Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.
There is no translation available.

1. Amplificați puterea de curățare a produselor naturale de curățenie cu ulei esențial de portocale, lămâie, sau grapefruit. Acestea vor contribui atât la curățarea fizică, dar și la purificarea energetică a casei dumneavoastră.
2. Dezodorizați frigiderul cu lămâiță, grapefruit, bergamotă sau lemongrass. Nu în ultimul rând, spălați-l din cănd în când.
3. Reîmprospătați containerele de deșeuri cu geraniu, grapefruit sau lămâie, amestecate într-o soluție de bicarbonat de sodiu. Agitați bine amestecul, și reîmprospătați după dorință. O idee bună este ca în prealabil să le goliți.
4. Îndepărtați insectele zburătoare cu mentă, lavandă, citronela, sau rozmarin, aplicate pe tocul ușilor sau geamurilor. Plasele ajută și ele, desigur...
5. Dezinfectați buretele  de vase cu ulei esențial de lămâie, între utilizări. Sau schimbați-l.
6. Reîmprospătați toaletele cu lămâie, grapefruit, lavandă, rozmarin, sau geranium, cu ajutorul unui difuzor de uleiuri esențiale. Desigur, un geam deschis va face și el minuni.
7. Eliminați mirosurile stătute ale hainelor și lenjeriei, cu uleiuri esențiale de cuișoare, scorțișoară, sau de citrice, adăugate la suprafața unui vas cu apă fierbinte. 
8. Modificați (în bine, desigur) mirosul încălțărilor, adăugând puțin ulei esențial de geraniu, busuioc sau lavandă în interiorul încălțărilor dumneavoastră. În acest fel, totodată, și picioarele dumneavoastră se vor simți mult mai bine.
9. Neutralizați mirosurile (neplăcute pentru unele persoane) generate de către animalele de companie, cu ulei esențial de geraniu, lavandă sau lămâie. Se adaugă 20 de picături de ulei esențial într-un pulverizator de mici dimensiuni, umplut cu oțet de mere. Se agită înaintea utilizării. Nu se aplică pe animale decât dacă sunt și ele de acord.
10. Reîmprospătați covoarele cu ulei esențial de geraniu, lavandă, lămâie, sau mentă, adaugate la o soluție de bicarbonat de sodiu. Pulverizați amestecul pe covor, lăsați să acționeze 15 minute, iar apoi aspirați. Cu aspiratorul.
11. Dizolvați substanțe dificil de curățat (ceară, uleiuri, gumă de mestecat sau unele cleiuri), cu ulei esențial de lămâie.
12. Aromatizați sacul aspiratorului, adăugând câteva picături din uleiul dumneavoastră esențial la o bucată de vată, pe care o puteți introduce în sacul aspiratorului.
13. Păstrați prospețimea fructelor (după spălare) cu ajutorul uleiului esențial de grapefruit.
14. Îndepărtați rozătoarele și păianjenii prin pulverizarea de ulei esențial de mentă amestecat în apă (și agitat înainte de aplicare), în jurul ferestrelor și ușilor. Adăugați câteva picături de ulei esențial de mentă la o bucată de vată, pe care o puteți plasa la colțurile ferestrelor pe unde ar putea intra paianjenii, sau în găurile pe unde ar putea avea acces șoarecii.
15. Neutralizați mirosul de vopsea adăugând 10ml ulei de menta la o cutie proaspăt deschisă de vopsea.
16. Parfumați prosoapele de baie pulverizând 10-12 picături din uleiul esențial favorit pe o bucatăde pâslă, pe care o introduceți în dulapul cu prosoape.
17. Îndepărtați acarienii din lenjeriile de pat, amestecând câteva picături de ulei esențial de eucalipt cu apă, adăugate înaintea începerii procesului de spălare, în mașina de spălat.
18. Adăugați arome noi șemineului dumneavoastră, picurând câteva picături de ulei esențial pe o bucată uscată de lemn. Permiteții să pătrundă lemnul timp de câteva zile, înainte de a pune bucata de lemn pe foc.
19. Transformați aroma unei lumânări de tip candelă, adăugând câteva picături de ulei esențial pe ceara fierbine, topită, după ce lumânarea a ars timp de câteva minute.
20. Împrospătați aerul adăugând 10-12 picături de ulei esențial în apa aflată într-un mic pulverizator. Pulverizați după dorință, agitând mai întâi conținutul.
21. Elevați atmosfera camerei cu ulei esențial de lavandă, trandafir, ylang-ylang, mușețel roman, portocală, adăugat în difuzorul de arome.
22. Relaxați-vă mental sau fizic, adăugând ulei esențial de mușețel, lavandă, bergamotă, cedru, în apa de baie.
23. Aromați-va casa cu câteva picături din uleiul esențial favorit, picurat pe filtrul aparatului de purificare a aerului.
24. Mirosurile de fum pot fi îndepărtate cu eucalipt, rozmarin, tea-tree adaugate în apa aflată într-un mic pulverizator. Pulverizați după dorință, agitând mai întâi conținutul, pe unde sesizați că este necesar. Adică ... peste tot.
25. Rămâneți alert în timp ce conduceți sau studiați, inhalând aroma unei combinații de lavandă, salvie, tămâie, lămâie, mentă, lemongrass, busuioc.
26. Reveniți-vă după o zi grea, cu câteva picături de ulei esențial de busuioc, grapefruit sau mentă, adăugată într-un vaporizator cu încălzire (lumânare).
27. Învigorați atmosfera din birou cu uleiuri esențiale de ylang-ylang, busuioc, iasomie, adăugate în difuzorul de arome.
28. Creați un mediu relaxant în camera de primire sau un hol, utilizând uleiuri esențiale de mușețel, lavandă, bergamotă, cedru,  adăugate în difuzorul de arome.
29. Parfumați scrisorile și cărțile poștale cu uleiurile esențiale potrivite pentru o sărbătoare sau ocazie specială.
30. Parfumați florile artificiale cu un ulei esențial adecvat, aplicate cu un pulverizator. Reîmprospătați după necesități.
31. Îndepărtați greața cu ulei esențial de ghimbir sau nucșoară. Masați tălpile picioarelor cu câteva picături, și relaxați-vă până când trece greața.
32. Odihniți-vă picioarele umflate, inflamate, cu câteva picături de ulei esențial de mentă adăugat în baia de picioare, în care ați dizolvat săruri Epsom în prealabil.
33. Creșteți-vă imunitatea, printr-un masaj realizat tălpilor picioarelor cu ulei esenția de oregano.
34. Diminuați crampele menstruale cu un amestec 1:4 de ulei esențial de salvie, busuioc sau rozmarin și un ulei purtător. Masați abdomenul și acoperiți cu o compresă caldă timp de câteva minute. Repetați de câte ori este necesar.
35. Ușurați o durere de cap amestecând câte două picături de ulei esențial de mentă, eucalipt și lavandă la 6 picături de ulei purtător. Masați tâmplele, în spatele urechilor, a gâtului, fruntea, zona de sub nas, pentru o ușurare rapidă.
36. Decongestionați căile nazale prin inhalarea vaporilor de eucalipt și lavandă, amestecate în părți egale într-un ulei purtător. Masați pieptul înainte de culcare, pentru un somn bun.
37. Evitați infecțiile în timpul călătoriilor cu un amestec de uleiuri esențiale de scorțișoară, cuișoare, eucalipt, lămâie, rozmarin, diluate în apa dintr-un mic pulverizator. Se va agita înainte de folosire.
38. Opriți căderea părului cu uleiuri esențiale de ghimbir, flori de hamei, lavandă, rozmarin, cimbru, amestecate cu un ulei purtător, cu care se va masa scalpul.
39. Detoxifiați-vă corpul în timpul băii, adăugând săruri Epsom amestecate cu uleiuri esențiale de rozmarin și ienupăr.
40. Dezinfectați tăieturile și zgârieturile cu ulei esențial de lavandă sau tea-tree, amestecate în mod egal cu un ulei purtător (pentru cei cu o piele sensibilă).
41. Reduceți febra cu ajutorul unui amestec realizat din părți egale de salvie și tămâie, sau eucalipt, mentă și pin (rozmarin), amestecate în apa de baie. Puteți adăuga aceleași amestecuri de uleiuri esențiale într-o apă călduță, cu care se va umezi pielea febrilă, cu ajutorul unui burete.
42. Eliberați-vă de tensiuni masând zona de sub ureche (chiar lângă mandibulă), tâmplele, gâtul țeapăn, cu câteva picături de ulei esențial de lavandă.
43. Relaxați mușchii obosiți cu o baie cu săruri Epsom, la care ați adăugat ulei esențial de eucalipt, salvie și busuioc.
44. Spuneți adio insomniilor pulverizând ulei esențial de mușetel și lavandă pe perna. Alternativ, adăugați câteva picături din ambele de uleiuri pe  meșă din vată de bumbac, pe care o veți plasa alături de cap în timp ce vă odihniți.
45. Dezmorțiți încheieturile înțepenite cu câteva picături de ulei esențial de perițor, ienuper sau vetiver, amestecate într-un ulei purtător (o linguriță). Masați blând încheieturile dureroase.
46. Protejați-vă pielea de arsuri solare, cu un amestec 1:1:3 din uleiuri esențiale de mirt, morcov și ulei de jojoba. Aplicați cu larghețe, pentru un factor de protecție de până la SPF 30.
47. Dezodorizați-va tapițeriile cu uleiuri esențiale de geraniu, lavandă, lămâie, mentă sau ylang-ylangm adăugate într-un pulverizator cu soluție de bicarbonat de sodiu. Pulverizați, lasați să acționeze câteva minute, și apoi aspirați.
48. Împrospătați aerul condiționat introducând un mic ghemotoc de vată între lamelele aparatului de aer condiționat, ghemotoc pe care ați picurat uleiul esențial favorit.
49. Simțiți-vă bine (în mod natural) la volan. Tăiați trei brăduți identici (sau altă formă dacă doriți, cum ar fi forma unui agent de circulație), doi dintr-o bucată de stofă (mai densă) sau și mai bine din pâslă, și unul dintr-un carton. Lipiți-le intre ele (cartonul la mijloc) cu puțin adeziv. Agățați ansamblul de oglinda retrovizoare cu un șnur. Picurați ulei de pin (sau alte uleiuri esențiale), după dorință și necesități. Dacă aroma este prea puternică, sau se disipă prea rapid, puteți lipi o bucată de pâslă între două bucăți de carton.

 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Well-deserved quality!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Pay safe

logoPO
You may pay online, by credit card or PayPal

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin