Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Sursa: medicalmarijuana.com

Marijuana medicală este cunoscută ca soluție pentru alinarea stărilor de furie, a convulsiilor și a temperamentului isteric la pacienții cu autism. Atsfel, cannabisul și produsele bazate pe cannabis, precum concentratele și tincturile, pot fi responsabile pentru domolirea oricăror probleme din trecut. Pacienții care folosesc marijuana medicală pentru tratarea simptomelor autismului au devenit extrem de relaxați și foarte atenți la ceea ce fac. Prin aceasta, marijuana medicală poate servi la modificarea excepțională a comportamentului, fapt care poate proteja atât sănătatea, cât și siguranța unui pacient autist. Trebuie aleasă marijuana medicală cu un raport ridicat CBD:THC, sub formă de tincturi și alimente, pentru efecte de lungă durată. Fumați sau vaporizați marijuana pentru o rezolvare rapidă. Amestecați boboci florali cu frunze pentru a obține mai mult CBD. Anxietatea poate face viața imposibilă și neproductivă. CBD calmează corpul și mintea, îndepărtând stresul. Dar fiți atenți asupra concentrațiilor ridicate de THC care pot cauza o anxietate severă și atacuri de panică. Suferinzii de autism pot avea probleme cu stresul datorită inabilității lor de a-și controla emoțiile. Acest fapt poate conduce la tulburări gastrointestinale, cum ar fi colita ulcerativă, sindromul colonului iritabil și boala Crohn. Marijuana are proprietăți de alinare a durerii și proprietăți antiinflamatoare care pot reduce starea de disconfort. În cazul malnutriției, marijuana poate fi luată pentru stimularea apetitului. stresul și depresia pot face imposibil un somn bun. Marijuana poate ajuta și în această condiție, favorizând adormirea și un somn satisfăcător. Pacienții cu autism pot să-și piardă controlul gândurilor, astfel că este dificil pentru ei să se concentreze și să comunice. Marijuana încetinește procesele gândirii, permițându-ți să te gândești clar și focalizat asupra unui subiect anume la un moment dat (aceasta o socotim a fi o afirmație... exagerată, mai ales scoasă din acest context, n.t.). Marijuana poate reduce fobiile sociale, permițând pacienților să iasă din casă și să interacționeze cu lumea fără să-și facă griji că sunt diferiți de restul lumii. Totuși, marijuana medicală este posibil ca să nu lucreze pentru toți cei diagnosticați cu sindromul Asperger. Este nevoie să se experimenteze cu raportul CBD:THC și cu metodele de administrare pentru a găsi un tratament care lucrează pentru fiecare caz în parte.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin