Well-deserved quality!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!
There is no translation available.

Alte aspecte ale toxicității argintului

 

Deși s-a constatat că mulți compuși de argint au efecte antibacteriene remarcabile, forma nanoparticulată a acestora a demonstrat efecte similare, în unele cazuri (privind efectele antivirale, dar nu numai) acesteaa fiind mai ample, iar în alte cazuri mai puțin intense. Spre deosebire de formele ionice (cel puțin majoritatea lor), argintul coloidal, sub formă de nanoparticule așadar, s-a dovedit însă mai puțin toxic pentru celulele umane.

Trebuie să notăm că această scădere a toxicității, precum și formele sub care s-a manifestat, depind de foarte mulți factori, incluzând modul de preparare. Astfel, există studii care demonstrează această influență si care subliniază că utilizarea unor substanțe chimice toxice (precum borohidratul de sodiu) sau chiar și mai puțin toxice (citratul de sodiu), ca precursori ai fabricării argintului coloidal, face ca argintul coloidal să aibă o toxicitate crescută, datorită reziduurilor de substanțe rămase (chiar în cantități infime) în produsul final. Nu este exclusă de asemenea nici posibilitatea unei „transmiteri informaționale“ a acestei toxicități, transmisie recunoscută de multă vreme de către medicina homeopatică (și neluată în seamă, din păcate, de către comunitatea științifică din zilele noastre).

 

 

 

Din acest motiv, noi considerăm că diferența dintre studiile care arată lipsa de toxicitate a argintului coloidal și cele care îl arată ca fiind toxic poate să rezide în acest fapt și din acest motiv mulți cercetători și-au pus problema obținerii argintului coloidal prin mijloace cât mai „naturale“ sau, oricum, care să introduca mai puțini factori perturbatori, toxici, în procesul de fabricație.

Astfel, chiar și în cazul nanoparticulelor de aur, dar, evident, și în cazul celor de argint, un studiu din 2009 al cercetatoarei Chiara Uboldi și al colaboratorilor săi arată că în cazul nanoparticulelor pe a căror suprafață există reziduuri de citrat de sodiu (utilizat adeseori ca agent de reducere și de protecție a nanoparticulelor) există o toxicitate crescută față de cazul în care respectivele reziduuri nu există. În acest fel se poate observa diferența dintre metalele coloidale produse pe cale electrică, fără aditivi sau cu stabilizatori naturali (cu adevărat) și cele aditivate cu substanțe chimice.

Din același motiv, multe studii moderne se focalizează pe obținerea nanoparticulelor de argint prin intermediul unor substanțe naturale, nontoxice, obținute în general din plante. Mai mult, într-un astfel de studiu din 2011 al lui Jacob Antony și al colaboratorilor săi, se arată că preparate de nanoparticule de argint pe bază și în combinație cu extracte de plante nu numai că au efect antibacterian mai pronunțat decât al celor produse prin sinteză chimică, dar ele prezintă și o toxicitate mult mai redusă.

Ca un sumar al informațiilor privitoare la toxicitatea argintului, putem nota următoarele:

- Se pare că un adult poate tolera fără probleme o doză de circa 2 miligrame de argint pe zi;

- Persoanele cu probleme renale sunt mai susceptibile de a dezvolta probleme legate de toxicitatea sistemică a argintului, datorită faptului că în mod aparent aceasta este calea predominantă de eliminare din corp;

- Bolile de ficat pot duce la creșterea potențialului toxic al argintului, mai ales dacă există deficiențe de seleniu și/sau vitamina E. În cazul în care persoanele cu tulburări ale funcționării ficatului doresc să utilizeze argintul coloidal este indicată suplimentarea cu seleniu și/sau vitamina E, precum și cu plante sau suplimente alimentare cu rol hepatoprotector;

- Unele săruri ale argintului sunt semnificativ mai toxice decât argintul coloidal;

- Doze mari ingerate pe termen scurt pot crește riscul de toxicitate datorită faptului că poate fi depășită capacitatea de eliminare a organismului;

- Riscul dezvoltării Argyriei poate fi eliminat prin evitarea consumului de argint pentru perioade de 3-4 luni după încheierea unei terapii pe bază de argint, pentru a da corpului timp să elimine eventualul exces înainte de a începe o nouă sesiune de tratament;

- Riscul toxicitătii argintului scade foarte mult dacă doza totală de argint ingerat este menținută sub 1 gram.

Discounts

For order values over 100 RON, you get 10% discount.
For order values over 200 RON, you get 15% discount.
For order values over 300 RON, you get 20% discount.
For order values over 400 RON, you get 25% discount.
For order values over 500 RON, you get 30% discount.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin