interacţiunea fiziologică a compuşilor cannabis-ului cu organismul uman, mai ales datorită materialismului ştiinţei moderne. În plus, primele cercetări au pornit de la întrebarea "ce substanță face cannabis-ul să fie psihoactiv", şi ca atare mai ales la început ele au conturat un tablou foarte limitat, datorită faptului că în acest fel accentul se punea pe efectele substanţelor alterate termic (THC, CBD), prin fumat, vaporizat, etc, şi nu asupra constituenţilor naturali ai plantei.

Turnura dramatică, şi spunem asta cu toată seriozitatea, a luat gradat naştere odată cu generarea unui portret de "plantă martir" în conştiinţa oamenilor, datorită alăturării celor câtorva factori:

1. Cel al interzicerii abuzive a plantei, şi a măsurilor exagerate luate împotriva utilizatorilor ei.

2. Cel al descoperirii virtuţilor terapeutice pe care unele substanţe din această plantă le au.

3. Cel al utilizării timp îndelungat al plantei ca drog "uşor".

4. Cel al abordării materialiste a interacţiunii plantei cu organismul uman în particular, şi al abordării ştiinţifice materialiste și reducționiste în general.

5. Cel al propagandei neruşinate a concernelor farmaceutice sau a "micilor comercianţi", fie ei  pro sau anti cannabis, desigur, datorită intereselor financiare.

6. Cel al ignoranţei şi lipsei de discernământ a aproape tuturor oamenilor de pe această planetă, şi a complacerii lor într-o paradigmă materialistă, chiar şi atunci când aparent ea are conotaţii spirituale. Nu vă simţiţi ofensaţi, suntem cu toţii într-o oală comună...

7. S-ar mai putea nota, dar ajunge.

Astfel, în ultima perioadă, asistăm la un curent amplificat în favoarea legalizării cannabis-ului. Mai mult, asistăm la un curent amplificat în favoarea minimizării (inconștiente) a efectelor secundare pe care unii dintre compuşii acestei plante o pot avea asupra fiinţei umane, privite ca întreg. 

Una dintre afirmaţiile din ce în ce mai răspândite este aceea referitoare la canabidiol (CBD), care este prezentat nu doar ca un nou panaceu, ci şi ca o substanţă fără efecte secundare, datorită faptului că spre deosebire de THC (tetrahidrocanabinol), nu este psihoactiv. Eroarea care se face astfel este deosebit de mare şi, cel mai probabil este datorată ignoranţei, în sensul că în epoca actuală oamenii nu mai percep decât foarte rar efectele de natură nonfizică (mental superioară, sufletească, spirituală). Vom nota în acest moment doar că, aşa cum ne-a "obişnuit" ştiinţa materialistă contemporană, este posibil ca portretul de substanţă inofensivă a CBD-ului să fie departe de adevăr.

Este adevărat că, în pofida acestei propagande s-au ridicat şi voci care să prezinte lucrurile într-un mod aparent mai corect, şi aici trebuie să le notăm pe cele ale dr. Donald Abrams, a cărui opinie (cu care suntem parțial de acord) este: cannabis-ul nu trebuie consumat altfel decât în stare crudă. În caz contrar, aşa cum plastic afirmă dumnealui, substanţele conţinute în cannabis-ul prelucrat nu mai sunt substanţe naturale, ci medicamente, fie ele şi "de bucătărie".

Să continuăm cu alte articole explicative.

Reduceri și promoții

Buget redus? Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 100RON, ai reducere 10%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR100, la finalizarea comenzii.
Nu-ti strică o reducere... Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 15%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR200, la finalizarea comenzii.
Nu se supără nimeni la reduceri mai mari... Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300RON, ai reducere 20%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR300, la finalizarea comenzii.
Ești pus pe cumpărături? Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 25%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR400, la finalizarea comenzii.
Ai câștigat la loto? Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500RON, ai reducere 30%.
Pentru aceasta, introduceți cuponul VR500, la finalizarea comenzii.

Activat cu aur

Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Invitație la lectură

Citiți confortabil, aveți toate informațiile la îndemână
Carte
Acum o puteţi primi gratuit la orice comandă de peste 200 RON! Bifaţi celula Carte la finalizarea comenzii.

Puff cum vrei tu

Umpleţi pulverizatorul cu orice doriţi. Îl puteţi primi gratuit la orice comandă cu valoarea mai mare de 30RON!
Puff
Pentru aceasta, bifaţi celula Puff, la finalizarea comenzii.

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 100RON.
T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Helia, Sativa, Delis
Creme naturale cu argint și aur coloidal
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

Plătiți în siguranță

logoPO
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.