Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.
There is no translation available.

KM Fung, MM Suhail, B McClendon, CL Woolley, DG Young, HK Lin

 

Rezumat

Introducere

Carcinomul bazocelular (BCC) este forma cea mai cunoscută de cancer de piele. Incidența BCC crește repede în lumea întreagă, asociată fiind cu o creștere semnificativă a cheltuielilor pentru sănătate. Sunt disponibile variate opțiuni de tratament pentru pacienții cu BCC, plecând de la chirurgie, electrouscare, iradiere, terapie fotodinamică, până la abordări terapeutice noninvazive. Utilizat în mod tradițional pentru aromaterapie, bazat pe abundența compușilor foarte volatili, aromatici, uleiul de tămâie preparat prin hidrodistilarea rășinilor de Boswellia sacra posedă, de asemenea, și o activitate anticancerigenă care poate contribui la tratamentul non-chirurgical și non-invaziv pentru BCC prin aplicare locală. Acest studiu de caz discută managementul BCC al pielii utilizând uleiul esențial de tămâie (Boswellia sacra).

Raportul cazului

Prezentăm cazul unui pacient de sex masculin cu două focare (la braț și la piept) de BCC, tratate cu aplicații locale de ulei esențial de tămâie de mai multe ori pe zi, timp de 20 de săptămâni. Au fost făcute biopsii înainte și după tratamentul cu ulei esențial de tămâie. Studiul patologic a demonstrat vindecarea completă a BCC la braț și vindecarea substanțială a BCC la nivelul pieptului după tratament. O creștere semnificativă a celulelor apoptotice s-a observat în carcinomul rezidual de la nivelul pieptului. Aplicarea locală de ulei esențial de tămâie nu a cauzat roșeață, umflare, eroziune, cruste, vezicule, scuame, mâncărime, furnicături sau vreun alt efect secundar sistemic la acest pacient.

Concluzie

Aplicația locală a uleiului esențial de tămâie poate oferi o alternativă de tratament non-chirurgical, cu efecte secundare minime sau chiar fără efecte secundare pentru carcinomul in situ, carcinomul minimal invaziv și stările precanceroase, cum ar fi keratoza actinică. Un studiu cu un număr mare de pacienți cu carcinom cu celule scuamoase și BCC este necesar pentru a fi confirmate rezultatele curente. 

Introducere

Cancerul de piele este forma cea mai prevalentă dintre toate cancerele, BCC fiind forma cea mai cunoscută. Este estimat că în fiecare an mai mult de 2 milioane de cazuri de BCC sunt diagnosticate în SUA. în plus, datorită creșterii incidenței BCC în întreaga lume, acesta devine o problemă importantă în ceea ce privește cheltuielile pentru sănătate. Deși majoritatea BCC crește încet și rar se întinde către alte părți ale corpului, BCC poate cauza o distrugere locală și o desfigurare prin invadarea țesuturilor înconjurătoare. pacienții pot experimenta BCC recurent, avansat local sau metastatic. Mai multe opțiuni de tratament, incluzând intervențiile chirurgicale și alternativele non-chirurgicale, sunt folosite pentru a trata BCC localizat și avansat. 

Rășinile aromatice obținute din copacii din genul Boswellia (familia Burseraceae), cunoscute de asemenea ca tămâie, sunt folosite în medicina ayurvedică și în medicina tradițională chineză pentru a trata o varietate de probleme de sănătate. Rășinile din speciile Boswellia conțin ingrediente active care au o activitate puternic anticancerigenă. S-a dovedit faptul că extractele de tămâie suprimă dezvoltarea tumorilor și induc apoptoza la nivelul tumorilor în cazul modelelor animale. Într-un studiu clinic pe om, un extract preparat din Boswellia serrata a redus edemul cerebral, având activitate anticancerigenă la pacienții iradiați pentru tumori cerebrale. Deși uleiurile esențiale de tămâie, obținute prin hidrodistilarea rășinilor, sunt folosite în mod clasic în aromaterapie, s-a demonstrat că uleiul esențial de tămâie preparat prin metoda de extracție fără substanțe chimice posedă activitate antitumorală prin suprimarea proliferării și prin inducerea apoptozei în cazul diferitelor linii de celule de cancer la om sub formă de cultură și pe model animal. 

În acest raport de caz prezentăm cazul aplicării locale de ulei esențial de tămâie, preparat din Boswellia sacra și obținut printr-un proces optimizat de hidrodistilare, pe două BCC separate în cazul unui pacient, conducând la vindecarea completă a unei tumori și la reducerea substanțială a dimensiunii celeilalte tumori, fără niciun efect secundar detectabil. Astfel, sugerăm că uleiul esențial de tămâie poate constitui o opțiune de tratament eficient non-chirurgical pentru BCC. 

Raport de caz

Un bărbat de 56 de ani s-a prezentat la doctorul său cu o leziune a pielii la nivelul brațului stâng (fig. 1A) și la nivelul pieptului, în dreapta (fig. 2A). El a spus că leziunile erau de mai multe luni. Aceste leziuni nu erau nici dureroase, nici însoțite de prurit. Pacientul avusese o istorie de carcinom cu celule scuamoase cu trei ani în urmă, tratat chirurgical. Nu exista nicio istorie în familie de cancer de piele sau melanom. Biopsia a fost efectuată pentru ambele leziuni. Leziunea de pe mână a fost diagnosticată ca BCC nodular (fig. 1C și 1D) și leziunea de pe piept a fost diagnosticată ca BCC cu creștere superficială, nodulară și infiltrantă (fig. 2D și 2E). Ambeke specimene au prezentat o excizie incompletă cu BCC rezidual rămas în pacient. Lamelele cu țesut patologic au fost examinate de un anatomopatolog calificat (dr. KM Fung), care a confirmat diagnoza.

 

Carcinom la nivelul brațului. (A) leziunea originală înainte de tratament. (B) imagine luată la 3 luni și o săptămână de aplicare a uleiului esențial de tămâie, leziunea dispărând complet. (C) și (D) O biopsie făcută înainte de tratament, care evidențiază BCC cu creștere nodulară. (E-J) secțiuni ale biopsiei făcută după tratament evidențiază formarea extensivă a cicatricei, dar nu se vede nicio urmă reziduală de BCC. O mică cantitate de celule inflamatorii (vezi săgeata în E) este prezentă și este ilustrată prin mărire în (F).

Carcinom la nivelul pieptului. (A) leziunea originală înainte de tratament. (B) și (C) imagini ale leziunii luate la 3 și 4 luni după tratament, respectiv, evidențiază regresia progresivă. (C) și (D) O biopsie luată înainte de tratament evidențiază BCC cu creștere infiltrantă. (F-K) Sunt făcute secțiuni în cazul leziunii după tratament. sunt prezente multe celule pyknotice/apoptotice (vezi săgeata din G). de notat că BCC rezidual (săgețile din (H) și (J) este localizat adiacent zonelor cu cicatrizare extensivă.

Management și rezultate

Aplicarea locală de ulei esențial de tămâie obținut prin hidrodistilare a fost făcută de mai multe ori pe zi pe ambele leziuni pe o perioadă de 4 luni. La sfârșitul tratamentului, BCC de la nivelul brațului s-a vindecat complet (fig. 1B) și s-a observat vindecarea blândă a pielii. Biopsia din această zonă a evidențiat o infiltrare celulară cronic inflamatorie doar focalizată și ușoară (fig. 1E și 1F) și formarea cicatricei, fără detectarea de BCC rezidual (fig. 1E-1J).

Leziunea de la nivelul pieptului a evidențiat o scorojire progresivă la examinare în timpul tratamentului (fig. 2B și 2C). La sfârșitul tratamentului, leziunea s-a contractat la aproximativ 20% din dimensiunea inițială (fig. 2C). Examinarea histologică a evidențiat formarea extensivă a cicatricei. Un focar rezidual de BCC (fig. 2F și 2G) care măsura maxim 1,3 mm a fost identificat. Focarul a fost estimat ca fiind 10% din volumul biopsiei. A fost observată o cantitate semnificativă de celule pyknotice/apoptotice în cazul leziunii de după tratament (vezi săgeata din fig. 2G) în comparație cu biopsia originală (fig. 2E), unde au fost observate doar celule slabe pyknotice/apoptotice. Deși componenta infiltrantă era prezentă în biopsia inițială, biopsia de după tratament a evidențiat în special BCC nodular.  

Discuție

BCC superficial este tratat în mod obișnuit cu terapii locale non-chirurgicale. Tratamente conservatoare, incluzând terapia fotodinamică și medicația locală, sunt disponibile pentru pacienții diagnosticați cu BCC. Două medicații locale au fost aprobate de FDA pentru tratarea BCC, imiquimod și fluorouracil. Crema cu 5% imiquimod este aplicată local timp de 6 săptămâni sau mai mult, cu rate de răspuns între 80% și 90%; și crema cu 5% florouracil este aplicată de două ori pe zi, timp de 3-6 săptămâni, cu rate de răspuns mai mari de 80%. Toate caracteristicile tratamentului sunt factori determinanți în alegerea tratamentului și este o variabilitate semnificativă în ceea ce privește preferința populației pentru unul sau altul dintre aceste tratamente. În plus față de șansa clearance-ului și a costului asociat cu aceste opțiuni de tratament, pacienții sunt adesea interesați de consecințele cosmetice și de efectele secundare pe care le-ar putea avea.

Rășinile de tămâie sunt folosite ca o componentă în medicamentele anticancer din medicina tradițională chineză. Au fost optimizate condițiile de hidrodistilare pentru a prepara unu ulei esențial de tămâie din rășinile de Boswellia sacra cu o activitate anticancerigenă puternică. S-a observat că uleiul esențial de tămâie poate avea o activitate de suprimare a creșterii și de inducție a apoptozei, în special în cazul celulelor cultivate de cancer de vezică, de sân, de colon și pancreatic la om, față de contrapărțile lor normale. Activitatea antitumorală modulată a uleiului esențial de tămâie este observată de asemenea într-un xenograft heterotopic de cancer de pancreas la om pe un model de șoarece. Observațiile din studiul de față folosind aplicarea locală de ulei esențial de tămâie pentru tratarea BCC sunt în acord cu raportul conform căruia uleiul esențial de tămâie dinstilat din rășinile de Boswellia carterii este eficient în tratarea melanomului malign la cai. Și mai important, aplicarea locală de ulei esențial de tămâie nu provoacă efecte secundare în timpul întregului tratament, cum se întâmplă în cazurile tratate cu alte aplicații locale, cum ar fi imiquimod, florouracil și terapia fotodinamică, asociate cu roșeață, umflare, eroziune, cruste, vezicule, scuame, mâncărime și furnicături. Efectele adverse scăzute ale uleiului esențial de tămâie sunt în acord cu un raport anterior privitor la faptul că extractul chimic din rășinile de Boswellia serrata nu prezintă efecte adverse severe după ce a fost administrat paciențillor iradiați pentru tumori cerebrale.

 

Activitatea anticancerigenă a uleiului de tămâie poate rezulta dintr-o combinație a activităților antiproliferative și pro-apoptotice. Inhibarea creșterii indusă de uleiul esențial de tămâie poate să se datoreze suprimării activării PI3K/Akt și progresiei ciclului celular odată cu creșterea simultană a expresiei genelor de oprire a creșterii. Apoptoza indusă de uleiul de tămâie este dependentă de caspază, fiind bazată pe ruperea și activarea caspazei -3, -8, -9 și a poli (ADP-riboză) polimerazei (PARP) în cazul variatelor linii de celule de cancer la om. Răspunsul BCC la aplicarea locală de ulei esențial de tămâie cu apoptoză ridicată este în acord cu observațiile din variate modele experimentale.

 
Potențialul anticancerigen al uleiului esențial de tămâie depinde de metodele de distilare și de compoziția chimică a produselor finale. În faza a II-a a unui studiu clinic, un extract chimic din rășinile de Boswellia este studiat ca agent adjuvant la pacienții cu gliom, cu accentul pe acizii boswelici. Deși acizii boswelici au fost considerați o componentă majoră a rășinilor din specia Boswellia, responsabili pentru activitatea antitumorală a extractelor din tămâie, s-a raportat că alți compuși decât acizii boswelici ar putea fi tot la fel importanți sau chiar mai importanți în ceea ce privește activitatea anticancerigenă a uleiului esențial de tămâie. Fiind vorba de o compoziție complexă a uleiului esențial de tămâie, multe substanțe pot lucra sinergic pentru a contribui la activitatea anticancerigenă. Deși s-ar putea să nu fie prea ușor să fie izolat un grup de compuși care lucrează sinergic, este important să fie identificată o semnătură a compușilor care asigură activități biologice și anticancerigene în perspectivă.
 

Vismodegib, primul tratament oral pentru BCC, a fost recent aprobat pentru tratamentul pacienților cu BCC local avansat sau metastatic, al căror cancer a fost refractar la tratamentele standard sau care nu erau potriviți pentru chirurgie sau iradiere. Efectele adverse cele mai obișnuite ale vismodegib includ pierderea părului ușoară sau moderată, crampe musculare, perturbarea gustului și scăderea în greutate. Costul estimat al tratamentului cu vismodegib pentru o lună este de 7500 USD. Rezultatele preliminarii au arătat că abundența de compuși cu masă moleculară mare este corelată pozitiv cu citotoxicitatea indusă de uleiul esențial de tămâie în cazul liniilor de celule cultivate de cancer la om. Un lucru și mai important, această formulă a redus semnificativ efectele adverse, incluzând starea de confuzie, iritarea gastrointestinală sau diareea după administrarea orală. Formula care conține din abundență compuși cu masă moleculară mare ar putea fi utilă pentru tratarea pe cale orală a BCC avansat sau metastazat.

Concluzie

Uleiul esențial de tămâie obținut prin hidrodistilare din rășinile din speciile Boswellia posedă proprietăți anticancerigene prin modularea căilor de semnalizare multiplă și activând apoptoza dependentă de caspază în celulele cancerigene. Odată cu înțelegerea mai profundă a compușilor biologici și a mecanismelor de acțiune, uleiul esențial de tămâie poate fi un agent terapeutic alternativ sigur și eficient pentru tratarea BCC prin administrarea locală.  

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Well-deserved quality!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Pay safe

logoPO
You may pay online, by credit card or PayPal

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin