Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.
There is no translation available.

Datorita unor anumite deficiente din corp, oasele pot ajunge să se fractureze destul de ușor. Gravitatea poate varia de la o fractură ușoară la copii, care necesită o îngrijire minimă, la fracturi multiple, ligamente și tendoane rupte și dizlocări de oase care necesită intervenție chirurgicală. Deși uleiurile esențiale nu pot repara o fractură, cu siguranță pot ajuta la grăbirea procesului de recuperare și la reducerea disconfortului.

 

De ce sunt utile uleiurile esențiale pentru vindecarea oaselor?

Tinerii încep să facă exerciții pentru dezvoltarea masei musculare, ajungând la densitatea maximă a masei osoase spre vârsta de 30 de ani. Pe măsură ce îmbătrânim, densitatea masei osoase începe să scadă și începe să fie din ce în ce mai importantă în privința calității vieții și sănătății unui om. Pierderea densității osoase duce la oase mai moi și este cunoscută ca fiind cauză pentru mai multe probleme de sănătate, dintre care unele pot pune viața în pericol. Se pare că o femeie din trei, la vârsta de peste 50 de ani are o densitate osoasă mai redusă.

 

Utilizarea uleiurilor esențiale poate ajuta la menținerea densității osoase, contribuind la o viață sănătoasă. Utilizarea uleiurilor esențiale în perioada tinereții poate fi de ajutor pentru a avea oase mai rezistente. În plus, în cazul unei fracturi sau al unei boli de oase, uleiurile esențiale pot grăbi procesul vindecării și reduc disconfortul din timpul tratamentului.

Cele mai bune uleiuri esențiale ce pot fi utilizate pentru vindecarea oaselor fracturate

There is no translation available.

Tendoanele rupte sunt dureroase și adesea apar dureri destul de mari. Deși se pot rupe tendoanele din orice parte a corpului, de obicei se rup tendoanele din părțile cele mai solicitate. Aceste zone includ coatele, umerii, coapsele încheieturile mâinilor, genunchii, gleznele și zona călcâielor. Când vine vorba de tratarea tendoanelor, uleiurile esențiale fac o treabă bună. Comparativ cu medicamentele și alte terapii populare, uleiurile esențiale sunt mai rapide. Dar, mai înainte de a vedea cum ne pot ajuta uleiurile esențiale în cazul tendoanelor rupte, să vedem mai întâi ce provoacă tendoanelor.

 

Cauzele tenodoanelor rupte

Traume locale, inclusiv entorsele și tensiunile; folosirea excesivă a unui mușchi și stresul.

Trauma neașteptată sau un accident pot afecta tendonul și să provoace o durere de nesuportat. Într-o asemenea situație, se recomandă în primul rând odihna. Odihna va permite de asemenea uleiurilor esențiale ca să-și facă treaba cel mai bine. Este ușor să suprasoliciți un mușchi, atunci când, brusc, faci o mișcare cu care acel mușchi nu este obișnuit s-o facă. În plus, lipsa de încălzire înainte de efort și lipsa de odihnă după efort duce la creșterea cantității de acid lactic, care se răspândește la nivelul mușchiului afectat și contribuie la ruperea tendoanelor, durere și rigiditate. Stresul și anxietatea pot, de asemenea, să tensioneze mușchii, în special în zona umerilor și a gâtului și, astfel, pot duce la ruperea tendoanelor. Ținnând cont de toate acestea, prezentăm câteva dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru tratarea tendoanelor rupte și pentru calmarea durerii:

There is no translation available.

Dacă aveți herpes, cu siguranță nu este un atu pentru dumneavoastră. Aceste leziuni herpetice se dezvoltă datorită infecției cu virusul herpes simplex și sunt transmisibile. De obicei, herpesul se vindecă în 7-10 zile. Sunt mai multe uleiuri esențiale care pot rezolva această problemă, dar pentru aceasta trebuie ca aceste uleiuri să fie utilizate imediat ce apar primele simptome. Aceasta înseamnă că, cu cât întârziați, cu atât vor fi mai puțin eficiente aceste uleiuri. Acestea fiind spuse, prezentăm în continuare câteva dintre rețetele eficiente, pentru o acțiune imediată în cazul leziunilor herpetice.

 

1. O rețetă minunată pe bază de ulei de geranium

Acest tratament de bază pentru herpes face minuni. Luați o picătură de ulei de geranium pe un tampon de vată înmuiat în apă și aplicați pe zona afectată. Leziunile vor dispărea repede.

 

2. Rețetă pe bază de ulei de tea-tree

Amestecați o lingură de ulei de cocos sau de măsline cu 4 picături de ulei esențial de tea-tree. Înmuiați un tampon de vată în amestec și aplicați pe zona afectată/ Păstrați amestectul rămas într-o sticlă acoperită și aplicați de câteva ori pe zi până ce leziunile dispar. Nu utilizați ulei de tea-tree în nas și nu-l înghițiți niciodată. Uleiul de tea-tree este toxic și dozele mari pot fi fatale.

 

There is no translation available.


17 rețete cu uleiuri esențiale pentru vindecare

 

1. Amestec pentru mușchi și încheieturi

Ingrediente

4 picături de cimbru

4 picături de piper negru

4 picături de mentă

4 picături de rozmarin

10 picături de busuioc

Amestecați toate ingredientele și aplicați local.

 

2. Amestec pentru relaxare

Ingrediente

4 picături de măghiran

4 picături de mușețel german

4 picături de iarba Sf. Ioan

12 picături de lavandă

Amestecați toate ingredientele. Aplicați local sau inhalați.

There is no translation available.

Sănătatea plămânilor

Sănătatea pulmonară este un subiect la care mulți oameni nu se gândesc în mod normal, dar este foarte important să ai grijă de plămâni. La urma urmei, există un motiv întemeiat pentru care plămânii sunt unul dintre „organele vitale”- dacă nu sunt sănătoși, ar putea reprezenta o amenințare pentru viața ta. Cât poți rezista fără să respiri?

Poate e util să știți că un om respiră de circa 6 milioane de ori pe an. Acest lucru înseamnă că sistemul dvs. respirator este foarte ocupat zi de zi, căci plămânii lucrează 24 de ore din 24, pentru a vă menține în viață și sănătos. Cu un astfel de volum de lucru astronomic, are sens să ai grijă de plămâni cât de bine poți.

There is no translation available.

Hemoroizii: Un subiect tabu important

Hemoroizii sunt o problemă frecventă întâlnită la peste 50% din persoanele cu vârsta până 50 de ani. Problemele asociate cu aceștia sunt considerate un subiect tabu, forțând multe persoane să-și amâne tratamentul și să sufere inutil pentru prea mult timp.

Există numeroase tratamente naturale pentru hemoroizi: unele au grijă doar de simptome, în timp ce altele abordează cauza în sine. Utilizarea uleiurilor esențiale este foarte recomandată, pentru că oferă o ușurare pe termen lung. Acestea fiind spuse, iată tot ce trebuie să știți despre utilizarea uleiurilor esențiale pentru tratamentul hemoroizilor.

 

Ce anume fac uleiurile esențiale atât de benefice pentru tratamentul natural al hemoroizilor? – Topul celor mai importante 3 motive

There is no translation available.

Ce este ciuperca de unghii?

De asemenea, cunoscută sub numele de onicomicoză, afecțiunea provocată de ciuperca de unghii este una dintre cele mai frecvente probleme ale picioarelor, care afectează un procent mare din populația planetei. Numele se referă la o boala care afectează unghiile picioarelor, dearece este mult mai răspândită la unghiile de la picioare decât la unghiile de la mâini.

Efectele sunt caracterizate de obicei prin durere, înroșire sau inflamație la nivelul piciorului. Infecția începe ca o ușoară decolorare și se dezvoltă treptat. Pe măsură ce se dezvoltă mai în adâncime, infecția provoacă o decolorare gravă, deoarece unghiile devin mai groase și mai fragile. Cu siguranță nu este o priveliște frumoasă.

Ciuperca de unghii afectează peste 10% din populație, în special oameni mai în vârstă, iar bărbații sunt mai predispuși la aceasta. Din fericire, problema este destul de ușor de abordat chiar și fără tratament. Dar, în primul rând, cum știți cu adevărat că este vorba de ciuperca de unghii și nu de altceva?

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Well-deserved quality!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Pay safe

logoPO
You may pay online, by credit card or PayPal

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin