Well-deserved quality!

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!
There is no translation available.

Acidul Canabigerolic (CBGA) este canabinoidul primar

Ceea ce face din cânepă o plantă unică este abilitatea sa de a produce acid canabigerolic (CBGA). Această substanță este precursorul celor trei ramuri moajore ale canabinoizilor: acidul tetrahidrocanabiolic (THCA), acidul canabidiolic (CBDA) și acidul canabichromenic (CBCA). Cânepa are enzime naturale, numite sintaze, care desfac CBGA și îl configurează în ramura dorită. Sintazele plantei (sintaza THC, sintaza CBD, sintaza CBC) sunt denumite după canabinoidul la a căui sintetizare contribuie. Atunci când oricare dintre acizii canabinoizi sunt expuși la căldură sau la o lumină ultravioletă prelungită își pierd o moleculă de dioxid de carbon (CO2). În acest punct, acizii sunt într-o formă neutră (CBG, THC, CBD, CBC etc.). În tulpinile cele mai folosite pentru aplicații medicale, CBGA este convertit imediat într-un alt canabinoid și nu se găsește în mod tipic în concentrații ridicate. Totuși, dacă o tulpină de cannabis este bogată în CBGA, atunci fumând această plantă CBGA se va transforma în canabigerol (CBG).

În vreme ce majoritatea tulpinilor de cannabis au mai pușin de 10% CBG, cânepa industrială are mult mai mult CBG. Astfel, în urma analizelor, s-a descoperit un procent de până la 94% CBG, cu 0,001% THC.

Astfel, prin testarea cânepii industriale s-au descoperit niveluri mult mai ridicate de canabigerol (CBG), decât în majoritatea tulpinilor de cannabis. Studii ulterioare au arătat că acest fenomen se poate datora unei gene recesive. Se crede că gena oprește planta să producă una dintre sintazele canabinoide (care convertește CBGA într-una dintre ramurile majore ale canabinoizilor).

Acestea fiind spuse, cultivatorii sunt capabili să manipuleze profilul de canabinoizi al unei plante prin ajustarea cantității de sintaze pe care le produce în mod natural. Astfel, dacă un cultivator vrea să se focalizeze pe un canabinoid specific, poate să facă asta prin încrucișarea a două plante care sunt predispuse să producă o cantitate mare din acel canabinoid. În cazul CBG, cultivatorul se va focaliza în schimb pe acele plante cu genă recesivă care inhibă abilitatea sintezei de canabinoizi. Odie Diesel este unul dintre noii cultivatori de la TGA genetics Subcool Seeds și a reușit să producă o tulpină cu niveluri ridicate de canabigerol (CBG). Conform site-ului TGA, Mickey Kush este o tulpină dominantă Sativa, rezultată din Sweet Irish Kush și Jack The Ripper. Această tulpină Mickey Kush nu numai că are 28,6% tetrahidrocanabinol (THC), dar site-ul se laudă, de asemenea, și cu conținutul ridicat de CBG al acestei tulpini.

Efectele Canabigerolului (CBG)

Cunoașterea referitoare la acest canabinoid specific și la efectele sale este cumva limitată. Restricțiile în ceea ce privește testarea cannabisului fac dificilă găsirea unor studii de cercetare de calitate asupra canabigerolului (CBG).

Canabigerolul (CBG) se pare că lucrează împreună cu ceilalți canabinoizi (cum ar fi THC și CBD) pentru a oferi o sinergie generală, precum și un echilibru. Astfel, CBG a fost clasificat ca un antagonist al receptorului CB1, care afectează sistemul nervos central. Din această cauză, se crede că CBG contracarează parțial starea paranoidă asociată în mod tipic cu tetrahidrocanabinolul (THC). De asemenea, s-a stabilit că canabigerolul (CBG) afectează rceptorul CB-2, care influențează și mai mult corpul. Totuși, cercetătorii nu sunt siguri, încă, dacă CBG susține sau inhibă activitatea receptorului CB-2.

Un alt efect pe care CBG îl are asupra creierului este că inhibă asimilarea de GABA, o substanță chimică cerebrală care stabilește cât de multă stimulare are nevoie un neuron pentru a genera o reacție. Atunci cînd GABA este inhibată, poate descrește anxietatea și tensiunea musculară, asemănător cu efectele canabidiolului (CBD).

Un studiu italian publicat în ediția din mai 2013 a revistei Biological Psychology sugerează că canabigerolul (CBG) are proprietăți puternic antiinflamatoare și poate fi de folos pacienților cu sindromul colonului iritabil. De asemenea, este de folos în tratamentul glaucomului, deoarece CBG poate crește drenarea fluidului din ochi și poate reduce astfel presiunea oculară. În plus, canabigerolul are calități antidepresive și poate inhiba creșterea tumorală.

Canabigerolul (CBG) merită mai multă atenție

Acidul canabigerolic (CBGA) nu este numai punctul de plecare pentru sintetizarea canabinoizilor, ci, s-a descoperit că acest acid are propriile sale beneficii, atunci când este fumat, moment în care devine canabigerol (CBG) ca rezultat al eliberării unei molecule de CO2 prin încălzire.

Datorită utilizărilor sale nou descoperite, cultivatori precum Odie Diesel au acordat mai multă atenție CBG-ului în cazul tulpinilor lor și pacienții ar trebui să le urmeze exemplul. Tulpinile medicale de cannabis, care au, de asemenea, concentrații ridicate de canabigerol (CBG) sunt susceptibile de a avea un efect mult mai echilibrat/ Se pare că CBG ajută creierul să reacționeze mai echilibrat la restul canabinoizilor, fiind vorba despre un efect sinergic.

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 550RON, ai reducere 20%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin