Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.
There is no translation available.

Cum spuneam, acest grupaj de articole este realizat pentru fiinţele umane care au "urechi să audă", şi prin asta nu ne-am referit, desigur, la pavilioanele auriculare din lateralele capului, şi nici la centrii auditivi din creier, ci la "urechile" sufletului, care sunt în realitate cele care contează.

Vom fi scurţi în acest articol, cel puţin atât cât se poate. Fără a intra în detalii care depăşesc cadrul acestei prezentari, vom prezenta informaţiile fără explicaţii aprofundate, care vor putea fi găsite de fiecare după măsura interesului său. Pentru un studiu teoretic, sugerăm lectura cărţilor lui A.E. Powell, cu titlurile "Corpul Eteric", '' şi "Corpul Astral" , în care sunt descrise în extenso informaţiile prezentate aici. Volumele "Corpul Mental" şi "Corpul Cauzal" pot fi foarte dificile pentru majoritatea cititorilor, deşi anumite pasaje pot fi utile.

Revenind la subiect, vom preciza că, în mod complet contrar paradigmei "împământenite" în ultimele secole, fiinţa umană nu este doar trup fizic. Totodată, spre deosebire de simplificările cadrului religios actual, adică spre deosebire de ceea ce se învaţă (dacă putem spune aşa) în educaţia religioasă curentă, omul nu este doar compus din "trup" şi "suflet", ultima categorie fiind de altfel o noţiune foarte ambiguă (pentru paradigma "spirituală" actuală), vagă, nedefinită. Mai mult decât atât, unele curente "pseudo-religioase", plasează sursa "sufletului" în corpul omenesc, făcând încă şi mai neclară toată povestea despre natura spirituală a fiinţei umane.

Acum la obiect, şi relativ pe scurt:

1. Din punct de vedere trupesc, omul este chiar ceea ce se vede: o minunată şi extrem de complexă maşinărie biologică. Rolul acestei maşinării este complex și subtil, iar adevărul complet în ceea ce o priveşte nu poate fi expus aici, inclusiv din cauza lipsei noastre de experienţă. Unul dintre rolurile ei este acela de interfaţă a conştiinţei cu lumea fizică, mai ales în ceea ce priveşte creierul, organele de simţ şi de acţiune. 

"Ştiinţa" contemporană consideră corpul fizic ca fiind sursa conştiinţei, şi fiind apărut şi format ca rezultat unic al hazardului şi selecţiei naturale. Aceasta este o dovadă a orbirii imense de care dau dovadă mulţi dintre "oamenii de ştiinţă" actuali, ei refuzând cu obstinaţie să vadă adevărul, oricât de clar ar fi acesta pentru alte fiinţe umane (cu bun simț, am zice noi).

Desigur, orice plantă, orice mineral, prin substanţele pe care le conţin, vor avea varii efecte asupra structurii şi fiziologiei corpului fizic, efecte care au fost sau vor putea fi puse în evidenţă, într-o măsură mai mică sau mai mare, prin intermediul mijloacelor de cercetare actuale sau viitoare.

Medicamentele de sinteză au efecte foarte rapide la nivelul corpului fizic, dar din păcate, cel mai adesea, ele sunt mai mult sau mai puţin nocive pentru structurile subtile (energetice, informaționale, sau altfel spus eterice, astral/mentale) ale fiinţei umane.

2. Dintr-un punct de vedere mai subtil, omul este un "agregat" extrem de complex de structuri, care în mod generic poartă numele "suflet", şi care în realitate animă, susţin, structurează corpul fizic. Dincolo de imprecizia uzuală cu care se face referire la aceste structuri, ele sunt recunoscute ca existând de către o mare parte a fiinţelor umane, care mai au treaz un minim bun simţ, referindu-ne aici la un anumit bun simţ spiritual, şi nu la bunul simţ ca manieră comportamentală. Aceste structuri, să le zicem sufleteşti, există sub diferite forme, atât calitativ cât şi ca intensitate de manifestare, în toate regnurile: mineral, vegetal, animal, uman. Desigur, manifestările lor sunt foarte diferite, ele crescând ca şi complexitate de la renul vegetal la cel uman, sufletul uman fiind un fel de corolar al existenţei sufleteşti la nivelul celorlalte regnuri.

Ca şi manifestare, acest "agregat sufletesc" aferent fiecărui regn, provine ca o rezultantă a "agregatelor sufleteşti" înglobate de la regnurile "inferioare", prin diverse modalităţi. În acest fel, putem nota una dintre maximele binecunoscute care spune: "cu ceea ce te hrăneşti, aceea devii", maximă care are multe înţelesuri, nu doar în plan fizic, ci şi emoţional, mental sau spiritual.

Constatăm că unul dintre rolurile care ni se revelează despre acest complex al structurilor care alcătuiesc fiinţa umană (adică trupul plus complexul de structuri mai subtile, invizibile ochiului fizic), este acela de a permite o sui-generis evoluţie şi transformare a materiei în elemente non-fizice, precum şi a "elementelor sufleteşti" de pe o treaptă inferioară, pe una superioară. Desigur, acest fapt este valabil şi pentru celelalte regnuri. 

Din acest motiv, faptul că bem vin de exemplu, ne va afecta corpul fizic, metabolismul, creierul, însă (inclusiv în funcţie de cantitate) va avea efecte specifice şi asupra celorlalte structuri. Astfel, cunoaştem maxima care spune: "un pahar de vin te face leu, două te fac maimuţă, iar trei pahare te transformă în porc". Aceste efecte sunt datorate efectelor pe care alcoolul și celelalte substanțe conținute în vin, le au asupra structurilor mai subtile ale fiinţei umane, mai precis asupra structurilor numite "corp eteric" şi "corp astral/mental".

Aceleaşi consideraţii se aplică asupra oricăror plante, fie ele utilizate ca şi condimente, ca plante medicinale, şi în mod deosebit plantelor cu potenţial psihedelic sau celor toxice. Toate aceste plante au efect asupra structurilor subtile ale fiinţei umane, putând acţiona ca modificatori de stare psihică, sau emoţională, datorită substanţelor în mod natural conţinute în aceste plante. Un exemplu binecunoscut este acela al aromoterapiei, caz în care uleiurile esenţiale acţionează foarte rapid asupra corpului astral/mental, influenţând astfel practic instantaneu starea psihică a persoanei în cauză.

3. Dintr-un punct de vedere superior, omul este în realitate o scânteie de natură Divină. La modul ultim, această scânteie animă, susţine şi coordonează atât viaţa sufletului cât şi a trupului, ea definind diferenţa fundamentală dintre fiinţele umane şi animale (dincolo de diferenţele de natură mentală şi sufletească). Acest nucleu, suprem, luminează într-un anumit mod viaţa sufletului, şi fără el sufletul ar deveni oarecum acaparat de materie, ceea ce se şi petrece la fiinţele umane, din păcate, adeseori. Tot cadrul existenţial al vieţii sufleteşti este coordonat de aici, viaţă după viaţă, până când sufletul uman devine suficient de evoluat astfel încât să se lase pătruns complet de "lumina spirituală" a acestui nucleu, şi să devină astfel una cu Dumnezeu. Asupra acestui nucleu Divin, nimic din acest Univers, fie plantă sau mineral, nu are vreun efect, el fiind de altfel, "sursa" şi "fundalul" a tot ceea ce este manifestat. Mai mult decât atât nu este necesar să spunem aici, deşi poate este cel mai important subiect de discuţie şi  meditaţie pentru orice fiinţă umană.

 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Well-deserved quality!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Pay safe

logoPO
You may pay online, by credit card or PayPal

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin