Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.
There is no translation available.

In aceasta miniserie privitoare la "misterele" argintului asa-zis coloidal ionic, va prezentam unele informatii care pana acum au fost, ca sa spunem asa, trecute cu vederea de catre ... unii dintre promotorii argintului coloidal. Desigur, informatiile se regasesc in articolele scrise de noi dar, dupa cum stim, un filmulet face cat un milion de cuvinte, caci vorba aia, cine mai sta sa citeasca astazi?

In primul film, va vor fi (speram) lamurite ceva mai bine diferentele dintre argintul coloidal si ionic, in special in ceea ce priveste structura acestora.

 

 

Filmul care urmează, caută să lămurească ceva mai bine diferentele dintre argintul coloidal si ionic, in special in ceea ce priveste modalitatile de actiune (in mod firesc diferite) ale ionilor, respectiv particulelor de argint.

 

 

În ultimul film din această miniserie, vom scoate la iveală mîța (care zgârie rău) din sacul unora, sau... al altora. In acest fel speram ca, pe viitor, daca este cazul, sa aplicati sintagma: Crede dupa ce vei cerceta... Pe scurt, filmul este in mare parte referitor la "vestitul" studiu al universitatii Rice, si legatura lui cu ionii si particulele de argint.

 

 

There is no translation available.

Va raspundem prin aceasta scurta prezentare, la frecventa si inutila intrebare care suna astfel: argintul coloidal de la producatorul X este coloidal, ionic, sau coloidal ionic?

Aceasta intrebare este una care oglindeste usurinta cu care suntem manipulati (indusi in eroare) de declaratii si prezentari de produs, despre care am putea spune (in cel mai bun caz) ca sunt fanteziste. Dupa cum veti vedea, nu exista practic diferente semnificative (si veti putea testa acasa chiar si dumneavoastra aceasta) intre diferitele sortimente de argint coloidal (sau asa zis coloidal ionic) care se comercializeaza in Romania. Atunci de ce si de unde intrebarea? Raspunsul este simplu: deoarece cate unii doresc sa vanda gheata chiar si eschimosilor si, in plus, daca s-ar putea, ar dori sa o faca doar ei. In plus, fiintele umane au ajuns sa creada aproape orice, fara sa mai invete, sa se documenteze, si atunci devin prada usoara oricui doreste sa profite de aceasta credulitate si lipsa de informare. Iata ca va venim in intampinare cu o serie de filme care sa lamureasca aceste aspecte.

Vizionare placuta!

 

 

 

There is no translation available.

Zilele trecute am postat un nou film pe canalul nostru Youtube. Subiectul este interesant si important, dar desi el poate fi rezumat intr-o propozitie (imperativa), a trebuit sa dezvoltam ceva mai mult subiectul.
Asadar, pentru cine doreste concluzia in avans, ea suna astfel:
Lasati fratilor in pace TDSmetrele (asadar nu le mai utilizati), in ceea ce priveste masuratorile mineralelor coloidale!
Pe lung, sugeram vizionarea filmului, cu care ne-am intins (dupa obiceiul nostru) timp de vreo 25 de minute, sau pe-acolo:

 

 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Well-deserved quality!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Pay safe

logoPO
You may pay online, by credit card or PayPal

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin