Vâscul este folosit din 1917 ca agent anticancer. Aproape totdeauna a fost administrat sub formă de injecție subcutanată. Rudolf Steiner a fost cel din spatele acestei terapii și, chiar de la început, el a spus că, pentru ca tratamentul cu vâsc să fie eficient, este important ca pacientul să aiba o reacție febrilă după administrarea preparatului din vâsc pe cale injectabilă, subcutanată. O creștere a temperaturii în jur de 38°C, însoțită de o normalizare a curbei de temperatură a pacientului a fost considerată satisfăcătoare.

Producătorul de preparate de vâsc Abnoba Heilmittel GmbH a susținut în ultimii 15 ani părerea că creșterile de temperatură de mai sus, slabe către moderat, sunt insuficiente. Dacă vrei ca tumora să fie redusă sau să dispară în timpul terapiei cu vâsc, sunt necesare creșteri ale temperaturii în jurul valorilor de 39-40°C.

Aceste reacții pot fi obținute ușor atunci când un pacient care nu a primit anterior un tratament cu vâsc primește o doză de început mai mare decât în mod obișnuit. Această doză ar putea fi Abnoba Viscum Fraxini (vâsc de pe frasin) 20 mg subcutanat. Probabil, datorită conținutului foarte ridicat de lectine, acest tip de vâsc este preparatul preferat pentru terapia prin febră.

Cele mai bune rezultate au fost obținute atunci când s-au administrat 20 mg la ora 3 PM. Știința care ne spune că medicamentele lucrează diferit depinzând de momentul din zi în care au fost administrate este numită cronobiologie.

Dacă Fraxini 20 mg este administrat la ora 3 PM, temperatura va începe să crească la ora 1 AM noaptea și la ora 1 PM a doua zi temperatura va atinge valoarea maximă, care este de 39,5-40°C, cu variații individuale. Pacienții cu o temperatură uzuală mai scăzută, în jur de 35-36°C, este posibil să nu atingă o temperatură mai ridicată de 38-39°C. Această creștere a temperaturii dispare de obicei după câteva zile.

De asemenea, pacientul suferă o reacție locală pe piele la locul injecției, care poate fi foarte ușor de 10 cm în diametru. Dacă aceasta devine foarte dureroasă, poate fi tratată cu o pungă cu gheață și cu un gel folosit de obicei pentru arsuri. De asemenea, poate fi folosit un agent antiinflamator. Totuși, nu trebuie administrate antibiotice. Această reacție locală după injecțiile cu vâsc nu are nimic de-a face cu infecția sau cu formarea vreunui abces și adesea dispare în câteva zile.

Acest tratament poate fi repetat o dată pe săptămână în primele 4 săptămâni și atunci veți descoperi că reacția termică scade sau chiar dispare dupa 4-6 injecții.

Este foarte de dorit ca orice terapie cu vâsc să înceapă în acest fel, cu cel puțin patru injecții în doză ridicată care să inducă febra pe parcursul primei luni. Aceasta conduce la rezultate semnificativ mai bune.

După un asemenea start febril al terapiei cu vâsc, care poate, de asemenea, să aibă loc și cu alți compuși ai vâscului, pacientul intră într-o perioadă subfebrilă în care reacțiile termice sunt substanțial mai scăzute, de obicei, între 37,5 și 38°C.

După aceasta, vâscul își arată efectul asupra temperaturii printr-o armonizare a curbei de temperatură, în timpul căreia se obține o normalizare a curbei de temperatură haotice, prezentă la pacienții bolnavi de cancer. Aceasta este demonstrată de:

1. lipsa unui ritm circadian normal;

2. o temperatură, adesea, mult mai scăzută decât temperatura normală de 37°C dimineața și 37,5°C noaptea, măsurată rectal;

3. o amplitudine mică sau absentă (diferența dintre temperatură dimineața și temperatură seara).

Continuând terapia cu vâsc, se obțin o normalizare gradată a nivelului de temperatură, un ritm circadian normal și o amplitudine satisfăcătoare a temperaturii. Pentru aceasta, în principiu, poate fi utilizat oricare dintre compușii pe bază de vâsc care sunt pe piață (Helixor, Iscador, Viscum Abnoba, Eurixor, Lektinol, Viscumin etc.). Diferitele firme care produc preparate pe bază de vâsc folosesc vâsc de pe copaci gazdă diferiți (măr, pin, molid, stejar, frasin și mulți alții).

Doza este crescută succesiv până la doza de menținere dorită, care este administrată în mod normal o dată la două zile sau de 3 ori pe săptămână. Acest tratament poate continua apoi neschimbat timp de ani întregi, dar, de asemenea, poate fi redus gradat, făcându-se injecții mai rar dacă starea sănătății pacientului o permite. Desigur, dacă starea sănătății o cere, doza poate fi crescută sau se poate apela la vâscul de pe alt copac gazdă sau la un compus din vâsc complet diferit. Oricum, nu este recomandată încetarea completă a tratamentului în cazul pacienților cu cancer.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 550RON, ai reducere 20%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin