Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

We share it with you.

And we have just begun now on a sunny summer day of 2017. This journal will be the place where we can put aside the more or less academic tone (which we do not excel at anyway, as you know) to share with you other aspects of our work. Human. For we are all humans, with our better sides, or perhaps not so extraordinarily good.
Many of the articles will be duplicated on our Facebook page, to make it easier for people whose online lives are mostly on social networks.
Some discussions, though they will be present on our other sites, will still not take the same form, so that those who want the (above mentioned) more academic tone can separate the two areas of life . However, this is, and will remain, a blog, or how do you want to call it ...

For now, access to comments is not open. We will follow to open it in the future, hopefully soon. However, the forum is available for any questions or comments.

We are here.

AghorasBio

Although we deal with nanotechnology, chemistry, physics, we like nature. As you do. So in the back yard there is a botanical garden. Kind of, of course ... We do not have bananas for example.
Okay, you say, you have a garden. Everybody has a garden, so ... what's the thing with the garden? We promise you that at some point you'll catch it. Or we'll explain.

Let's see some flowers and little trees.

Otto are mad: they blossomed (and shattered) the third time after I took their flowers for the enfleurage of roses. Oh yeah, you'll see ... The bees are crazy after Otto, they have a very open flower to the beaten roses.

Without a jam rose in the garden, you can not. This photo is Rose de Resht. Okay, it's not alone, there are about 10-15, plus some Damascus, and some Sachsengruss. Some a year old, two years old, others. What about the rose jam? With brown muscovado inverted sugar ...

There is no translation available.

Printre lucrurile mult amânate, dar pe care le-am început până la urmă, fură canalul de Youtube și contul de Tweeter. De ce fură? Ca să vă fure inimile...

Bine, glumim, dar sperăm să vă facem surprize plăcute, cel puțin prin filmulețele pe care le vom posta, gradat. Nici ciripeala nu strică, nu de alta, dar mai aflați câte una nouă, dar la filme ținem mult. Sperăm să reușim să ținem pasul și cu acest proiect. Idei avem. Utile, că nu e scopul nostru să ne dăm mari. Bine, poate doar puțin așa...

 

There is no translation available.

Nu, nu despre proaspăt trecutul tur de prezidențiale vorbim, ci despre sistemul de votare a produselor de pe site. Ar fi trebuit sa il avem activ de foarte mult timp, dar mai bine mai tarziu decat niciodată...

Azi l-am resetat si setat corect (îl pornisem cu o seara înainte, și dimineața aveam NNN voturi de tot felul. Unele de 5 stele, altele de o stea. Asa ca am resetat, adica de la zero voturi, si am pus sistemul de votare la dispozitia clientilor reali. Nu de alta, dar daca aveam 10% din numarul de voturi drept clienți pe ziua de azi, nu dormeam la noapte făcând comenzi. Așa, am scăpat!

 

L.E. Am permis, cel puțin pentru o perioadă, ca utilizatorii înregistrați, chiar dacă nu au achiziționat produse (poate au achiziționat din alt magazin, sau poate în regim de vizitator), să poată comenta și da note produselor.

Sperăm să ne ajute și pe noi și pe dumneavoastră.

 

 

 

There is no translation available.

FlorEsențial este o gamă de produse care, pentru o anumită perioadă, a fost departe de scopurile și drumul nostru.

Cu toate acestea, ca urmare a utilizării uleiurilor esențiale în produsele cosmetice AquaNano, acestea ne-au intrat în "vizor". De aici și până la a ne pune problema calității lor, nu a fost decat un pas, mai ales datorită faptului că un criteriu important în elaborarea produselor cosmetice AquaNano este calitatea ingredientelor.

Mărturisim că, în momentul primelor interacțiuni cu uleiurile esențiale, am fost puțin surprinși de faptul că uleiurile esențiale păreau să fie mai degrabă nocive în interacțiunea cu organismul, decât binefăcătoare. Mai mult chiar, reacția olfactivă de respingere față de uleiurile esențiale (care chiar și în acest moment sunt din plin) existente pe piață la prețuri foarte reduse, dar totuși în același timp poartă numele de "ulei esențial natural", ne-a făcut să ... nu le prea vedem rostul, ca să zicem așa. 

There is no translation available.

Aveți acum la dispoziție minerale coloidale mult mai puternice! Pentru aceasta, mineralele respective au fost potențate prin adăugarea unei mici cantități de aur coloidal. Ca element coordonator din punct de vedere energetic și informațional, aurul, atunci când este combinat cu alte minerale, face ca aceste elemente să poată penetra mai bine în celule și, deasemenea, să își exercite acțiunea mai precis.

Pentru aceasta, nu sunt necesare cantități ridicate de aur (aceasta se poate obține prin amestecarea în proporțiile dorite ale celor două elemente) ci, dimpotrivă a unor cantități scăzute, astfel încât specificul mineralului de bază să fie păstrat.

Activarea a fost realizată doar la anumite minerale, l-a care s-a considerat necesară sporirea efectelor și, care nu le avem în portofoliu sub o formă mixtă (în amestec cu aurul) deja.

Veți putea regăsi respectivele minerale în categoria Alte minerale coloidale AquaNano.

Notă: După cum puteți observa, atunci când concentrațiile unor minerale coloidale sunt mici, precizăm în mod clar aceasta. Facem această mențiune, pentru a diferenția aceste produse de produse care conțin aur coloidal doar pe etichetă, dar nu și în flacon, sau ale căror specificații de concentrație sunt mult exagerate (uneori chiar și de 10 ori) față de concentrațiile reale. Se petrece peste tot în lume, se petrece și în Romania!.

There is no translation available.

Am structurat pentru cei care au nevoie un protocol de tratament (sau, eventual, prevenție), care poate fi utilizat simplu, sau în combinație cu alte modalități, pentru tratarea acestei afecțiuni teribile care este cancerul.

Vă sugerăm să îi acordați atenție și să-l împărtășiți cu oricine are nevoie.

Cele expuse sunt rodul multor ani de teste și studii. Cu siguranță, nu epuizează necesitățile sau problematica domeniului, și vor mai fi completate cu o serie de informații, la momentul potrivit. Totuși, ele se vor dovedi de un real folos celor care, din nefericire, au nevoie de ele.

CITIȚI ARTICOLUL INTEGRAL, AICI.

 

 

There is no translation available.

După un an de corecturi și adăugiri, modificări și ... modificări la modificări, iată, aveți la dispoziție a treia ediție a acestei cărți. 

Cartea este unică în România, datorită spectrului larg al informațiilor prezentate și abordării științifice și (atât cât a fost cu putință ceva mai) aprofundate a subiectului.

Din carte nu lipsesc nici abordările tradiționale și chiar ezoterice ale domeniului, care pot pune într-o lumină nouă acest subiect.

Totodată, capitole importante sunt cele cuprinzând mărturiilor culese de-a lungul timpului (nu doar de către noi, desigur) și, foarte important, o serie de demistificări necesare, dat fiind faptul că în acest domeniu s-au scris și (destul de) multe inepții.

 

Această carte se adresează tuturor celor care au nevoie de o nouă perspectivă asupra modului în care unele minerale, utilizate cu înţelepciune, pot servi îmbunătăţirii condiţiei noastre, în special din punctul de vedere al sănătăţii trupeşti, emoţionale, şi uneori chiar spirituale.

[...]

Subiectul principal al acestei cărţi este argintul coloidal. Această abordare este datorată mai degrabă utilizării ample a argintului în scop terapeutic pe parcursul ultimelor două secole, şi nu neapărat faptului că alte minerale nu şi-ar merita un loc însemnat într-o astfel de lucrare.

[...]           

            Modificările şi adăugirile pe care le puteţi regăsi în ediţia a treia sunt importante.

            Astfel, au fost adăugate o serie de capitole noi, cu informaţii foarte semnificative: capitolele 4, 5, 6, 10, 11.

            Totodată, au fost revizuite capitole importante, în special privitoare la o serie subiecte ceva mai delicate, precum cele cuprinse în capitolele 3 şi 8, şi s-au adăugat în lista de produse o seamă de produse noi (vezi capitolul 45), concretizate ca urmare a activităţii de cercetare desfăşurată în ultimii doi ani.

            Nu în ultimul rând, s-a căutat corectarea multor exprimări neclare sau chiar eronate, precum şi a erorilor de redactare. Din fericire, mai în glumă mai în serios, mai urmează încă o corectură, cea care va fi realizată cu ocazia redactării ediţiei a patra.

 

Iată în continuare și cuprinsul cărții:

 

A product long awaited by our customers: concentrated colloidal copper, Bios-Plus, 30ppm. There is not much to say about this product:

It will have the well-known effects of colloidal copper, but ... up to third power, so to speak. In the photo, you have a comparative image of the two types of colloidal copper, Bios-Pur, and Bios-Plus. We consider it necessary because, unlike products whose composition is only correct on the label, AquaNano's are also correct in the vial, and here you can see them.

Naturally, some of our customers want some products in small quantities, and in bottles that make spraying possible. For this reason, the two new products, AquaNano Ultra, and AquaNano TriMin, are now also available in the sprayer, like UltraPuff, and TriPuff. Nothing special, but it is natural and necessary to announce the availability of these products. Increased power, given by Colloidal Silver Silver, will certainly be seen by users. Colloidal copper in the TriPuff product will accentuate and modulate the action of silver in some situations, and colloidal gold will amplify their synergy.

The existence of this product is possible due to Ultra Colloidal Silver. Its very special structure, as well as the high concentration, made it possible to mix it with colloidal copper, while maintaining a high active concentration of both elements.

In this mixture, colloidal gold has only a catalytic role, especially from an informational point of view, its concentration being relatively low: 1-3ppm. However, this concentration is real, and is higher than other colloidal gold products, which have concentration specifications of the order of dozens of ppm (and which are forged by it).

Orientation, the concentrations of the three elements are silver / copper / gold = 40/8 / 2ppm. The ratio may vary within limits, due to certain tolerances in the dosage of the constituents, but also in terms of their absolute concentrations.

Given the structure of the product, it is obvious that anti-infectious (antibacterial, antiviral) activity is the most important feature of the product. However, the properties of the product are not limited to antiinfectious activity, but are given by the synergistic combination of the three elements.

 

We know you're waiting for it: Colloidal Silver 80ppm, AquaNano Ultra. Unlike some of our other products (Protect or Forte), this range of colloidal silver is almost colorless, and almost tasteless (well, not really tasteless ...). AquaNano Ultra marks the beginning of a series of changes in technological processes, especially because some of you were slightly dissatisfied with our products, namely the well-known bluish gray color, and the slightly bitter taste. Although the two characteristics do not diminish the qualities of colloidal silver, which is as good in the body and when it is gray, yellow or possibly colorless, buyers have been accustomed to the idea that colorless colloidal silver is the best. Far from the truth, in fact, almost all sorts of colloidal or ionic silver are ultimately just as good when they get into the body, but as you can see, we have taken into account your wishes. Moreover, starting with the last quarter of this year, we will modify the process formulations of Forte and Protect colloidal silver so that they have a much-desired colorlessness. They will, however, be just as effective.

The title of the article is a kind of joke, which wants to show that this is a work that will continue. DeoVis deodorants are already well-known, at least among the natural deodorant amateurs.

Due to the fact that these deodorants were meant to be as simple as possible, their effectiveness was not always what was expected, especially for people with significant sweating difficulties.
Deodorant cu argint DeoVis lămâie și tămâie

Note! DeoVis was designed as a deodorant, not as an antiperspirant. We have antiperspirant compositions without aluminum chloride in recipes for many years, but we decided not to use them. The main reason is that, like many of you, we consider them to be harmful. Of course, we tested them. On this basis, we maintain our opinion.

And to this generation of deodorants, a basic component is alum, double aluminum and potassium sulphate, ubiquitous in so-called crystal deodorants (without aluminum chloride). However, due to the fact that at low concentrations, alum is not antiperspirant, but a deodorant we say medium as power, it has proved necessary to modify the recipe.

Thus, in the new formula, zinc, copper and essential oil of franc-incense have proven to be key elements, besides silver, to greatly complement the deodorizing activity of alum.

The only problem for those for whom this matters, is that this deodorant is still as a gel. Of course, this is not a coincidence, because the gel used is specifically chosen not to penetrate the skin, and to keep the components at the surface, and this is not necessarily because they are toxic (because they are not) (not even benzoates or sorry as preservatives), but because they have to work there to the fullest extent.

That's why, in the near future, we're going to test for you the new DeoPuff formula as well as a deodorant lotion that will be integrated into the DeoVis range.

Note that it is possible that, in later formulations, we may no longer use alum. To be well understood, we do not consider it toxic (just as clay is not toxic, although it contains aluminum). However, the pH of deodorants is quite low due to it and, therefore, it can not be used on freshly shaved skin. About these, however, soon.

We know that most of you are delighted by the jam of roses. Fewer, however, know that it can be made of any type of rose petals, provided that the variety has the  strong enough specific flavor.

Of course, the favorite varieties are Rosa Damascena, Rose de Resht or Sachsengruss, but there are other varieties that are a very good source of petals for jam. The most suitable varieties are those with beaten flower, which provide a large amount of petals and have a very strong flavor. Of course, the flavor is also conditioned by the moment and condition when the roses where picked, but this is already another story.

As you have seen, our back yard is full (apart from the bush of Damascena, Resht, Sachsengruss) of such a variety of rose. What kind is ... we do not know, it was bought a few years ago. In addition, in that lot, all roses (about 100 yarns) were supposed to be beaten and climbing. Yes, exactly, supposedly! No comment ... I still searched the internet for curiosity, and I find out that the closest rose would be Soul.

The purpose of culinary adventure is to make a difference between the jam made from Rose de Resht (and the like), and these roses (the advantage of which is the enormous quantity of flowers they give). So far we've used glycerin maceration (experimentally, with exceptional results), so let's see what we can make out of them in the kitchen.

I picked up about 900 grams of petals:

With the launch of several new products, including the 55 and 110 ppm colloidal gold assortments (AquaNano Solar and AquaNano Celest), we present a suggestive picture of how such a product should look like if it would be bottled in a colorless vial. In the order of concentration, from left to right, the concentrations are 5, 30, 55 and 110 ppm.
You may ask: why 5 ppm, because AquaNano does not sell such a product and of course you are right. AquaNano does not sell a product at this concentration, it's true, but such products are marketed on the Romanian market with concentrations of dozens of ppm and not 5 ppm as it should! We let you characterize such gestures, which are much more common than you think.

These days we witnessed a real hysteria as a result of a broadcast on one of the Romanian television stations. Of course, we praise the action, because of the reportage we have been called on our phones a lot, being asked about the golden waters ("It's real? Do you have? Where do we buy?").

However, as we have been accustomed you to, we are more friends with the truth than with the sales, so we have to admit that we have been touched by a wave of sadness and compassion, directed both towards the producers of those waters and to the sick pensioneers, who have put their hopes (and pensions) in (yet) a miracle that will only fulfill very few promises.

We were amazed to find that even therapeutic prescriptions such as 'three teaspoons per day' keeps the doctor away, or is healing you from serious illnesses. Another reportage in the style of the salesman, through which the capitalist trade flourished, including in the field of natural products. This reminds us of an old joke, that with maize like telegraph pillars. Yes, that joke from 30 years ago: the much praised maize was like the telegraph pillars, that is every 50 meters.

There is no translation available.

Client: Bună ziua, pentru sezonul rece și creșterea imunitatii, recomandați argint coloidal sau ulei de negrilică? Ce cantitate? Multumesc.

AquaNano:  Ambele merg. Uleiul de chimen negru, 1-2 lingurite pe zi, eventual cu lamaie, miere si polen crud (pentru gust). Argintul coloidal, 2-3 lingurite pe zi, pana la 2-3 linguri/zi, mentinute subingual cateva minute.Totusi, in caz de raceli, gripe, etc, minim 100ml/zi, mergand dupa posibilitati, chiar si pana la 500ml/zi, în funcție de gravitate, cu consum suplimentar de ceaiuri calde cu miere, lamaie si vitamina C, minim 1L/zi.

Client: Multumesc, argintul sa fie de câți ppm ? 15,30, etc. La 500 ml pot apare efecte secundare? 

AquaNano: 15, 30, 80, de cat vreti. In circa 10 ani, daca beti zilnic 500ml, ar putea fi vorba despre efecte secundare. Altminteri, nici daca beti 4 sticle zilnic (pe o perioadă scurtă). Bine, fiind vorba practic apa distilata, 2 litri pe stomacul gol ar putea sa va supere la stomac. 500mL e o doza... buna, de aceea am pus-o ca referinta. Răcelile pot fi stopate din fașă, prin pulverizare nazala si gargara, daca sesizăm ca am luat vreun virus (uzual se simte inca din prima ora, daca exista o anumita ... atentie).

Client: Bună seara, va deranjez din nou. Am citit pe site-ul aquanano.ro

 ca argintul coloidal trebuie sa aibă concentrații sub 10 ppm ppentru a se atașa și distruge virusii 
Am  înțeles corect ? Eu am luat de 30 ppm și intenționez sa utilizez o perioada îndelungată , dar dacă este corect ce am scris anterior vreau sa îmi cumpăr de maxim 10 ppm. Multumesc.
 
AquaNano: Nu, nu ați înțeles corect. Este vorba de dimensiunea particulei, mai mică de 10nm (10nm), și nu de concentrație, care se măsoară în ppm. Uzual se preferă ca dimensiunea să fie cât mai mică (mai mică de 10nm, de exemplu), iar concentrația să fie cât mai ridicată (mai mare de 10ppm de exemplu).
În plus,este bine să știți că povestea asta cu dimensiunea nu este absolută, datorită comportamentului particulelor și ionilor de argint în organism, începând cu stomacul. Există un articol pe site despre asta, AICI.
There is no translation available.

Client: Buna ziua!                                                     
Se poate administra  argint coloidal Forte unui copil sub 3 ani pentru intretinere?
Va multumesc!
 
AquaNano: In cantitati foarte mici, de exemplu 1ml/zi, da. Noi nu socotim oportuna administrarea medicamentelor decat in cazul existentei unei afectiuni.
Aveți mai jos un răspuns mai complet:
 
Daca este nevoie, desigur! Cu alte cuvinte, nu recomandam asa-numitele cure de intretinere, precum in cazul adultilor, desi ele se pot urma, in perioadele dificile, iar cateva picaturi in apa (de exemplu), nu vor face nici un rau. In toate cazurile, atat pentru adulti dar inclusiv in cazul copiilor sub 7 sau chiar sub 3 ani, argintul se recomanda proportional cu greutatea corporala. Astfel, un adult de 70 kg poate consuma atunci cand are o infectie serioasa, fara probleme, 200-500mL argint coloidal 30ppm zilnic, timp de multe luni de zile, aceasta fiind o doza de atac. Ca atare, un copil de 7 kg (sa zicem), in cazul unei infectii serioase, va putea ingera a 10-a parte din doza prezentata, fara probleme, pentru o perioada ca cea mentionata. 
Cum spuneam, la copiii sub 3 ani nu recomandam curele de intretinere, dar totusi daca se imbolnaveste copilul... il lasam sa moara? Argintul coloidal actioneaza in cazul infectilor ca un antibiotic sau antiviral, iar efectele secundare, la cantitatile precizate, pentru duratele precizate, sunt practic inexistente, exceptând existența unei alergii (nu am intâlnit cazuri de alergii la metale la copii, nu inca cel putin, ele fiind prezente uneori insa la adulti, deci prudenta in administrarea initiala este binevenita). 
Eventualele cure de intretinere, in cazul adultilor, inseamna cantitati de 10-30ml zilnic, asadar, respectand proportia de mai sus, la un copil de 7 kg, se vor putea administra fara probleme, 1-3 ml zilnic. Noi socotim ca la copii mici sa nu se depaseasca 1ml/zi, ca eventuala doza de intretinere, insa ea poate fi crescuta daca este necesar, după vârsta de 3-5 ani, tot proportional pe greutatea corporala.
 
 
 
There is no translation available.

Client: Ma intereseaza sa achizitionez pt uz personal un generator.

 

AquaNano: Asa cum am discutat telefonic, si cum ati remarcat in urma discutiei, este destul de complicat de facut argint coloidal. Nu imposibil, doar ceva mai complicat. Generatoarele noastre sunt mult peste ceea ce isi poate permite financiar un client care doreste argint coloidal pentru uz personal, si chiar daca am putea pune la dispozitie generatoare ... mititele (caci putem), procesul este complex, iar investitia totala (osmoza, ultrapurificare, agitare, control ppm) este mare oricum ai... învârti-o. Ca sa zicem asa.

There is no translation available.

Client: Produsele dvs lasa foarte mult de dorit si nu au efecte asa cum este normal sa aiba asupra organismului, fapt pt care si eu si familia am incetat a le mai cumpara. Practic am aruncat niste bani degeaba. De altfel am vorbit si cu apropiatii sa nu se mai aplece asupra unor astfel de produse ca la dvs care pun multe semne de intrebare. Dupa 6 luni de zile de cura cu asa-zisul dvs  argint coloidal nu apare NICIUN EFECT BUN IN ORGANISM. Ma gandeam chiar sa merg sa fac o analiza de specialitate la astfel de produs...

 

AquaNano: Ne pare rau pentru faptul ca produsele pe care le-ati utilizat nu au avut efectul scontat in cazul dumneavoastra. Nestiind pentru ce anume le-ati utilizat, nu putem sa ne dam cu parerea asupra motivelor pentru care efectele scontate de dumneavoastra nu au aparut, deoarece ele apar in cazul altor sute si chiar mii de utilizatori. O logică simplă arată că este evidentă calitatea produselor, deoarece în caz contrar clientii nu le-ar achizitiona regulat, chiar de (mulți) ani de zile.

Este totusi bine sa tineti cont ca este posibil ca argintul coloidal sa nu fi fost un remediu potrivit pentru dumneavoastra: el nu este un panaceu (așa cum se susține pe ici pe colo). In unele situatii pot fi utile aurul coloidal, cuprul coloidal, etc, sau poate chiar nici unul dintre aceste produse, putand fi indicate diverse combinatii de plante medicinale, dupa sfatul si indicatiile unui terapeut competent, in cazul in care suferiti de o afectiune anume. Asadar, el nu are de ce sa fie utilizat doar ca si cura, asa cum se mai obisnuieste, fara a sti ce efecte se pot urmari/obtine. Noi nu am indicat aceasta niciodata, desi este adevarat ca poate fi utilizat si de catre persoanele fara probleme de sanatate. Efectele in aceste cazuri sunt mai subtile, si chiar si atunci, argintul coloidal nu este util pentru toata lumea: asa cum spuneam, exista si alte minrale coloidale.

There is no translation available.

Cient: Buna ziua,

 
Conform discutiei telefonice va detaliez mai jos solicitarea mea:
Mama mea in varsta de 59 de ani sufera de colesteatom la urechea dreapta si semiparalizie faciala. A fost operata de 2 ori si medicii i-au spus ca nu mai au ce sa ii mai faca deoarece o a 3 operatie este foarte riscanta deoarece este aproape de creier. Dupa lungi cautati pe internet am aflat de 2 cazuri care s-au vindecat cu argint coloidal. Astfel ca mama mea foloseste argintul coloidal de la dvs din noiembrie 2014 in dif concetratii dar as fi avut nevoie de o recomandare la un medic de profil care cunoaste beneficiile argintului si care ne poate ghida spre un tratament deoarece acum il ia dupa regulile de pe flacon :)
 
PS: Folosind argintul coloidal de 15 ppm timp de 3 luni mi-au disparut 2 tulpini de HPV. Deci am mare incredere in acest produs.
 
As fi foarte recunoscatoare daca ma puteti indrepta catre un medic fie prin e-mail sau telefonic.
Va multumesc,
...
 
AquaNano: Din pacate in acest moment nu va putem indrepta catre un medic ORL, care sa aibe si cunostinte semnificative in domeniul argintului coloidal, dar ce va pot spune este ca este putin probabil ca mama dumneavoastra sa aiba probleme daca ar mari dozele, la 50 sau chiar 100ml/zi, timp de cateva luni de zile.
There is no translation available.

In aceasta miniserie privitoare la "misterele" argintului asa-zis coloidal ionic, va prezentam unele informatii care pana acum au fost, ca sa spunem asa, trecute cu vederea de catre ... unii dintre promotorii argintului coloidal. Desigur, informatiile se regasesc in articolele scrise de noi dar, dupa cum stim, un filmulet face cat un milion de cuvinte, caci vorba aia, cine mai sta sa citeasca astazi?

In primul film, va vor fi (speram) lamurite ceva mai bine diferentele dintre argintul coloidal si ionic, in special in ceea ce priveste structura acestora.

 

 

Filmul care urmează, caută să lămurească ceva mai bine diferentele dintre argintul coloidal si ionic, in special in ceea ce priveste modalitatile de actiune (in mod firesc diferite) ale ionilor, respectiv particulelor de argint.

 

 

În ultimul film din această miniserie, vom scoate la iveală mîța (care zgârie rău) din sacul unora, sau... al altora. In acest fel speram ca, pe viitor, daca este cazul, sa aplicati sintagma: Crede dupa ce vei cerceta... Pe scurt, filmul este in mare parte referitor la "vestitul" studiu al universitatii Rice, si legatura lui cu ionii si particulele de argint.

 

 

There is no translation available.

Va raspundem prin aceasta scurta prezentare, la frecventa si inutila intrebare care suna astfel: argintul coloidal de la producatorul X este coloidal, ionic, sau coloidal ionic?

Aceasta intrebare este una care oglindeste usurinta cu care suntem manipulati (indusi in eroare) de declaratii si prezentari de produs, despre care am putea spune (in cel mai bun caz) ca sunt fanteziste. Dupa cum veti vedea, nu exista practic diferente semnificative (si veti putea testa acasa chiar si dumneavoastra aceasta) intre diferitele sortimente de argint coloidal (sau asa zis coloidal ionic) care se comercializeaza in Romania. Atunci de ce si de unde intrebarea? Raspunsul este simplu: deoarece cate unii doresc sa vanda gheata chiar si eschimosilor si, in plus, daca s-ar putea, ar dori sa o faca doar ei. In plus, fiintele umane au ajuns sa creada aproape orice, fara sa mai invete, sa se documenteze, si atunci devin prada usoara oricui doreste sa profite de aceasta credulitate si lipsa de informare. Iata ca va venim in intampinare cu o serie de filme care sa lamureasca aceste aspecte.

Vizionare placuta!

 

 

 

There is no translation available.

Zilele trecute am postat un nou film pe canalul nostru Youtube. Subiectul este interesant si important, dar desi el poate fi rezumat intr-o propozitie (imperativa), a trebuit sa dezvoltam ceva mai mult subiectul.
Asadar, pentru cine doreste concluzia in avans, ea suna astfel:
Lasati fratilor in pace TDSmetrele (asadar nu le mai utilizati), in ceea ce priveste masuratorile mineralelor coloidale!
Pe lung, sugeram vizionarea filmului, cu care ne-am intins (dupa obiceiul nostru) timp de vreo 25 de minute, sau pe-acolo:

 

 

Subcategories

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Well-deserved quality!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Pay safe

logoPO
You may pay online, by credit card or PayPal

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin