Suhail MMWu WCao AMondalek FGFung KMShih PTFang YTWoolley CYoung GLin HK.

 

Rezumat

 

CONTEXT:

 

Rășinile obținute din copacii din familia Burseraceae (Boswellia sp.) sunt ingrediente importante ale tămâiei și ale parfumurilor. Extractele preparate din rășinile de Boswellia s-a dovedit că posedă efecte anti-inflamatorii și anti-neoplastice. Uleiul esențial preparat prin distilarea rășinii, utilizat în mod tradițional pentru aromoterapie, s-a dovedit, de asemenea, că prezintă activități anti-proliferative și pro-apoptotice față de celulele tumorale. Scopul acestui studiu a fost de a optimiza condițiile pentru prepararea uleiului esențial de Boswellia sacra cu activitatea biologică cea mai mare în inducerea citotoxicității în celulele tumorale și în suprimarea fenotipurilor tumorale agresive în cazul celulelor de cancer mamar la om.

METODE:

 

Uleiul esențial de Boswellia sacra a fost preparat din rășini Omani Hougari prin hidrodistilare la 78 sau 100C timp de 12 ore. Compoziția chimică a fost identificată prin spectrometrie de masă-cromatografie de gaze; și totalul de acizi boswellici a fost măsurat prin cromatografia lichidă de înaltă performanță. Efectul uleiului esențial de boswellia sacra asupra viabilității și mortalității celulare a fost studiat în cazul liniilor de celule de cancer mamar la om (T47D, MCF7, MDA-MB-231) și asupra unei linii de celule mamare normale (MCF10-2A). Apoptoza a fost testată de fragmentarea genomică a ADN-ului. Proprietățile antiinvazive și anti-multiplicare celulară au fost evaluate, respectiv, prin rețeaua celulară și modelele formării sferoide. Analiza Western blot a fost realizată pentru a studia proteinele controlate de uleiul esențial de Boswellia sacra implicate în apoptoză, în căile de semnalizare și în reglarea ciclului celular.

 

REZULTATE:

 

Au fost detectați mai mulți compuși cu masă moleculară mare, inclusiv acizi boswellici, în uleiul esențial de Boswellia sacra preparat la 100C prin hidrodistilare. Toate cele trei linii de celule de cancer mamar au fost sensibile la tratamentul cu ulei esențial, cu reducerea viabilității celulare și cu creșterea morții celulare, în vreme ce linia de celule mamare normale a fost mai rezistentă la tratamentul cu ulei esențial. Uleiul esențial de Boswellia sacra, hidrodistilat la 100C a fost mai puternic decât uleiul esențial preparat la 78C în ceea ce privește inducerea morții celulelor canceroase, prevenirea formării rețelei celulare (MDA-MB-231) în Matrigel, provocând destrămarea sferoizilor multicelulari tumorali (celule T47D), și reglând moleculele implicate în apoptoză, transducția semnalelor și progresia ciclului celular.

 

CONCLUZII:

 

Similar observațiilor noastre anterioare în cazul celulelor de cancer la vezica urinară, uleiul esențial de Boswellia sacra induce citotoxicitate specifică și în cazul celulelor de cancer mamar. Supresia formării rețelei celulare și oprirea dezvoltării sferoide a celulelor de cancer mamar cu ajutorul uleiului esențial de Boswellia sacra sugerează că uleiul esențial poate fi eficient pentru cancerul mamar avansat. Astfel, uleiul esențial reprimă căile de semnalizare și regulatorii ciclurilor celulare care au fost propuși ca ținte terapeutice pentru cancerul mamar. Studii ulterioare pre-clinice și clinice este necesar să fie făcute urgent pentru a evalua siguranța și eficiența uleiului esențial de Boswellia sacra ca agent terapeutic pentru tratarea cancerului de sân.

 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 550RON, ai reducere 20%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin