Vâscul este o plantă semiparazită care crește pe mai multe tipuri de copaci obișnuiți, precum mărul, stejarul, pinul și ulmul. Extractul de vâsc a fost folosit din vremuri străvechi pentru a trata mai multe probleme de sănătate, cum ar fi epilepsia, hipertensiunea, durerile de cap, simptomele de la menopauză, infertilitatea, artrita și reumatismul.

Vâscul este una dintre plantele cele mai studiate în ceea ce privește terapiile complementare și alternative pentru pacienții bolnavi de cancer. În anumite țări europene, extractele preparate din vâsc sunt printre cele mai prescrise terapii pentru acești pacienți.

Aceste produse sunt fabricate și vândute cu diferite denumiri de firmă, incluzând:

–Iscador;

–Eurixor;

–Helixor;

–Isorel (numit, de asemenea, și Vysorel);

–Iscucin;

–Lectinol (numit, de asemenea, și Plenosol);

–abnobaVISCUM.

Compoziția produselor variază, depinzând de mai mulți factori, incluzând:

–tipul de copac gazdă pe care crește vâscul;

–timpul din an când este recoltată planta;

–specia exactă de vâsc;

–dacă extractul este sau nu fermentat.

–dacă extractul este preparat cu metode homeopatice;

–compania care fabrică produsul.

Extractele de vâsc sunt preparate sub formă de soluții pe bază de apă sau de soluții pe bază de apă și alcool. Produsele din vâsc pot fi denumite după tipul de copac gazdă pe care crește planta. De exemplu, IscadorM este denumirea pentru un produs din vâsc ce crește pe măr, IscadorP denumește un produs din vâsc ce are pinul drept copac gazdă, IscadorQ este denumirea pentru produsul preparat din vâsc ce crește pe stejari și IscadorU provine din vâscul ce crește pe ulmi. Unii utilizatori ai vâscului sunt de părere că trebuie ales un anume tip de vâsc, în funcție de tipul tumorii și de sexul pacientului.

Extractul de vâsc s-a dovedit că distruge celulele canceroase în laborator și că are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Vâscul a fost folosit de către druizi și de către vechii greci și apare în legende ca un panaceu. Interesul modernității pentru vâsc, în ceea ce privește tratamentul cancerului, a început prin anii 1920. Astfel, s-a descoperit faptul că extractele de vâsc distrug celulele canceroase și întăresc sistemul imunitar. Din această cauză, vâscul a fost clasificat drept un tip de modulator al răspunsului biologic (o substanță care stimulează răspunsul corpului la infecții și la boli). De asemenea, s-a dovedit în laborator faptul că extractele de vâsc împiedică creșterea vaselor de sânge noi, necesare pentru creșterea tumorilor, și protejează ADN-ul celulelor albe în cazul tratării prin mijloace chimioterapeutice. Ingredientele din vâsc care au fost studiate pentru utilitatea lor în tratarea pacienților bolnavi de cancer includ:

–alcaloizi;

–viscotoxine;

–lectine.

Extractele din vâsc sunt administrate în mod obișnuit prin injecție subcutanată sau, mai rar, pe cale orala, prin injecție intravenoasă, în cavitatea pleurală sau chiar la nivelul tumorei.

Studiile pe animale sugerează că vâscul poate fi folositor pentru reducerea efectelor secundare ale terapiei standard anticancer, precum chimioterapia și iradierea, și pentru a contracara efectele medicamentelor folosite pentru diminuarea răspunsurilor imunitare, precum cortizonul. Astfel, mai multe studii de laborator și pe animale au arătat că vâscul singur sau în combinație cu alte substanțe poate întări sistemul imunitar prin creșterea numărului și activității diferitelor tipuri de celule albe. Un anume tip de vâsc european (IscadorQ) folosit într-un studiu de laborator din 2004 a evidențiat un puternic efect anticancerigen în ceea ce privește anumite tipuri de celule canceroase, dar același produs nu a avut niciun efect cancerigen asupra altor tipuri de celule canceroase.

În Europa au fost făcute mai multe studii clinice folosind vâscul pentru tratarea cancerului. Deși multe dintre aceste studii au raportat că vâscul este eficient în tratamentul pacienților bolnavi de cancer, o serie de lipsuri din cadrul acestor studii au ridicat semne de întrebare privitoare la rezultatele obținute în urma acestor studii. Printre aceste lipsuri sunt incluse numărul mic de pacienți, date incomplete despre pacienți, lipsa de informații detaliate despre dozele de vâsc administrate și problemele referitoare la protocolul studiului.

Mai multe studii au implicat folosirea vâscului ca o terapie adjuvantă în cazul pacienților cu cancer. Privind retrospectiv la un studiu efectuat între anii 1993 și 2000 în ceea ce privește folosirea extractului de vâsc (Iscador) ca terapie ajutătoare pe termen lung în cazul a 800 de pacienți tratați cu chimioterapie și/sau cu iradiere pentru cancerul colorectal care nu s-a răspândit, s-a descoperit că pacienții tratați cu Iscador au prezentat mai puține efecte adverse, simptome mult mai ușoare și o rată de supraviețuire mai mare, comparativ cu pacienții care nu au primit terapia ajutătoare cu Iscador.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 550RON, ai reducere 20%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin