Ați experimentat vreodată o durere de cap bruscă, eventual severă, fie în timp ce munceați, fie când vă distrați cu prietenii? Dacă da, este bine să consultați un terapeut, căci există șansa să suferiți de dureri de cap de tip migrenă.

Conform definițiilor medicale, migrenele nu sunt doar dureroase, ci totodată vă fac predispuși altor tulburări, precum greața sau hipersensibilitatea la lumină sau sunete. În plus, acest tip de dureri de cap se poate agrava pe timpul iernii.
Chiar dacă administrarea de medicamente analgezice oferă o ușurare de moment, utilizarea uleiurilor esențiale ar putea să vă ofere o soluție naturală, poate chiar permanentă, pentru tratarea acestui tip de problemă.
Ținând cont de cele spuse, iată care sunt cele mai eficiente uleiuri esențiale, de bază în tratarea celor mai multe cazuri de acest fel:
 
Uleiul esențial de eucalipt
Dacă o migrenă pare să scape de sub control, efectuați masajul capului cu un amestec potrivit de uleiuri esențiale, care are ca și componentă principală uleiul esențial de eucalipt. Datorită proprietășilor antiinflamatorii și expectorante, un astfel de ulei esențial poate să vă aducă o ușurare majoră.
 
Lavanda și mușețelul roman
Cu proprietățile lor antiinflamatorii și calmante, aceste două uleiuri esențiale pot reduce nivelul de durere, mai ales atunci când sunt utilizate înainte de culcare. În plus, uleiul esențial de lavandă vă va menține funcționali pe parcursul zilei, chiar și în asemenea situații dificile.
 
Uleiul esențial de lemn trandafir (Aniba Rosaeodora)
Un masaj regulat cu ulei esențial de lemn trandafir (atenție, nu este vorba despre lemn de trandafir), poate nu doar să îmbunătățească circulația sanguină, ci este dovedit că este o bună terapie pentru persoanele care se simt cuprinse de nervozitate și tensiuni. Este bine să țineți cont că stresul și tensiunile sunt o sursă majoră a apariției durerilor de cap.
 
Uleiul esențial de mentă (Piperita)
De foarte mult timp, menta este cunoscută ca cel mai bun remediu natural pentru o gamă largă de afecțiuni. Oferind o ușurare considerabilă în cazul migrenelor, menta este utilă pentru probleme precum răcelile, gripa, sau tulburările stomacale. Pentru cei sensibili la acțiunea uleiului esențial de mentă, acesta ar trebui utilizat amestecat cu ulei de măsline sau cocos, dar nu cu apă.
 
Cum să utilizăm uleiurile esențiale pentru ameliorarea migrenelor?
Inhalare
Plasați 1-3 picături pe o țesătură sau un ghem de bumbac, și inhalați încet (prin acesta).
Masaj ușor
Una dintre cele mai cunoscute metode de utilizare a uleiurilor esențiale este aceea a masajului. Pur și simplu se vor aplica un număr redus de picături pe frunte, ceafă și tâmple, și se va masa, ușor fiecare zonă.
 
4 rețete de uleiuri esențiale pentru rezultate rapide și eficiente
Rețeta 1
30ml de ulei de migdale se amestecă cu 10-12 picături din uleiul de masaj preferat (care poate conține lavandă, eucalipt, mentă, așa cum s-a precizat deja în cazul migrenelor). Amestecați  bine și aplicați masând în cercuri, cu buricele degetelor.
Rețeta 2
Adăugați 5 picături de ulei esențial de tămâie, 2 picături de ulei esențial de brad, 2 picături de ulei esențial de copaiba, la 30ml de ulei purtător. Amestecați  bine și aplicați masând în cercuri cu buricele degetelor.
Rețeta 3
Amestecați 2 picături de ulei esențial de copaiba, 1 de cuișoare, 1 de lavandă, 3 de mușețel roman, și 4 picături de wintergreen. Amestecați  bine și aplicați masând în cercuri cu buricele degetelor, în special în zona frunții, pentru un efect liniștitor rapid.
Rețeta 4
Aceasta este una dintre cele mai uzuale rețete de uleiuri esențiale utilizate pentru ușurarea durerilor severe de cap. Adăugați 2 picături de smirnă, 4 picături de eucalipt și 6 picături de mentă. Amestecați  bine și aplicați masând în cercuri cu buricele degetelor, în special în zona tâmplelor, pentru un efect liniștitor rapid. Dacă pielea este sensibilă la aceste uleiuri esențiale, adăugați la amestec puțin ulei de migdale.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin