Dacă aveți acnee sau orice altă afecțiune a pielii, un aspect foarte bun este nu numai că puteți îmbunătăți drastic situația dvs., dar puteți să eliminați problemele complet, utilizând uleiurile esențiale.

Primul pas este să vă puneți ordine în alimentație. Acneea și alte afecțiuni ale pielii reprezintă o oglindire a ceea ce se întâmplă în organism, deci este necesar să vă asigurați că ceea ce mâncați vă oferă o nutriție suficientă, că ați stabilizat glicemia și că nu aveți o supraaglomerare de bacterii în intestin.

 

Cele mai bune nouă uleiuri esențiale pentru o piele frumoasă

Iată câteva dintre cele mai populare uleiuri esențiale pe care le puteți folosi pentru a vă menține tenul proaspăt, sănătos și fără acnee:

 

1. Ulei esențial de semințe de morcov

Uleiul esențial de semințe de morcov are un efect revigorant asupra pielii. Nu numai că acest ulei poate menține pielea netedă și porii sănătoși, dar, de asemenea, el ajută corpul în regenerarea celulelor pielii. Astfel, acesta va îmbunătăți tonusul pielii, având de aceea efecte de întinerire, și vă va ajuta la estomparea cicatricilor.

2. Ulei esențial de tămâie

Uleiul esențial de tămâie are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene, făcându-l adecvat pentru pielea care este predispusă la acnee. În plus, uleiul esențial de tămâie este un tonic natural, care reduce dimensiunea porilor pielii și menține tenul proaspăt și fără bacterii.

3. Ulei esential de geranium

Uleiul esențial de geranium ajută la reglarea producției de ulei la nivelul pielii și la reducerea coșurilor. Acesta poate, de asemenea, ajuta la menținerea unui ten neted, eliminând liniile fine și ridurile. În plus, el ajută circulația sângelui în zonele în care este aplicat, făcându-l util pentru vindecarea vânătăilor, a capilarelor sparte, arsurilor, dermatitelor, eczemelor, tăieturilor și cicatricilor.

 

4. Ulei esențial de lămâie

Uleiul de lămâie este un agent natural astringent și antibacterian. Prin urmare, este foarte benefic pentru cei cu tenul gras și cu acnee. De asemenea, acest ulei poate contribui la tonifierea pielii și la micșorarea porilor.

 

5. Ulei esențial de smirnă

Uleiul de smirnă este considerat benefic pentru piele încă din cele mai vechi timpuri. El are proprietăți antiinflamatorii puternice, care ajută la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, reducând în același timp aspectul ridurilor și a liniilor fine. De asemenea, smirna va ajuta la vindecarea eczemelor, a crăpăturilor la nivelul pielii, a leziunilor datorate soarelui și acneei.

 

6. Ulei esențial de Neroli

Uleiul de Neroli este fantastic pentru pielea sensibilă, uleioasă și îmbătrânită. Aceasta va ajuta la tonifierea tenului și la întinderea liniilor fine. Acest ulei excepțional pentru întinerirea tenului conține o substanță chimică naturală numită citral, care ajută la regenerarea celulelor pielii.

 

7. Ulei esențial de patchouli

Uleiul esențialde patchouli este foarte benefic pentru tenul îmbătrânit și pentru pielea predispusă la acnee. El poate stimula o nouă creștere a celulelor și netezește liniile fine și ridurile. Deoarece acest ulei are caracteristici antiseptice, antifungice și antibacteriene, este de asemenea benefic pentru probleme de piele cum ar fi eczemele, psoriazisul, dermatita și acneea.

 

8. Ulei esențial de tea tree

Uleiul de tea tree este printre cele mai cunoscute uleiuri esențiale pentru efectele sale benefice asupra pielii acneice. Componentele antibacteriene ale acestui ulei pot ajuta la îndepărtarea bacteriilor cauzatoare de acnee. Uleiul de tea tree, de asemenea, reglementează producția de ulei la nivelul pielii, reducând astfel probabilitatea erupțiilor acneice. Acest ulei ar putea repara, uneori, doare el, totul!

 

9. Ulei esențial de Ylang Ylang

Uleiul esențial de Ylang Ylang este cunoscut pentru parfumulul său bogat și floral. În timp ce acest ulei este cunoscut pentru reglarea producției de ulei la nivelul pielii, este de asemenea util pentru netezirea ridurilor și îmbunătățirea flexibilității pielii.

 

Alte uleiuri purtătoare bune pentru tratamentul acneei

În cazul în care uleiurile esențiale utilizate în mod obișnuit nu dau rezultatele dorite, puteți utiliza în plus unele dintre uleiurile menționate mai jos, deoarece vizează în mod specific acneea:

Ulei de jojoba

Uleiul de jojoba este perfect pentru tratarea acneei și a tenului gras. Substanța chimică naturală, similară cerii, prezentă în acest ulei esențial, este aproape similară cu uleiul produs de piele. Uleiul de jojoba poate elimina cu ușurință punctele seboreice și punctele negre și poate ajuta la curățareaporilor, fără a declanșa disconfort.

 

Ulei de măceșe

Uleiul de măceșe este un hidratant superb pentru pielea uscată. Acest ulei conține cantități considerabile de acid ascorbic, pe care pielea le poate absorbi și utiliza. Uleiul de măceșe este, de asemenea, un foarte bun emolient pentru pielea uscată. Aceasta va ajuta la deschiderea porilor pielii, permițându-le să se curețe, fără a provoca iritații.

 

Ulei de coriandru

Uleiul de coriandru elimină infecțiile stafilococice ale pielii. Staphylococcus Aureus poate fi responsabil pentru un anumit tip de infecție care începe la scară mică, dar zona se extinde și se înroșește în timp.

 

Ulei de piper

Uleiul de piper ajută într-adevăr să facă tenul mai puțin sensibil la durere. El reduce umflarea coșurilor, precum și diminuează sensibilitatea pielii față de produsele chimice și de curățare a feței. Acest ulei poate calma pielea sensibilă, pregătind-o astfel pentru tratamentele ulterioare.

 

Cum se utilizează uleiurile esențiale pentru curățarea pielii de bacterii și a tenului uleios?

 

Iată un proces în 9 etape pentru curățarea pielii încărcate cu bacterii ce sunt prezente pe față:

Pasul 1: Preparați-vă combinația preferată de uleiuri și luați un șervet pentru spălat fața și un prosop moale.

Pasul 2: Umeziți-vă fața cu apă caldă.

Pasul 3: Se toarnă aproximativ jumătate de linguriță din amestecul de uleiuri esențiale în palmă și se freacă între palme.

Pasul 4: Masați ușor uleiul pe zonele afectate, folosind vârfurile degetelor și făcând cercuri mici, timp de aproximativ treizeci de secunde până la două minute, permițând uleiului să pătrundă adânc în piele. Concentrați-vă pe zonele care au porii pielii blocați.

Pasul 5: Umeziți un prosop cu apă caldă, stoarceți-l și pliați-l, pentru a păstra căldura.

Pasul 6: Umeziți cârpa de spălat fața cu apă foarte caldă (dar nu foarte fierbinte, să nu vă ardă fața!). Stoarceți-o și acoperiți-vă fața cu ea.

Pasul 7: Puneți pe deasupra prosopul pregătit mai devreme, pentru a împiedica răcirea cârpei. Aceasta este important.

Pasul 8: Lăsați-le până când se răcesc, și apoi ștergeți pielea cu un prosop moale.

Pasul 9: Repetați acest proces de 1-2 ori.

Excelent! V-ați curățat pielea de toată grăsimea încărcată cu bacterii, prezentă pe față. Trebuie să aveți un strat subțire de ulei prezent în continuare pe piele, pentru a o proteja de alte infecții.

 

Topul celor mai eficiente trei rețete contra acneei:

Rețeta 1: Tratament facial pe bază de uleiuri esențiale contra acneei și a altor afecțiuni ale pielii

Un amestec eficient de tratare a feței poate fi preparat cu ușurință, prin folosirea uleiurilor de bază precum uleiul de jojoba și adăugarea câtorva dintre următoareler uleiuri esențiale:

Tea tree

Lămâie

Lavandă

Geranium

Mușețel

Lemn de cedru

Benzoină

Concentrația uleiurilor esențiale menționate mai sus nu trebuie să depășească 2%. Masați amestecul ușor pe piele de cel puțin două ori pe zi. Unele tenuri pot să nu aibă efecte spectaculoase cu acest amestec, totuși, unele persoane au avut rezultate excelente.

 

Rețetă 2: Un tratament dulce

Amestecați ulei de migdale dulci, alune și avocado în proporție de 1: 1: 2.

Aplicați amestecul pe zonele afectate pentru o alinare semnificativă.

 

Rețeta 3: Gata cu fața "pizza" (valabil pentru pielea sensibilă la acnee)

Amestecați ulei de limba mielului, semințe de struguri, alune de pădure și semințe de cânepă în raport de 1: 2: 1: 1 și aplicați amestecul pe zonele afectate. De asemenea, puteți încerca să adăugați uleiuri esențiale naturale, cum ar fi tea tree, rozmarin, geranium și lavandă.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin