Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Electroencefalografia este folosită pentru a măsura frecvențele electrice ale creierului cu ajutorul unor electrozi plasați la nivelul scalpului. Electroencefalograma rezultată va conține în general frecvențe sub 30 Hz, clasificate în patru categorii de unde, după cum urmează:

Delta: 0,5 Hz – 4 Hz       Somn profund

Theta: 4 Hz – 8 Hz         Somnolența și primul stadiu al somnului

Alpha: 8 Hz – 14 Hz       Relaxat, dar atent

Beta: 14 Hz – 30 Hz        Foarte atent și focalizat

Deși la un moment dat sunt prezente toate tipurile de frecvențe, totuși frecvența predominantă va determina ceea ce se numește starea curentă a creierului. Astfel, dacă, de exemplu, amplitudinea frecvențelor din categoria alpha este cea mai mare, atunci se spune despre creier că este în starea alpha.

Antrenarea creierului pentru a intra într-o stare dorită

Dacă aplicăm creierului un stimul exterior, este posibil să schimbăm frecvența dominantă a lui de la o stare la alta. De exemplu, dacă o persoană este în starea beta și îi este aplicat la nivelul creierului un stimul de 10 Hz, atunci frecvența creierului se va schimba gradat spre a fi asemenea stimulului primit. Acest efect se numește răspuns de urmărire în frecvență.

Atunci când starea creierului este apropiată de stimulul aplicat, antrenarea funcționează și mai eficient. Astfel, atunci când se face o trecere de la o frecvență la alta, fecvența de plecare trebuie să fie cât mai aproape de starea curentă a creierului. Viteza schimbării frecvenței trebuie să fie potrivită astfel încât starea creierului să se modifice odată cu această modificare a frecvenței exterioare. În practică este dificil să se determine exact starea creierului fără un aparat specializat (de exemplu EEG). Totuși, se poate aproxima că în timpul zilei creierul este într-o stare beta de aproximativ 20 Hz și se poate lua această frecvență ca frecvență de plecare. Dacă suntem deja într-o stare de relaxare, putem folosi ca frecvență de plecare 15 Hz sau chiar mai jos cu câțiva Hz.

Stimularea creierului cu frecvențe binaurale

Modalitatea cea mai simplă de a aplica stimuli creierului este pe calea auditivă. Pot fi folosite, de asemenea, și alte canale senzoriale și, de fapt, vederea este folosită și ea des (de cele mai multe ori împreună cu auzul). Totuși, oamenii nu pot auzi sunetele de foarte joasă frecvență, utile pentru stimularea creierului, astfel încât trebuie folosite tehnici speciale. Una dintre aceste tehnici este numită frecvențele binaurale. Astfel, dacă în urechea stângă este un ton constant de 500 Hz și în urechea dreapta este un ton constant de 510 Hz, aceste două tonuri se combină în creier și diferența de 10 Hz dintre cele două tonuri este percepută de creier, fiind un stimul foarte eficient pentru antrenamentul creierului. Această frecvență de 10 Hz este formată în întregime de către creier. Atunci când ascultăm sunete la căști stereo, sunetele din stânga și din dreapta nu se amestecă decât la nivelul creierului. Diferența dintre frecvențele celor două sunete, atunci când este percepută astfel de creier, este numită frecvență sau bătaie binaurală.

Pentru a avea un stimul de 10 Hz, putem folosi tonuri de 500 Hz și 510 Hz sau 400 Hz și 410 Hz sau 800 Hz și 810 Hz și așa mai departe. Singura condiție este ca tonurile să fie auzite bine și să fie sub 1000 Hz.

Trebuie precizat faptul că ascultarea pasivă a frecvențelor binaurale nu modifică în mod necesar starea de conștiință. Se pare că este nevoie de o stare de atenție îndreptată asupra acestui proces indus de frecvențele binaurale.

Folosirea undelor din domeniul alpha (7-13 Hz) ne ajută să intrăm în stare de meditație, de introspecție profundă. Pe de altă parte, dacă este folosită mai mult timp o anumită frecvență, creierul va învăța cum să-și schimbe starea și va deveni mai ușor să reproducem starea respectivă fără ajutorul aparatelor, la voință.

În ceea ce privește domeniul undelor theta (4-7 Hz), acestea se pare că sporesc capacitățile de învățare. În fapt, copiii petrec mai mult timp în starea theta decât adulții, ceea ce explică probabil capacitățile crescute de învățare pe care le au copiii. De asemenea, și frecvențele din domeniul de unde alpha sunt folositoare pentru învățare, moment în care pot fi folosite pentru inducerea la nivel subliminal a unor sugestii binefăcătoare, pentru învățarea unei limbi străine etc.

O altă caracteristică a undelor theta este că facilitează odihna corpului, astfel încât o jumătate de oră pe zi de relaxare în starea theta poate înlocui în jur de patru ore de somn normal.

Antrenarea creierului cu ajutorul stimulării anumitor tipuri specifice de unde cerebrale este de ajutor și în tratarea depresiilor, a stimei de sine scăzute, a lipsei de concentrare, a dependenței de droguri și alcool și, de asemenea, în tratarea autismului. Durerile de cap și migrenele sunt și ele usor de îndepărtat cu ajutorul acestei abordari inedite de stimulare a creierului.

 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin