În anul 1950, după mulți ani de studii și cercetări, un biochimist dedicat, pe nume Dr. Ernest T. Krebs Jr., a izolat o substanță nouă pe care a considerat-o vitamină, numind-o B17. Cu trecerea timpului, mulți oameni au devenit convinși că doctorul Krebs a descoperit în sfârșit un mecanism de control pentru multe dintre tipurile de cancer, o convingere pe care tot mai mulți oameni o împărtășesc astăzi. Atunci, în 1950, Ernest Krebs habar nu avea ce valuri urma să stârnească în lumea medicală descoperirea sa. Companiile farmaceutice multinaționale, aflându-se în imposibilitatea de a își aroga drepturile exclusive asupra acestei substanțe, au lansat un atac virulent fără precedent  împotriva cunoașterii efectelor ei și împotriva folosirii ei într-un cadru medical legal, aceasta în ciuda faptului că dovezile zguduitoare despre eficiența acestei vitamine în controlul unor  forme de cancer abundă în întreaga lume. Apare o întrebare firească: de ce medicina ortodoxă a declarat război împotriva acestei abordări nemedicamentoase a cancerului? G. Edward Griffin, autor al cărții Lumea fără cancer, susține că răspunsul nu trebuie să-l căutam în știință, ci în politică, și acest răspuns ține de planurile economice și politice ascunse ale celor care urmăresc să aibă în mâinile lor frâiele lumii, inclusiv în ceea ce privește sectorul medical.

 

 

 

 

 

În fiecare an, mii de americani merg în Mexic pentru a face tratamentul cu amigdalină, care este o substanță naturală analoagă cu laetrilul (acesta din urmă obținându-se prin fracționarea amigdalinei, fiind deci un medicament semisintetic); ei sunt nevoiți să facă aceasta pentru că acest tratament a fost interzis în S.U.A.. Multora dintre acești pacienți li s-a spus că boala lor canceroasă este în faza terminală și că nu mai au de trăit decât câteva luni de zile. Cu toate acestea, un procent ridicat dintre ei s-au vindecat și trăiesc o viață normală. Totuși, FDA, AMA, Societatea Americană a Cancerului și centrele de cercetare a cancerului continuă să afirme că afacerea cu laetril este o fraudă și o escrocherie. Aceste societăți spun că pacienții, fie au avut “remisii spontane” sau că, de fapt, n-au avut avut niciodată cancer. Dacă vreunul dintre acești pacienți moare după ce a încercat și tratamentul cu laetril, purtătorii de cuvânt ai medicinei ortodoxe se grăbesc să spună: “Vedeți? Tratamentul cu laetril nu merge!” Între timp, sute de mii de pacienți mor în fiecare an dupa ce au suferit operații chirurgicale, iradieri sau chimioterapie, dar aceste tratamente continuă să fie considerate ca fiind “sigure și eficiente”.

În S.U.A. FDA a încercat să folosească reguli stricte, nu de drept, pentru a interzice vitamina B17 și amigdalina timp de peste 18 ani. Tratamentul cu aceste substanțe  este folosit de unele spitale din Mexic, unde se tratează cancerul pe bază de dietă și nutriție. Aceste spitale ating o rată de recuperare foarte mare în cazurile de cancere care nu au fost tratate cu iradieri, chimioterapie sau chirurgical. Majoritatea pacienților tratați cu laetril raportează un răspuns pozitiv, plecând de la creșterea senzației de bine și chiar o perspectivă mai strălucită asupra vieții, până la reacții atât de evidente, precum creșterea apetitului, creșterea în greutate și, în mod frecvent, revenirea la culoarea naturală a pielii, reducerea sau eliminarea durerilor și a mirosului neplăcut, aflate în legatură cu boala canceroasă. În mii de cazuri, a fost confirmată regresia totală a tuturor simptomelor de cancer.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 550RON, ai reducere 20%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin