Migrenele și durerile de cap apar aparent din senin, fără nici un motiv, și au potențialul de a provoca perturbări masive în viața de zi cu zi.
Vă pot împiedica să vă jucați cu copii, să lucrați sau să coborâți din pat! Lumini, sunete și chiar mirosuri care în mod normal ar trece neobservate pot conduce la durere și disconfort.
În timp ce unele dureri sunt plictisitoare și suportabile, permițându-vă să vă desfășurați activitatea pe parcursul zilei, cercetările arată că circa unul din șapte oameni suferă de o migrenă sau o durere de cap severă sub o anumită formă, în fiecare an.
Aceste afectiuni sunt principalul motiv pentru care persoanele solicita tratament medical, fie ambulatoriu fie de urgenta. În 35% din aceste vizite, opioidele sunt medicamentele administrate pentru ameliorarea problemei. În unele țări, s-a ajuns la o dependență de opioide: persoanele din toate categoriile sociale își pierd membrii familiei în ghearele medicamentelor puternice și efectelor lor secundare.
De aceea, existată o creștere a numărului de persoane care caută forme non-invazive, holistice, de tratament, pentru diferite condiții de sănătate: se cercetează și implementează terapii bazate pe masaj, îngrijirea chiropractică, acupunctura și alte forme de tratament, pentru a obține o anulare sau ameliorare a durerii (în special).
Una dintre aceste metode, bazată pe utilizarea de uleiuri esențiale, a înregistrat o creștere semnificativă a utilizării în ultimii ani. 
 
 Uleiurile esențiale ajută la ameliorarea migrenelor și durerilor de cap?
Dacă nu ați ingerat niciodată uleiuri esențiale intr-o rețetă pentru tratarea migrenelor,  eventual compusă chiar în bucătăria dvs., ați putea fi puțin sceptici față de această idee.
Vă puteți întreba ce poate face un ulei oarecare corpului dumneavoastră pentru a elimina durerea care vă provoacă o asemenea agonie? Pare un pic stupid, mai ales dacă nu ați mai făcut-o niciodată. Dacă totuși deveniți interesat de idee, înainte de a vă dezlănțui și de a cumpăra toate uleiurile pe care le vedeți pe rafturile magazinelor, ar trebui să fiți conștienți de modul în care acest tip de tratament devine eficace, precum și de sortimentele de uleiuri de care aveți nevoie.
După o meta-analiză în care au fost finalizate 12 studii privind eficacitatea aromaterapiei și a uleiurilor esențiale pentru tratamentul durerii, incluzând dureri acute, inflamatorii și cronice, rezultatele au aratat ca uleiurile esentiale sunt o optiune de tratament de succes cand vine vorba de atenuarea acestor probleme de sanatate nedorite.
La fel ca și medicamentele pe bază de prescripție sau alte forme de îngrijire, nu toată lumea va avea același tip de reacție. Corpul fiecărei persoane este diferit și fiecare va răspunde în felul propriu. Depinde de dvs. să determinați ce uleiuri esențiale funcționează pentru dvs. și ce mod de aplicare vă convine cel mai bine.
În unele cazuri, poate fi necesar să combinați tratamentele cu uleiuri esențiale, cu alte forme de îngrijire alternative sau convenționale.
 
 Cele mai eficiente uleiuri esențiale pentru tratarea durerilor de cap
 
Este nevoie de o cercetare și o înțelegere serioasă pentru a ști ce sortimente de uleiuri esențiale aveți nevoie pentru aplicarea în cazul diferitelor scenarii și necesități de tratament. Totuși, vă prezentăm în continuare cele mai populare uleiuri esențiale utilizate în astfel de situații:
 1. Menta
Menta este considerat cel mai eficient ulei esential folosit pentru tratamentul durerilor de cap si a migrenei. Plantele de mentă au fost folosite timp de mii de ani pentru diverse motive de sănătate, inclusiv indigestie, răceli și alte probleme. Se obișnuiește să se aplice adesea uleiuri esențiale pentru migrene, dureri de cap și alte simptome dureroase, și există un anumit volum de cercetari care indică menta ca fiind potrivită pentru aceste utilizări.
 2. Lavandă
Lavanda este cel mai des utilizată pentru tratamentul stresului și anxietății. Ținând cont de beneficiile privitoare la relaxare pe care le are, poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea unor dureri de cap și a migrenelor. Se cunoaște totodată că are anumite proprietăți antiinflamatorii. Cercetările sugerează că este cel mai bine de aplicat după-amiaza sau seara. Lavanda a fost dovedită ca fiind eficientă pentru unii pacienți, pentru tratamentul durerilor de cap asociate cu existența unor alergii.
 3. Eucaliptul
Presiunea din sinusuri și fosele nazale conduce la tensiuni și dureri în zona capului și în special a sinusurilor. Aroma de ulei esențial de eucalipt va dezobstrua aceste pasaje oferind o reducere a simptomelor asociate cu blocajele din aceste zone. Eucaliptul are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii și s-a dovedit a reduce tensiunea arterială (în unele studii).
 4. Rozmarinul
Rozmarinul este un alt ulei esențial care produce un efect calmant la aplicarea prin masarea direct pe tâmple. Durerile de cap și migrenele sunt frecvent rezultatul durerilor articulare și tensiunii musculare. Rozmarinul va relaxa corpul și vă va permite să eliberați tensiunile, ceea ce duce la ușurarea durerii. Pentru durerile de cap cauzate de stres, rozmarinul funcționează cel mai bine atunci când este combinat cu uleiul esențial de lavandă, deoarece reduce nivelul de cortizol care cauzează stresul.
 5. Musetel
Dacă sunteți un băutor de ceai, ați consumat probabil ceai de musetel la un moment dat în viață. Este cunoscut faptul că mușețelul are proprietăți de relaxare, de care mulți oameni se bucură noaptea, înainte de somn. Proprietățile analgezice, antistres și antiinflamatorii ale uleiului esențial de mușețel, s-au dovedit a fi eficiente în unele tratamente pentru migrene și dureri de cap. 
Acum, că aveți o mai bună înțelegere a sortimentelor de uleiuri esențiale care s-au dovedit a fi eficiente în durerile de cap și migrene, trebuie să determinați cum să le utilizați. Puteți sau nu să fiți conștienți de faptul că există mai multe modalități de utilizare ale acestor uleiuri.
 
 Cele mai frecvente metode includ:
 
Aplicarea locală - se amestecă cu un ulei purtător și se aplică direct în zona afectată a corpului, adică, tâmple, frunte, ceafă, spatele urechilor.
Inhalare - în timp ce se realizează o evaporare uscată, cu aburi sau prin pulverizare a uleiului esențial.
Gargară - amestecând câteva picături de ulei cu apă, menținute apoi în gură fără a fi înghițite.
În cadă - absorbția uleiurilor este posibilă după ce se dispersează în apa de baie; inhalarea poate avea loc, de asemenea, prin utilizarea uleiurilor în apa de baie; pentru aceasta, este posibilă mixarea uleiurilor esențiale în uleiuri purtătoare sau loțiuni de corp (care conțin emulsifianți) astfel încât uleiurile să se poată dispersa în întregime în apă.
Comprese - uleiuri amestecate cu uleiuri purtătoare sunt puse pe un prosop și apoi ținute peste zona în care se simte disconfort.
Masajul - uleiurile esențiale combinate cu uleiuri purtătoare pot fi folosite ca ulei de masaj pe majoritatea părților corpului pentru a ușura durerea.
Indiferent de modalitatea de transport pe care o utilizați pentru a aduce uleiurile esențiale în corpul dumneavoastră, nu ar trebui să le folosiți niciodată nediluate. Aceste produse sunt foarte puternice și fără un ulei purtător adecvat pot provoca reacții adverse.
Uleiurile purtătoare includ ulei de nucă de cocos, ulei de măsline, ulei de struguri, ulei de avocado, ulei de jojoba și ulei de migdale dulci. Lavanda este unul dintre puținele uleiuri esențiale care este considerat sigur să fie utilizat într-o formă nediluată, dar am recomanda să faceți un test înainte de a-l folosi nediluat.
 
Efecte secundare și avertismente la utilizarea uleiurilor esențiale pentru migrene și dureri de cap
Chiar dacă oamenii folosesc uleiuri esențiale socotind că sunt mai sigure decât alte opțiuni de tratament medical, pot exista totuși riscuri și sunt necesare avertismente care ar trebui cunoscute înainte de a pune în aplicare utilizarea lor.
Există doar anumite uleiuri specifice, care pot fi administrate pe cale orală și atunci când sunt administrate în acest mod, acestea ar trebui să fie sub supravegherea și supravegherea directă a unui specialist calificat în uleiuri esențiale.
Uleiurile nu trebuie să fie aplicate direct pe piele fără a fi diluate mai întâi cu un ulei purtător. Acest lucru poate duce la iritarea pielii și la alte probleme, în special atunci când aceasta se realizează pentru o perioadă lungă de timp.
Uleiurile esențiale, chiar și atunci când sunt diluate în uleiuri purtătoare, trebuie să fie ținute departe de ochi și de toate membranele mucoase pentru a preveni iritarea acestora. 
Inhalarea nu trebuie făcută mai mult de 30 de minute și ce preferință într-o zonă bine ventilată.
Pentru a vă menține în siguranță atunci când utilizați uleiuri esențiale, trebuie să consultați un specialist pe această temă, înainte de administrare. Unele uleiuri pot genera reacții adverse atunci când sunt combinate cu diverse medicamente sau alte ingrediente.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin