Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Acest tip de terapie are un caracter aparte, deoarece implică utilizarea unor frecvențe care, în general, sunt în domeniul de manifestare a undelor cerebrale. Totodată în această gamă de frecvențe au loc și o serie de activități ale sistemelor vii, din regnul vegetal de exemplu, sau chiar și activități de natură electrică la scară planetară (Schumann).

Este bine să se înțeleagă din start că sintonia, acordul cu aceste ”unde informaționale”, sau chiar de natură electromagnetică, ce au ca și caracteristică principală o frecvență fundamentală foarte joasă, atunci când este realizată armonios, poate să ne pună într-o corespondență benefică cu ritmurile respective, ceea ce va duce la un sui-generis ”transfer” informațional și energetic între ființa noastră și respectiva ”sferă” informațională/energetică.

Cu toate acestea, așa cum spunea odată un înțelept, pentru orice descoperire s-ar realiza, și care ar putea să fie utilizată în bine pentru ființele umane, se va găsi mereu vreo ființă fără conștiință care să o transforme într-o armă. Este și cazul undelor ELF (extra low frequency - foarte joasă frecvență).

Astfel, modularea unor purtătoare electromagnetice (microunde, sau unde radio de relativ joasă frecvență), sau modularea unor alte purtătoare energetice (lumină, sunet - presiune acustică etc.), mai ales atunci când aceasta este realizată la intensități extrem de ridicate, poate să devină o categorie de arme de distrugere și/sau influențare în masă. Desigur, conform prezicerii înțeleptului despre care povesteam, aceasta s-a și realizat.

Utilizarea la intensități reduse a energiei electromagnetice, în modalități compatibile cu organismul uman, va putea avea însă efecte benefice, fiind aproape întotdeauna lipsită de pericole. Se pot enumera aici aplicarea unor semnale electrice, optice, acustice, sau chiar tactile (atunci când există interfețe potrivite), care dacă au nivele potrivite vor produce efecte binefăcătoare în organism, în funcție de frecvența semnalului respectiv.

Câmpul geomagnetic este caracterizat de un proces specific cu o frecvență extrem de joasă (ELF). Oscilațiile rezonante la nivelul ionosferei și oscilațiile din plasmasferă și magnetosferă sunt cauzate de vântul solar. Vârfurile rezonante caracteristice ale sistemului terestru sunt numite rezonanțe Schumann și sunt aproximativ la 100, 21, 14,1, 7,8, 5,7, 4, 1, 0,1 și 0,001 Hz. Frecvența geomagnetică cea mai cunoscută este de 7,8 Hz și plantele, animalele și ființele umane, toate prezente în acest mediu terestru, beneficiază în mod tainic de această frecvență geomagnetică. Astfel, rezonanța Schuman acționează ca un diapazon pentru oscilatoarele noastre biologice. Când un sistem biologic vibrează la această frecvență se spune că este în rezonanță cu frecvența magnetică a planetei, matricea electromagnetică naturală pentru toată viața de pe Pământ.

Pe de altă parte, glanda noastră pineală este afectată de schimbările produse la nivelul câmpului geomagnetic și, astfel, pe această cale este influențată chiar secreția hormonală. Un aspect important, demn de reținut, este că melatonina, un neurohormon important secretat de glanda pineală, care are efect oncostatic (de suprimare a cancerului), nu este secretată în absența acordării organismului nostru pe frecvența de rezonanță Schumann și producția sa este scăzută drastic în prezența poluării electromagnetice. Aceste date ne sugerează că melatonina are o legatură strânsă cu existența unui proces optimal de rezonanță benefică între ființa noastră și mediul electromagnetic ambiant.

Cercetările recente relevă faptul că suntem “făpturi electromagnetice”, sensibile la radiațiile de tip electromagnetic; acesta este un fapt important, cu multiple implicații în ceea ce privește viața noastră terestră, marcată de era tehnologică și informațională, bazată într-o foarte mare măsură pe aparate, dispozitive și sisteme care emit și receptează radiații electromagnetice cu diferite caracteristici și frecvențe.

Omenirea, în ansamblu, s-a ”trezit” într-un mediu electromagnetic natural dat (aici incluzând și electromagnetismul specific făpturii noastre) și treptat, prin descoperirile făcute de-a lungul timpului, am devenit capabili să generăm cu ajutorul tehnologiei și aparatelor mai mult sau mai puțin sofisticate noi configurații de unde electromagnetice. Acum, studiile de specialitate ne atrag atenția asupra faptului că atunci când aceste unde generate pe cale tehnologică nu sunt în armonie cu undele specifice mediului natural și organismului nostru riscăm să suferim un recul dureros pe propria “piele”, rezultat al lipsei de perspectivă bine inspirată în demersul tehnologic. Efectele nocive ale “poluării electromagnetice” se reflectă asupra sănătății oamenilor, atât din punct de vedere biofiziologic, cât și din punct de vedere psihomental; de aici necesitatea unei tehnologii “ecologice”, care să aibă în vedere integrarea armonioasă a naturii și a omului, dar și a unor mijloace terapeutice care să aducă armonia și echilibrul acolo unde acestea au fost perturbate, fie că vorbim de nivelul psihomental, fie că vorbim de nivelul biofiziologic. Astfel, putem vorbi despre o medicină “ecologică”, predominant “holistă”, care ține cont de caracteristicile electromagnetice, vibraționale, ale făpturii umane, medicina ce propune restabilirea stării de sănătate folosind, de pildă, terapia cu ajutorul undelor de foarte joasă frecvență (ELF), terapia RIFE, terapia cu sistemul NovoTTF, homeopatia etc. Merită amintite în acest context și alte modalități terapeutice semnificative, precum terapia cu minerale în stare coloidală, terapia prin iontoforeză, terapia prin electroporație, terapia bazată pe restaurarea armoniei undelor cerebrale etc.

 

 

span style=

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin