Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Acidul Canabigerolic (CBGA) este canabinoidul primar

Ceea ce face din cânepă o plantă unică este abilitatea sa de a produce acid canabigerolic (CBGA). Această substanță este precursorul celor trei ramuri moajore ale canabinoizilor: acidul tetrahidrocanabiolic (THCA), acidul canabidiolic (CBDA) și acidul canabichromenic (CBCA). Cânepa are enzime naturale, numite sintaze, care desfac CBGA și îl configurează în ramura dorită. Sintazele plantei (sintaza THC, sintaza CBD, sintaza CBC) sunt denumite după canabinoidul la a căui sintetizare contribuie. Atunci când oricare dintre acizii canabinoizi sunt expuși la căldură sau la o lumină ultravioletă prelungită își pierd o moleculă de dioxid de carbon (CO2). În acest punct, acizii sunt într-o formă neutră (CBG, THC, CBD, CBC etc.). În tulpinile cele mai folosite pentru aplicații medicale, CBGA este convertit imediat într-un alt canabinoid și nu se găsește în mod tipic în concentrații ridicate. Totuși, dacă o tulpină de cannabis este bogată în CBGA, atunci fumând această plantă CBGA se va transforma în canabigerol (CBG).

În vreme ce majoritatea tulpinilor de cannabis au mai pușin de 10% CBG, cânepa industrială are mult mai mult CBG. Astfel, în urma analizelor, s-a descoperit un procent de până la 94% CBG, cu 0,001% THC.

Astfel, prin testarea cânepii industriale s-au descoperit niveluri mult mai ridicate de canabigerol (CBG), decât în majoritatea tulpinilor de cannabis. Studii ulterioare au arătat că acest fenomen se poate datora unei gene recesive. Se crede că gena oprește planta să producă una dintre sintazele canabinoide (care convertește CBGA într-una dintre ramurile majore ale canabinoizilor).

Acestea fiind spuse, cultivatorii sunt capabili să manipuleze profilul de canabinoizi al unei plante prin ajustarea cantității de sintaze pe care le produce în mod natural. Astfel, dacă un cultivator vrea să se focalizeze pe un canabinoid specific, poate să facă asta prin încrucișarea a două plante care sunt predispuse să producă o cantitate mare din acel canabinoid. În cazul CBG, cultivatorul se va focaliza în schimb pe acele plante cu genă recesivă care inhibă abilitatea sintezei de canabinoizi. Odie Diesel este unul dintre noii cultivatori de la TGA genetics Subcool Seeds și a reușit să producă o tulpină cu niveluri ridicate de canabigerol (CBG). Conform site-ului TGA, Mickey Kush este o tulpină dominantă Sativa, rezultată din Sweet Irish Kush și Jack The Ripper. Această tulpină Mickey Kush nu numai că are 28,6% tetrahidrocanabinol (THC), dar site-ul se laudă, de asemenea, și cu conținutul ridicat de CBG al acestei tulpini.

Efectele Canabigerolului (CBG)

Cunoașterea referitoare la acest canabinoid specific și la efectele sale este cumva limitată. Restricțiile în ceea ce privește testarea cannabisului fac dificilă găsirea unor studii de cercetare de calitate asupra canabigerolului (CBG).

Canabigerolul (CBG) se pare că lucrează împreună cu ceilalți canabinoizi (cum ar fi THC și CBD) pentru a oferi o sinergie generală, precum și un echilibru. Astfel, CBG a fost clasificat ca un antagonist al receptorului CB1, care afectează sistemul nervos central. Din această cauză, se crede că CBG contracarează parțial starea paranoidă asociată în mod tipic cu tetrahidrocanabinolul (THC). De asemenea, s-a stabilit că canabigerolul (CBG) afectează rceptorul CB-2, care influențează și mai mult corpul. Totuși, cercetătorii nu sunt siguri, încă, dacă CBG susține sau inhibă activitatea receptorului CB-2.

Un alt efect pe care CBG îl are asupra creierului este că inhibă asimilarea de GABA, o substanță chimică cerebrală care stabilește cât de multă stimulare are nevoie un neuron pentru a genera o reacție. Atunci cînd GABA este inhibată, poate descrește anxietatea și tensiunea musculară, asemănător cu efectele canabidiolului (CBD).

Un studiu italian publicat în ediția din mai 2013 a revistei Biological Psychology sugerează că canabigerolul (CBG) are proprietăți puternic antiinflamatoare și poate fi de folos pacienților cu sindromul colonului iritabil. De asemenea, este de folos în tratamentul glaucomului, deoarece CBG poate crește drenarea fluidului din ochi și poate reduce astfel presiunea oculară. În plus, canabigerolul are calități antidepresive și poate inhiba creșterea tumorală.

Canabigerolul (CBG) merită mai multă atenție

Acidul canabigerolic (CBGA) nu este numai punctul de plecare pentru sintetizarea canabinoizilor, ci, s-a descoperit că acest acid are propriile sale beneficii, atunci când este fumat, moment în care devine canabigerol (CBG) ca rezultat al eliberării unei molecule de CO2 prin încălzire.

Datorită utilizărilor sale nou descoperite, cultivatori precum Odie Diesel au acordat mai multă atenție CBG-ului în cazul tulpinilor lor și pacienții ar trebui să le urmeze exemplul. Tulpinile medicale de cannabis, care au, de asemenea, concentrații ridicate de canabigerol (CBG) sunt susceptibile de a avea un efect mult mai echilibrat/ Se pare că CBG ajută creierul să reacționeze mai echilibrat la restul canabinoizilor, fiind vorba despre un efect sinergic.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin